TË FUNDIT
Ish-presidenti i FIFA-s kritikon organizimin e Kupës së Botës 2026 në SHBA Flota amerikane në Lindjen e Mesme, Trump: Irani dëshiron të bisedojë 27 vite burg për Moisi Habilajn dhe Nezar Seitin Nga korridoret e spitalit në pistat olimpike: Përralla e Regina Martínez në Milano-Cortina 2026 Punonjësja mori leje lindje, kompania falsifikon mbylljen e aktivitetit për ta pushuar nga puna, por e pëson në gjykatë “Ethet” e Champions, 18 ndeshje luhen paralelisht për të përcaktuar ekipet që kualifikohen
Ish-presidenti i FIFA-s kritikon organizimin e Kupës së Botës 2026 në SHBA Flota amerikane në Lindjen e Mesme, Trump: Irani dëshiron të bisedojë 27 vite burg për Moisi Habilajn dhe Nezar Seitin Nga korridoret e spitalit në pistat olimpike: Përralla e Regina Martínez në Milano-Cortina 2026 Punonjësja mori leje lindje, kompania falsifikon mbylljen e aktivitetit për ta pushuar nga puna, por e pëson në gjykatë “Ethet” e Champions, 18 ndeshje luhen paralelisht për të përcaktuar ekipet që kualifikohen
12° Tiranë, Pjesërisht me re

• Shqip
  • Serbisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
logo logo

• Shqip
  • Serbisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
Temat kryesore:
Bordi i Paqes Belinda Balluku Groenlanda Donald Trump
  • TË FUNDIT
  • SHQIPËRI
    • Aktualitet
    • Ekonomi
    • Kronikë
    • Politikë
    • Sociale
  • BOTË
    • Europa
    • Amerika
    • Lindja e Mesme
    • Nëpër botë
  • RAJON
    • Lajme
    • Kosovë
  • SPORT
    • Futboll
    • Kombëtarja
    • Basketboll
    • Formula 1
    • Shumësportësh
  • KULTURË
  • SHOWBIZ
  • LIFESTYLE
  • TEKNOLOGJI
Weather Parashikimi i motit
Search

NA NDIQNI

Temat kryesore:

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image

Maternitet

Arrestohet mjeku në Tiranë, dhunoi kryeinfermieren në vendin e punës
Aktualitet

Arrestohet mjeku në Tiranë, dhunoi kryeinfermieren në vendin e punës

Episodi në maternitetin “Mbretëresha Geraldinë”, doktori e kapi prej fyti 60-vjeçaren që e kundërshtoi gjatë ushtrimit të detyrës.

14:20 21 ditë më parë06.01.2026.

Autori
Foshnjet e para të 2026 janë dy vajza, Rama: Mirë se erdhët
Aktualitet

Foshnjet e para të 2026 janë dy vajza, Rama: Mirë se erdhët

Dy vajza janë foshnjat e para që kanë lindur për vitin që sapo hymë. Lajmi u bë i ditur nga vetë kryeministri Edi Rama në rrjetet sociale.

09:45 27 ditë më parë01.01.2026.

Autori
Të fundit
Ish-presidenti i FIFA-s kritikon organizimin e Kupës së Botës 2026 në SHBA
Futboll

Deklaratat e Sepp Blatter vijnë pak muaj para se Shtetet e Bashkuara të organizojnë eventin së bashku me Kanadanë dhe Meksikën.

11:31 14 min më parë28.01.2026.

Autori
Flota amerikane në Lindjen e Mesme, Trump: Irani dëshiron të bisedojë
Lindja e Mesme

Presidenti i Shteteve të Bashkuara, Donald Trump, deklaroi se Irani ende dëshiron bisedime me Uashingtonin, ndërkohë që flota amerikane, e udhëhequr nga aeroplanmbajtësja USS Abraham Lincoln, ka mbërritur në ujërat e Lindjes së Mesme.

11:16 29 min më parë28.01.2026.

Autori
27 vite burg për Moisi Habilajn dhe Nezar Seitin
Kronikë

Dosja e trafikut ndërkombëtar të drogës, që prej vitesh ka qenë në qendër të vëmendjes së drejtësisë shqiptare, ka marrë këtë javë një vendim përfundimtar.

11:11 34 min më parë28.01.2026.

Autori
Nga korridoret e spitalit në pistat olimpike: Përralla e Regina Martínez në Milano-Cortina 2026
Shumësportësh

Nga korridoret e spitalit në pistat olimpike: Përralla e Regina Martínez në Milano-Cortina 2026

Mes turneve të lodhshme në urgjencë dhe stërvitjeve intensive, 27-vjeçarja është shembulli i gjallë se nuk është kurrë vonë për të ndjekur një ëndërr.

