TË FUNDIT
Presidenti Begaj dënon ashpër sulmin në Australi Ushtarët e Koresë së Veriut kthehen nga lufta në Ukrainë, me lot në sy përqafojnë Kim Jong Un Napoli bie në Udine, dështon të përfitojë nga barazimi i Milanit Sulmi në Australi, Netanjahu: E paralajmërova Albanesen se po i hedhin benzinë zjarrit të antisemitizmit Një shefe si Taylor Swift, këngëtarja i jep 197 milionë dollarë bonus ekipit të saj Mbajtën peng dhe dhunuan 39-vjeçarin nga Kosova, gjykata vendos për tre vlonjatët
Presidenti Begaj dënon ashpër sulmin në Australi Ushtarët e Koresë së Veriut kthehen nga lufta në Ukrainë, me lot në sy përqafojnë Kim Jong Un Napoli bie në Udine, dështon të përfitojë nga barazimi i Milanit Sulmi në Australi, Netanjahu: E paralajmërova Albanesen se po i hedhin benzinë zjarrit të antisemitizmit Një shefe si Taylor Swift, këngëtarja i jep 197 milionë dollarë bonus ekipit të saj Mbajtën peng dhe dhunuan 39-vjeçarin nga Kosova, gjykata vendos për tre vlonjatët
5° Tiranë, Qiell i kthjellët

• Shqip
  • Serbisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
logo logo

• Shqip
  • Serbisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
Temat kryesore:
Donald Trump Sali Berisha Edi Rama Sulmi ne Sidnei
  • TË FUNDIT
  • SHQIPËRI
    • Aktualitet
    • Ekonomi
    • Kronikë
    • Politikë
    • Sociale
  • BOTË
    • Europa
    • Amerika
    • Lindja e Mesme
    • Nëpër botë
  • RAJON
  • SPORT
    • Futboll
    • Kombëtarja
    • Basketboll
    • Formula 1
    • Shumësportësh
  • KULTURË
  • SHOWBIZ
  • LIFESTYLE
  • TEKNOLOGJI
Weather Parashikimi i motit
Search

NA NDIQNI

Temat kryesore:

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image

Agjencia e Bregdetit

Dy ndryshime në qeveri, zbulohen emërimet e reja
Politikë

Dy ndryshime në qeveri, zbulohen emërimet e reja

Dy ndryshime janë bërë me një vendim të Këshillit të Ministrave, në Ministrinë e Arsimit dhe në Agjencinë Kombëtare të Bregdetit.

18:47 10 ditë më parë03.12.2025.

Autori
Të fundit
Presidenti Begaj dënon ashpër sulmin në Australi
Aktualitet

Presidenti i Republikës, Bajram Begaj, ka dënuar ashpër sulmin terrorist të ndodhur në plazhin Bondi të Australisë.

18:02 28 min më parë14.12.2025.

Autori
Ushtarët e Koresë së Veriut kthehen nga lufta në Ukrainë, me lot në sy përqafojnë Kim Jong Un
Nëpër botë

Ushtarët e Koresë së Veriut kthehen nga lufta në Ukrainë, me lot në sy përqafojnë Kim Jong Un

Udhëheqësi i Koresë së Veriut tha se 9 ushtarë që morën pjesë në operacionin e fundit në Rusi humbën jetën. Ndërkohë raportohet se Koreja e Veriut dërgoi rreth 14,000 ushtarë për të luftuar përkrah Rusisë në Kursk vitin e kaluar.

17:48 42 min më parë14.12.2025.

Autori
Napoli bie në Udine, dështon të përfitojë nga barazimi i Milanit
Futboll

Napoli humbi mundësinë për t’u shkëputur me dy pikë në krye të Serisë A pas një humbjeje 1-0 ndaj Udineses në stadiumin Bluenergy.

17:17 1 h më parë14.12.2025.

