TË FUNDIT
Foltorja paralele, Salianji takon të martën demokratët e Elbasanit Futbolli shqiptar shpall më të mirët, Balaj dhe Tetova triumfojnë në Gala 2025 Tragjedi në Francë, shpërthen gazi në një pallat, 6 viktima, rreth 30 të plagosur FBI parandalon sulmin terrorist për natën e Vitit të Ri Rishfaqet në Shqipëri një shpend i zhdukur 25 vite më parë I dha me koncension dhëndrit të Trump ish-Shtabin e Ushtrisë, ministri serb zyrtarisht nën akuzë
Foltorja paralele, Salianji takon të martën demokratët e Elbasanit Futbolli shqiptar shpall më të mirët, Balaj dhe Tetova triumfojnë në Gala 2025 Tragjedi në Francë, shpërthen gazi në një pallat, 6 viktima, rreth 30 të plagosur FBI parandalon sulmin terrorist për natën e Vitit të Ri Rishfaqet në Shqipëri një shpend i zhdukur 25 vite më parë I dha me koncension dhëndrit të Trump ish-Shtabin e Ushtrisë, ministri serb zyrtarisht nën akuzë
0° Tiranë, Pjesërisht me re

• Shqip
  • Serbisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
logo logo

• Shqip
  • Serbisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
Temat kryesore:
Foltorja Adriatik Lapaj Lufta ne Ukrainë Erion Veliaj
  • TË FUNDIT
  • SHQIPËRI
    • Aktualitet
    • Ekonomi
    • Kronikë
    • Politikë
    • Sociale
  • BOTË
    • Europa
    • Amerika
    • Lindja e Mesme
    • Nëpër botë
  • RAJON
  • SPORT
    • Futboll
    • Kombëtarja
    • Basketboll
    • Formula 1
    • Shumësportësh
  • KULTURË
  • SHOWBIZ
  • LIFESTYLE
  • TEKNOLOGJI
Weather Parashikimi i motit
Search

NA NDIQNI

Temat kryesore:

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image

Gjendet e vdekur

Shqiptarja në Itali gjendet e vdekur në banesë, dyshohet se u vra nga bashkëshorti
Kronikë

Shqiptarja në Itali gjendet e vdekur në banesë, dyshohet se u vra nga bashkëshorti

Një grua 50-vjeçare me origjinë shqiptare nga Maqedonia është gjetur e vdekur në një banesë në provincën e Ankonës në Itali, ku dyshohet se ajo është rrahur për vdekje nga bashkëshorti.

21:03 12 ditë më parë03.12.2025.

Autori
Të fundit
Foltorja paralele, Salianji takon të martën demokratët e Elbasanit
Politikë

Ervin Salianji vijon turin e tij të takimeve me demokratët në qytetin e Elbasanit. Takimi do të mbahet të martën në orën 18:00 te teatri ‘Skampa”.

22:31 3 min më parë15.12.2025.

Autori
Futbolli shqiptar shpall më të mirët, Balaj dhe Tetova triumfojnë në Gala 2025
Futboll

Është mbajtur të hënën në mbrëmje ceremonia “Topi i Artë 2025”, eventi më prestigjioz i futbollit shqiptar, ku u ndanë çmimet për më të mirët e vitit. Në një atmosferë festive dhe emocionale, u vlerësuan lojtarët, trajnerët dhe arbitrat që spikatën gjatë sezonit.

22:16 18 min më parë15.12.2025.

Autori
Tragjedi në Francë, shpërthen gazi në një pallat, 6 viktima, rreth 30 të plagosur
Europa

Tragjedi në Francë, shpërthen gazi në një pallat, 6 viktima, rreth 30 të plagosur

Një shpërthim i fuqishëm që ndodhi të hënën pasdite në një ndërtesë katërkatëshe në qytetin Trévoux të Francës shkaktoi një tragjedi të rëndë, me 6 persona që humbën jetën dhe 30 të tjerë që mbetën të plagosur.