10:57 48 min më parë28.01.2026.

Autori
Punonjësja mori leje lindje, kompania falsifikon mbylljen e aktivitetit për ta pushuar nga puna, por e pëson në gjykatë
LIFESTYLE

Punonjësja mori leje lindje, kompania falsifikon mbylljen e aktivitetit për ta pushuar nga puna, por e pëson në gjykatë

Një rast flagrant diskriminimi ndaj një punonjëseje ka përfunduar në gjykatë në Spanjë, pasi pronari i një biznesi në sektorin e hotelerisë e shkarkoi atë gjatë lejes së lindjes, duke falsifikuar mbylljen e aktivitetit.

10:43 1 h më parë28.01.2026.

Autori
Më të lexuarat
Aleanca ushtarake me Kosovën dhe Kroacinë, Vengu: I kemi dërguar ftesë edhe Serbisë
Aktualitet

Aleanca ushtarake me Kosovën dhe Kroacinë, Vengu: I kemi dërguar ftesë edhe Serbisë

Ministri i Mbrojtjes, Pirro Vengu zbuloi në një konferencë për mediat se Serbisë i është dërguar një ftesë për t'iu bashkuar aleancës trepalëshe ushtarake mes Shqipërisë, Kroacisë dhe Kosovës.

13:13 1 ditë më parë26.01.2026.

Autori
Izraeli do të rihapë Rafah, pika kufitare e Gazës me Egjiptin
Lindja e Mesme

Izraeli do të rihapë Rafah, pika kufitare e Gazës me Egjiptin

Izraeli thotë se ka rënë dakord të rihapë pikën kufitare kyçe të Rripit të Gazës me Egjiptin vetëm pasi të përfundojë një operacion për të rimarrë trupin e pengut të fundit izraelit të mbetur në territor.

13:45 1 ditë më parë26.01.2026.

Autori
BE heton X-in e Elon Musk mbi mashtrimet seksuale të Grok AI
TEKNOLOGJI

BE heton X-in e Elon Musk mbi mashtrimet seksuale të Grok AI

Komisioni Evropian ka nisur një hetim ndaj X të Elon Musk për shkak të shqetësimeve se inteligjenca e tij artificiale, Grok, është përdorur për të krijuar imazhe të seksualizuara të njerëzve të vërtetë.

14:10 1 ditë më parë26.01.2026.

Autori
22 vendet pa ushtri, si mbijetojnë dhe pse askush nuk i prek ato?
Nëpër botë

22 vendet pa ushtri, si mbijetojnë dhe pse askush nuk i prek ato?

Nga Kosta Rika në Islandë dhe Ishujt e Paqësorit, 22 vende kanë "shkrirë" ushtritë e tyre.

14:30 1 ditë më parë26.01.2026.

Autori
Dallëndyshe Bici dorëhiqet nga IKMT, ja kush e zëvendëson
Aktualitet

Dallëndyshe Bici dorëhiqet nga IKMT, ja kush e zëvendëson

Drejtuesja e Inspektoratit Kombëtar të Mbrojtjes së Territorit, Dallëndyshe Bici ka dhënë dorëheqjen nga posti i saj.

14:00 1 ditë më parë26.01.2026.

Autori
SHQIPËRI
Kronikë

Dosja e trafikut ndërkombëtar të drogës, që prej vitesh ka qenë në qendër të vëmendjes së drejtësisë shqiptare, ka marrë këtë javë një vendim përfundimtar.

11:11 34 min më parë28.01.2026.

Autori
Rikthehen reshjet, IGJEUM: Rënie gurësh e inertesh si pasojë e shtrëngatave
Aktualitet

Rikthehen reshjet, IGJEUM: Rënie gurësh e inertesh si pasojë e shtrëngatave

Instituti i Gjeoshkencave bën të ditur se këtë të mërkurë rikthehen reshjet, e në qarqet Vlorë, Shkodër e Gjirokatër për shkak të shtrëngatave dhe intensitetit të lartë të reshjeve.

07:35 4 h më parë28.01.2026.

Autori
Konflikohet me dy kushërinjtë, plagoset me armë 45-vjeçari
Kronikë

Konflikohet me dy kushërinjtë, plagoset me armë 45-vjeçari

Një 45-vjeçar është plagosur me armë zjarri pas një konflikti me dy kushërinj. Sipas informacioneve paraprake ngjarja ka ndodhur rreth orës 22.30 në lagjen Kodër Shijak.

07:02 4 h më parë28.01.2026.

Autori
171 mln euro nga BE për Ballkanin, Kosova nuk përfiton
Politikë

171 mln euro nga BE për Ballkanin, Kosova nuk përfiton

BE ka ndarë 171 milionë euro për zhvillimin e infrastrukturës dhe sektorit privat në Ballkanin Perëndimor, por Kosova përjashtohet për momentin për shkak të mungesës së ratifikimit të Marrëveshjes së Kredisë dhe Fondeve.