Autori
Sulmi në Australi, Netanjahu: E paralajmërova Albanesen se po i hedhin benzinë zjarrit të antisemitizmit
Nëpër botë

Sulmi në Australi, Netanjahu: E paralajmërova Albanesen se po i hedhin benzinë zjarrit të antisemitizmit

"Ne jemi në një betejë kundër antisemitizmit global dhe e vetmja mënyrë për t'u përballur me të është ta denoncojmë dhe ta luftojmë", tha kryeministri izraelit pas sulmit me 12 viktima në një plazh në Sideni, të Australisë.

17:06 1 h më parë14.12.2025.

Autori
Një shefe si Taylor Swift, këngëtarja i jep 197 milionë dollarë bonus ekipit të saj
SHOWBIZ

Një shefe si Taylor Swift, këngëtarja i jep 197 milionë dollarë bonus ekipit të saj

Pas përfundimit të turneut Eras, këngëtarja Taylor Swift u dha anëtarëve të grupit të saj një shpërblim marramendës prej 197 milionë dollarësh.

16:54 1 h më parë14.12.2025.

Autori
Më të lexuarat
“Rama, pasardhës i xhelatit të intelektualëve”, Berisha: Opozita është nën sulm, por nuk dorëzohemi
Politikë

“Rama, pasardhës i xhelatit të intelektualëve”, Berisha: Opozita është nën sulm, por nuk dorëzohemi

Gjatë një takimi me qytetarë dhe deputetë në Elbasan, Sali Berisha akuzoi mazhorancën dhe qarqe ndërkombëtare për një ofensivë të koordinuar ndaj opozitës.

18:45 1 ditë më parë12.12.2025.

Autori
Aksident rrugor në Lezhë, plagosen dy persona
Kronikë

Aksident rrugor në Lezhë, plagosen dy persona

Dy persona kanë mbetur të plagosur mbrëmjen e së premtes në Lezhë, pasi një automjet ka përplasur një motor.

19:05 1 ditë më parë12.12.2025.

Autori
Një nga bankat më të vjetra ngre alarmin për arin botëror: Kjo që po ndodh është shumë shqetësuese
Nëpër botë

Një nga bankat më të vjetra ngre alarmin për arin botëror: Kjo që po ndodh është shumë shqetësuese

Banka e Pagesave Ndërkombëtare paralajmëron për një “anomali të paprecedentë” në tregun e arit, ku çmimi i tij ka pësuar një rritje me 20%.

19:25 1 ditë më parë12.12.2025.

Autori
“Edhe bukën na e zunë në grykë”, Lapaj reagon pasi policia tentoi t’u hiqte çadrat te Kryeministria
Politikë

“Edhe bukën na e zunë në grykë”, Lapaj reagon pasi policia tentoi t’u hiqte çadrat te Kryeministria

Protesta e organizuar nga “Shqipëria Bëhet” para Kryeministrisë ka përshkallëzuar tensionet mes qytetarëve dhe policisë, pas disa ditësh që grupi kërkon dorëheqjen e qeverisë për shkak të skandalit “Balluku” dhe jo vetëm. Aktivistët kanë zgjedhur një formë të pazakontë të protestës, duke vendosur ça

19:40 1 ditë më parë12.12.2025.

Autori
Jack Smith, prokurori i Thaçit, në qendër të politikës së re të Trump për të ndalur financimin e gjykatave ndërkombëtare
Amerika

Jack Smith, prokurori i Thaçit, në qendër të politikës së re të Trump për të ndalur financimin e gjykatave ndërkombëtare

Shtetet e Bashkuara po lëvizin drejt një ndryshimi të thellë në qasjen e tyre ndaj institucioneve gjyqësore ndërkombëtare, sipas një burimi të rëndësishëm afër Presidentit Trump që ka folur për Newsmax Balkans. Jack Smith, prokurori i Thaçit, mund të jetë një nga të “prekurit”.

19:58 1 ditë më parë12.12.2025.