21:35 59 min më parë15.12.2025.

Autori
FBI parandalon sulmin terrorist për natën e Vitit të Ri
Amerika

Byroja Federale e Hetimit bën më dije se ka parandaluar një sulm të mundshëm terrorist që do të vihej në zbatim në natën e ndërrimit të viteve. Në pranga janë vënë 4 të dyshuar, pjesë e një grupi pro-palestinez me ideologji ekstremiste.

21:28 1 h më parë15.12.2025.

Autori
Rishfaqet në Shqipëri një shpend i zhdukur 25 vite më parë
Sociale

Shqiponja e detit, prezenca e së cilës në Shqipëri ishte dokumentuar për herë të fundit në vitet '80, është rikthyer sërish në vendin tonë. Këtë të lënë të kuptosh pamjet nga parku Divjakë-Karavasta, ku shihet shpendi i rrallë.

21:17 1 h më parë15.12.2025.

Autori
Më të lexuarat
Ahmed, heroi që çarmatosi agresorin e masakrës në Australi
Nëpër botë

Ahmed, heroi që çarmatosi agresorin e masakrës në Australi

Një sulm i armatosur gjatë një feste në Bondi Beach u shndërrua në një masakër që tronditi Australinë, por mes panikut dhe të shtënave, një qytetar i zakonshëm u përball me agresorin dhe u kthye në simbol të guximit.

09:09 13 h më parë15.12.2025.

Autori
Arrestohen dy kolumbiane në Durrës, akuzohen për prostitucion
Kronikë

Arrestohen dy kolumbiane në Durrës, akuzohen për prostitucion

Dy shtetase kolumbiane u arrestuan në zonën e Vollgës në Durrës, pasi dyshohet se ushtronin prostitucion në një apartament të marrë me qira, ndërsa policia procedoi penalisht edhe gjashtë shtetas shqiptarë.

09:22 13 h më parë15.12.2025.

Autori
“Guxim i jashtëzakonshëm!” Trump vlerëson personin që çarmatosi agresorin në Australi: Shpëtoi shumë jetë
Amerika

“Guxim i jashtëzakonshëm!” Trump vlerëson personin që çarmatosi agresorin në Australi: Shpëtoi shumë jetë

Presidenti amerikan Donald Trump ka reaguar pas sulmit të përgjakshëm në Bondi Beach të Australisë, duke shprehur ngushëllime për viktimat dhe duke vlerësuar publikisht guximin e qytetarit që çarmatosi një nga sulmuesit.

09:53 12 h më parë15.12.2025.

Autori
Në kërkim ndërkombëtar nga Kosova, arrestohet 24-vjeçari në Borje të Kukësit
Kronikë

Në kërkim ndërkombëtar nga Kosova, arrestohet 24-vjeçari në Borje të Kukësit

Një 24-vjeçar, i shpallur në kërkim ndërkombëtar nga autoritetet kosovare për vjedhje të rëndë, është kapur dhe arrestuar në fshatin Borje nga policia shqiptare, me qëllim ekstradimin në Kosovë.

10:00 12 h më parë15.12.2025.

Autori
Shteti europian që bleu avionë F-16 për vetëm 1 euro
Europa

Shteti europian që bleu avionë F-16 për vetëm 1 euro

Holanda i ka shitur Rumanisë 18 F-16 për vetëm 1 euro, duke marrë përsipër vetëm shpenzimet logjistike prej 21 milionë eurosh për transportin.

11:40 10 h më parë15.12.2025.

Autori
SHQIPËRI
Politikë

Ervin Salianji vijon turin e tij të takimeve me demokratët në qytetin e Elbasanit. Takimi do të mbahet të martën në orën 18:00 te teatri ‘Skampa”.

22:31 3 min më parë15.12.2025.