19:23 16 h më parë27.01.2026.

Autori
BOTË
Lindja e Mesme

Presidenti i Shteteve të Bashkuara, Donald Trump, deklaroi se Irani ende dëshiron bisedime me Uashingtonin, ndërkohë që flota amerikane, e udhëhequr nga aeroplanmbajtësja USS Abraham Lincoln, ka mbërritur në ujërat e Lindjes së Mesme.

11:16 30 min më parë28.01.2026.

Autori
Zjarr në hotelin me 5 yje në Francë, evakuohen me qindra persona
Europa

Zjarr në hotelin me 5 yje në Francë, evakuohen me qindra persona

Një zjarr i madh shpërtheu mbrëmjen e së martës në një hotel luksoz me 5 yje në resortin e njohur të Courchevel në Francë, duke detyruar autoritetet të evakuojnë qindra persona nga disa godina përreth.

09:59 1 h më parë28.01.2026.

Autori
“Rreth dy milionë ushtarë rusë dhe ukrainas të vrarë ose të plagosur”, bilanci dramatik i luftës
Europa

“Rreth dy milionë ushtarë rusë dhe ukrainas të vrarë ose të plagosur”, bilanci dramatik i luftës

Sipas të dhënave të një studimi, rreth 1,2 milionë ushtarë rusë dhe afërsisht 600 mijë ushtarë ukrainas janë viktima ose rezultojnë të zhdukur.

09:33 2 h më parë28.01.2026.

Autori
“Një flotë e bukur po lundron drejt Iranit”, Trump shpreson në arritjen e një marrëveshje
Amerika

“Një flotë e bukur po lundron drejt Iranit”, Trump shpreson në arritjen e një marrëveshje

Duke folur për operacionet e fundit ushtarake të amerikanëve, presidenti i Shteteve të Bashkuara konfirmoi se në qershor u neutralizuan kapacitetet bërthamore të Teheranit.

09:17 2 h më parë28.01.2026.

Autori
RAJON
3 zyrtarë të Prishtinës kapen për korrupsion, Përparim Rama: Gati të bashkëpunojmë me autoritetet
Kosovë

3 zyrtarë të Prishtinës kapen për korrupsion, Përparim Rama: Gati të bashkëpunojmë me autoritetet

Policia e Kosovës ka arrestuar 3 zyrtarë të Komunës së Prishtinës për marrje rryshfeti dhe shpërdorim detyre. Për ngjarjen reagoi dhe kryekomunari Rama.

21:00 14 h më parë27.01.2026.

Autori
Digjet Kurani në Gjakovë, policia nis hetimet, reagon Bashkësia Islame
Kosovë

Digjet Kurani në Gjakovë, policia nis hetimet, reagon Bashkësia Islame

Policia e Kosovës po punon për identifikimin e disa personave që shfaqen në një video duke djegur librin e Kuranit. Për ngjarjen ka reaguar dhe Bashkësia Islame e Kosovës.

20:43 15 h më parë27.01.2026.

Autori
Tragjedia në fabrikën e biskotave në Greqi, arrestohet pronari
RAJON

Tragjedia në fabrikën e biskotave në Greqi, arrestohet pronari

Është vënë në pranga pronari dhe dy drejtues të fabrikës së biskotave në Greqi, ku një ditë më parë 5 punonjëse humbën jetën nga një shpërthim.

20:28 15 h më parë27.01.2026.

Autori
Shpërthen tubacioni i ujit në Selanik, disa të plagosur
RAJON

Shpërthen tubacioni i ujit në Selanik, disa të plagosur

4 persona mbetën të plagosur si pasojë e shpërthimit të një tubacioni uji, gjatë punimeve infrastrukturore në Selanik.

23:00 1 ditë më parë26.01.2026.

Autori
SPORT
Futboll

Deklaratat e Sepp Blatter vijnë pak muaj para se Shtetet e Bashkuara të organizojnë eventin së bashku me Kanadanë dhe Meksikën.

11:31 15 min më parë28.01.2026.

Autori
Shumësportësh

Mes turneve të lodhshme në urgjencë dhe stërvitjeve intensive, 27-vjeçarja është shembulli i gjallë se nuk është kurrë vonë për të ndjekur një ëndërr.

10:57 49 min më parë28.01.2026.

Autori
“Ethet” e Champions, 18 ndeshje luhen paralelisht për të përcaktuar ekipet që kualifikohen
Futboll

“Ethet” e Champions, 18 ndeshje luhen paralelisht për të përcaktuar ekipet që kualifikohen

Mbrëmjen e sotme mbyllet faza e grupit të përbashkët, luhet për kualifikimin direkt dhe një vend në zonën “play-off”. Sfidat nisin prej orës 21:00.