Autori
SHQIPËRI
Aktualitet

Presidenti i Republikës, Bajram Begaj, ka dënuar ashpër sulmin terrorist të ndodhur në plazhin Bondi të Australisë.

18:02 28 min më parë14.12.2025.

Autori
Mbajtën peng dhe dhunuan 39-vjeçarin nga Kosova, gjykata vendos për tre vlonjatët
Kronikë

Mbajtën peng dhe dhunuan 39-vjeçarin nga Kosova, gjykata vendos për tre vlonjatët

Gjykata e Vlorës ka lënë në burg dy nga tre personat që akuzohen se kanë rrëmbyer dhe mbajtur peng në një banesë në qytetin bregdetar, një 39-vjeçar nga Kosova.

16:31 1 h më parë14.12.2025.

Autori
“Nuk dorëzuan patllaken tek Garda”, SPAK reagon pasi Rama kritikoi agjentët e BKH-së
Aktualitet

“Nuk dorëzuan patllaken tek Garda”, SPAK reagon pasi Rama kritikoi agjentët e BKH-së

SPAK ka reaguar për mediat pas kritikave të kryeministrit Edi Rama ndaj agjentëve të BKH-së, për të cilët tha se kanë refuzuar të dorëzojnë armët , gjatë një vizite të tyre në Kryeministri.

16:09 2 h më parë14.12.2025.

Autori
Debatet në Kryesi, Berisha: Ka demokratë që e hanë turpin me bukë, ka që flirtojnë me qeverinë
Politikë

Debatet në Kryesi, Berisha: Ka demokratë që e hanë turpin me bukë, ka që flirtojnë me qeverinë

Kreu i demokratëve Sali Berisha ka komentuar debatet në mbledhjen e Kryesisë së PD. Sipas tij, nuk ka përçarje të re, teksa denoncoi rastet kur zyrtarë të lartë të kësaj qeverie kanë flirtuar me qeverinë.

13:01 5 h më parë14.12.2025.

Autori
BOTË
Nëpër botë

Udhëheqësi i Koresë së Veriut tha se 9 ushtarë që morën pjesë në operacionin e fundit në Rusi humbën jetën. Ndërkohë raportohet se Koreja e Veriut dërgoi rreth 14,000 ushtarë për të luftuar përkrah Rusisë në Kursk vitin e kaluar.

17:48 42 min më parë14.12.2025.

Autori
Nëpër botë

"Ne jemi në një betejë kundër antisemitizmit global dhe e vetmja mënyrë për t'u përballur me të është ta denoncojmë dhe ta luftojmë", tha kryeministri izraelit pas sulmit me 12 viktima në një plazh në Sideni, të Australisë.

17:06 1 h më parë14.12.2025.

Autori
Sulmi në universitetin amerikan Brown, policia arreston një të dyshuar
Amerika

Sulmi në universitetin amerikan Brown, policia arreston një të dyshuar

Policia në Providence ka arrestuar një person në lidhje me sulmin me armë në universitetin Brown, ku u vranë 2 persona teksa 9 të tjerë u plagosën. Motivet e ngjarjes janë ende të paqarta, teksa shkolla po mbante disa testime.

14:15 4 h më parë14.12.2025.

Autori
Kthesa e madhe, Zelensky: Ukraina heq dorë nga NATO
Europa

Kthesa e madhe, Zelensky: Ukraina heq dorë nga NATO

Ukraina ka hequr dorë nga ambicia e saj për t'u bashkuar me aleancën ushtarake të NATO-s në këmbim të garancive perëndimore të sigurisë, si një kompromis për t'i dhënë fund luftës me Rusinë.

13:53 4 h më parë14.12.2025.

Autori
RAJON
Rinis funksionimi i naftësjellësit Selanik–Shkup
RAJON

Rinis funksionimi i naftësjellësit Selanik–Shkup

Pas më shumë se dhjetë vitesh jashtë funksionit, tubacioni Selanik–Shkup pritet të vihet sërish në përdorim deri në fund të këtij viti, duke mundësuar transportin e derivateve të përpunuara të naftës nga Greqia drejt Maqedonisë së Veriut.

11:59 6 h më parë14.12.2025.

Autori
Nuk ndalen fermerët grekë, bllokohet sërish Kakavijë-Janinë
RAJON

Nuk ndalen fermerët grekë, bllokohet sërish Kakavijë-Janinë

Nuk kanë të ndalur protestat e fermerëve grekë. Edhe gjatë ditës së sotme do të ketë kufizime në qarkullimin e mjeteve në aksin Kakavijë-Janinë.

09:25 9 h më parë14.12.2025.

Autori
Vjosa Osmani takon Papën, kërkon njohjen e Kosovës nga Vatikani
RAJON

Vjosa Osmani takon Papën, kërkon njohjen e Kosovës nga Vatikani

Presidentja e Kosovës, Vjosa Osmani zhvilloi një vizitë në Vatikan, ku u takua dhe me Papa Leon XIV. Mësohet se Osmani ka kërkuar nga Ati i Shenjtë që Vatikani të njohë Kosovën.

08:50 9 h më parë14.12.2025.

Autori
FOTO/ “Liri për çlirimtarët”, protestë madhështore në Shkup
RAJON

FOTO/ “Liri për çlirimtarët”, protestë madhështore në Shkup

Qindra njerëz nga të gjitha trojet i’u bashkuan lëvizjes mbarëkombëtare, në mbështetje të ish-krerëve të UÇK-së, që po gjykohen në Hagë.

15:11 1 ditë më parë13.12.2025.

Autori
SPORT
Futboll

Napoli humbi mundësinë për t’u shkëputur me dy pikë në krye të Serisë A pas një humbjeje 1-0 ndaj Udineses në stadiumin Bluenergy.

17:17 1 h më parë14.12.2025.

Autori
Hap fals i Milan, gjen të riun Bartesaghi, por jo 3 pikët
Futboll

Hap fals i Milan, gjen të riun Bartesaghi, por jo 3 pikët

Milani nuk ka shkuar më shumë se një barazim 2-2 me Sassuolon në ndeshjen e radhës së Serie A. Spikati në këtë takim i riu Bartesaghi që shënoi dy herë për kuqezinjtë.

14:36 3 h më parë14.12.2025.

Autori
Plus 7 pikë nga Reali, Barcelona fiton me golat e Raphinha-s ndaj Osasuna-s
Futboll

Plus 7 pikë nga Reali, Barcelona fiton me golat e Raphinha-s ndaj Osasuna-s

Barcelona mposhti Osasunën 2-0 dhe shkëputet përkohësisht shtatë pikë në krye të LaLiga-s, falë golave të Raphinha-s, duke shënuar fitoren e tetë radhazi në shtëpi.

20:43 21 h më parë13.12.2025.

Autori
Elbasani rrëmben pikët e plota me një gol spektakolar, Partizani fiton sërish
Futboll

Elbasani rrëmben pikët e plota me një gol spektakolar, Partizani fiton sërish

Partizani dhe Elbasani arritën fitore dramatike në këtë javë të Superiores. Partizani triumfoi me rezultatin 2-1 ndaj Flamurtarit në “Arenën e Demave”.

19:47 22 h më parë13.12.2025.

Autori
KULTURË
Lahuta shqiptare hyn në listën e trashëgimisë së mbrojtur nga UNESCO
KULTURË

Lahuta shqiptare hyn në listën e trashëgimisë së mbrojtur nga UNESCO

Arti tradicional i të kënduarit, të luajturit dhe i prodhimit të lahutës është tashmë pjesë e trashëgimisë botërore jomateriale të UNESCO-s, i përfshirë në listën e elementeve që kanë nevojë për mbrojtje urgjente.