10:23 1 h më parë28.01.2026.

Autori
Gafa tragjike e portierit, autogoli më i pazakontë në histori vjen nga Katari
Futboll

Gafa tragjike e portierit, autogoli më i pazakontë në histori vjen nga Katari

Momenti bëri që për një moment në stadium të pllakoste heshtja, me tifozët që e kishin të vështirë ta kuptonin atë që ndodhi.

09:06 2 h më parë28.01.2026.

Autori
KULTURË
"Sinners", filmi horror me rekord nominimesh për Oscar
KULTURË

"Sinners", filmi horror me rekord nominimesh për Oscar

Filmi horror me vampirë, Sinners, vendos një rekord të ri në çmimet Oscar, duke marrë 16 nominime.

20:36 5 ditë më parë22.01.2026.

Autori
10-vjeçari nga Prishtina fiton 4 medalje në SHBA
KULTURË

10-vjeçari nga Prishtina fiton 4 medalje në SHBA

Nxënësi 10-vjeçar Molos Gashi, nga Prishtina ka ngritur flamurin e Kosovës në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, duke fituar katër medalje në olimpiada prestigjioze ndërkombëtare të shkencës, kodimit dhe inteligjencës artificiale, mes pjesëmarrësve nga mbi 21 shtete të botës.

19:42 5 ditë më parë22.01.2026.

Autori
FOTO - Festivali i akullit në Kinë, spektakël dhe ngjyra
KULTURË

FOTO - Festivali i akullit në Kinë, spektakël dhe ngjyra

Skulptorët u mblodhën gjatë fundjavës në qytetin e ftohtë të Harbinit në veri të Kinës për Festivalin vjetor të Akullit dhe Borës.

15:19 22 ditë më parë05.01.2026.

Autori
Ku të udhëtoni në 2026? Nga vendet ku do të shihet eklipsi tek ushqimi i mirë
KULTURË

Ku të udhëtoni në 2026? Nga vendet ku do të shihet eklipsi tek ushqimi i mirë

Jo vetëm për të apasionuarit e udhëtimeve, por edhe për ata që janë pushues një herë në vit, për 2026 ka mjaft destinacione të bukura për të eksploruar.

13:56 26 ditë më parë01.01.2026.

Autori
SHOWBIZ
Vari reçipetat në tabelën e Hollivudit, aktorja e njohur amerikane rrezikon 6 muaj burg
SHOWBIZ

Vari reçipetat në tabelën e Hollivudit, aktorja e njohur amerikane rrezikon 6 muaj burg

Aktorja e njohur amerikane Sydney Sweeney po përballet me akuza për shkelje të pronës dhe vandalizëm pasi vari një palë reçipeta në tabelën e Hollivudit.

19:54 15 h më parë27.01.2026.

Autori
Drake sërish kuqezi, shfaqet me kapelen me shqiponjën dykrenare
SHOWBIZ

Drake sërish kuqezi, shfaqet me kapelen me shqiponjën dykrenare

Drake ka tërhequr sërish vëmendjen e publikut shqiptar duke u shfaqur në rrjete sociale me një kapele me flamurin shqiptar, një gjest që u prit me entuziazëm nga fansat në Shqipëri dhe Kosovë.

20:02 1 ditë më parë26.01.2026.

Autori
Ndahet nga jeta Francis Buchholz, muzikanti legjendar i “Scorpions”
SHOWBIZ

Ndahet nga jeta Francis Buchholz, muzikanti legjendar i “Scorpions”

Basisti origjinal i grupit të mirënjohur gjerman ndërroi jetë në moshën 75-vjeçare, pas një betejë të gjatë dhe të heshtur me kancerin.

14:03 4 ditë më parë23.01.2026.

Autori
Shpërthen djali i Beckham: Mami Victoria do më vidhte dasmën
SHOWBIZ

Shpërthen djali i Beckham: Mami Victoria do më vidhte dasmën

Brooklyn Peltz Beckham ka thënë se nuk do të "pajtohet" me familjen e tij. Në një seri postimesh në Instagram, fëmija më i madh i David dhe Victoria akuzoi prindërit e tij se e "sulmuan" atë dhe gruan e tij në shtyp

11:05 8 ditë më parë20.01.2026.

Autori
Temat kryesore:

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image
  • Impressum
  • Rreth nesh
  • Kushtet e Përdorimit
  • Njoftimi i Privatësisë
  • Kontakt Tirana

© 2026 Newsmax Media, Inc. Të gjitha të drejtat e rezervuara
News CMS for Publishers by Cubes