15:40 5 ditë më parë09.12.2025.

Autori
Ministri Gonxhja në dëgjesën Jubilare në Vatikan: Papa Leoni XIV përshëndet përfaqësuesit arbëreshë
KULTURË

Ministri Gonxhja në dëgjesën Jubilare në Vatikan: Papa Leoni XIV përshëndet përfaqësuesit arbëreshë

Ministri Blendi Gonxhja mori pjesë në Dëgjesën Jubilare të Papa Leonit XIV në Vatikan, ku falënderoi Atin e Shenjtë për vëmendjen ndaj kulturës shqiptare.

09:00 7 ditë më parë07.12.2025.

Autori
Kultura Arbëreshe promovohet në Vatikan, Gonxhja: Trashëgimia jonë, pjesë e pandarë e identitetit europian
KULTURË

Kultura Arbëreshe promovohet në Vatikan, Gonxhja: Trashëgimia jonë, pjesë e pandarë e identitetit europian

Aktivitet solemn në Selinë e Shenjtë, ngjarje që u kthye edhe në një takim të rëndësishëm institucional. Një mënyrë për të forcuar urat e kujtesës dhe për të rritur praninë kulturore shqiptare në arenën ndërkombëtare.

11:30 8 ditë më parë06.12.2025.

Autori
Eurovizioni i cunguar, 3 vende do bojkotojnë festivalin, shkak prania e Izraelit
KULTURË

Eurovizioni i cunguar, 3 vende do bojkotojnë festivalin, shkak prania e Izraelit

Tre vende evropiane kanë vendosur të bojkotojnë festivalin evropian të muzikës së lehtë Eurovision 2026. Vendimi vjen pasi Unioni Evropian i Transmetimeve nuk pranoi ultimatumin e tyre për përjashtimin e Izraelit.

19:55 9 ditë më parë04.12.2025.

Autori
SHOWBIZ
SHOWBIZ

Pas përfundimit të turneut Eras, këngëtarja Taylor Swift u dha anëtarëve të grupit të saj një shpërblim marramendës prej 197 milionë dollarësh.

16:54 1 h më parë14.12.2025.

Autori
Mbreti Charles III dhe “shpenzimet miliardere” të monarkisë britanike
SHOWBIZ

Mbreti Charles III dhe “shpenzimet miliardere” të monarkisë britanike

Libri i ish-zv.sekretarit të Punëve të Brendshme, Norman Baker nxit debatet në Angli. Kostot e familjes mbretërore janë më tepër se 150 milionë sterlina që deklarohen.

10:08 1 ditë më parë13.12.2025.

Autori
Snoop Dogg do të jetë 'trajner nderi' i SHBA për Lojërat Olimpike Dimërore
SHOWBIZ

Snoop Dogg do të jetë 'trajner nderi' i SHBA për Lojërat Olimpike Dimërore

Reperi amerikan Snoop Dogg është caktuar 'trajner nderi' për ekipin e SHBA-së në Lojërat Olimpike Dimërore që do të mbahen në Kortina të Italisë nga 6-22 shkurti.

08:06 2 ditë më parë12.12.2025.

Autori
Time: “Njeriu i Vitit 2025” është Inteligjenca Artificiale
SHOWBIZ

Time: “Njeriu i Vitit 2025” është Inteligjenca Artificiale

Revista prestigjioze amerikane e ka vlerësuar si forcën që ka ndikuar më shumë në zhvillimet globale. Kjo është vetëm hera e katërt në histori që zgjidhet një koncept ose objekt për nderimin vjetor.

16:43 3 ditë më parë11.12.2025.

Autori
Temat kryesore:

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image
  • Impressum
  • Rreth nesh
  • Kushtet e Përdorimit
  • Njoftimi i Privatësisë
  • Kontakt Tirana

© 2025 Newsmax Media, Inc. Të gjitha të drejtat e rezervuara
News CMS for Publishers by Cubes