Autori
Sociale

Shqiponja e detit, prezenca e së cilës në Shqipëri ishte dokumentuar për herë të fundit në vitet '80, është rikthyer sërish në vendin tonë. Këtë të lënë të kuptosh pamjet nga parku Divjakë-Karavasta, ku shihet shpendi i rrallë.

21:17 1 h më parë15.12.2025.

Autori
Veliaj prej 10 muajsh pa rrogë, Bashkia i kërkon ndihmë KQZ-së: Si të veprojmë
Politikë

Veliaj prej 10 muajsh pa rrogë, Bashkia i kërkon ndihmë KQZ-së: Si të veprojmë

Bashkia e Tiranës i ka dërguar një shkresë zyrtare KQZ-së ku i kërkon ndihmë ligjore sesi duhet të veprojë me çështjen e pagës së kryebashkiakut Erion Veliaj, i cili nuk paguhet prej muajit shkurt. Kujtojmë që pak kohë më parë Kushtetuesja e riktheu në detyrë Veliajn.

20:27 2 h më parë15.12.2025.

Autori
Detaje nga ngjarja e rëndë në Llogara, viktima ish-efektiv policie
Kronikë

Detaje nga ngjarja e rëndë në Llogara, viktima ish-efektiv policie

Detaje të reja janë zbardhur nga ngjarja e rëndë e ndodhur në zonën e Llogarasë, ku një person u gjet i pajetë brenda një automjeti të përfshirë nga flakët. Burime pranë grupit hetimor bëjnë me dije se viktima ka qenë ish-efektiv policie, me origjinë nga qyteti i Beratit.

19:52 2 h më parë15.12.2025.

Autori
BOTË
Europa

Një shpërthim i fuqishëm që ndodhi të hënën pasdite në një ndërtesë katërkatëshe në qytetin Trévoux të Francës shkaktoi një tragjedi të rëndë, me 6 persona që humbën jetën dhe 30 të tjerë që mbetën të plagosur.

21:35 59 min më parë15.12.2025.

Autori
Amerika

Byroja Federale e Hetimit bën më dije se ka parandaluar një sulm të mundshëm terrorist që do të vihej në zbatim në natën e ndërrimit të viteve. Në pranga janë vënë 4 të dyshuar, pjesë e një grupi pro-palestinez me ideologji ekstremiste.

21:28 1 h më parë15.12.2025.

Autori
Bisedimet në Berlin, zyrtarët amerikanë: Rusia është gati të pranojë hyrjen e Ukrainës në BE
Europa

Bisedimet në Berlin, zyrtarët amerikanë: Rusia është gati të pranojë hyrjen e Ukrainës në BE

Marrëveshja për garancinë e sigurisë e afron planin e paqes për Ukrainën, por çështjet territoriale mbeten një pengesë, sipas burimeve nga tryeza e negociatave për paqen në Berlin.

20:52 1 h më parë15.12.2025.

Autori
Po fluturonte drejt hapësirës së saj ajrore, Turqia rrëzon një dron mbi Detin e Zi
Europa

Po fluturonte drejt hapësirës së saj ajrore, Turqia rrëzon një dron mbi Detin e Zi

Avionët F-16 turq u ngritën dhe rrëzuan dronin në një zonë larg qendrave të banuara.

20:13 2 h më parë15.12.2025.

Autori
RAJON
I dha me koncension dhëndrit të Trump ish-Shtabin e Ushtrisë, ministri serb zyrtarisht nën akuzë
RAJON

I dha me koncension dhëndrit të Trump ish-Shtabin e Ushtrisë, ministri serb zyrtarisht nën akuzë

Prokuroria ka ngritur akuzë ndaj Ministrit të Kulturës Nikola Selaković dhe Drejtorit të Institutit për Mbrojtjen e Monumenteve, Goran Vasić, në lidhje me procedurën për heqjen e statusit të pronës kulturore për ndërtesat e kompleksit të njohur si “Shtabi i Përgjithshëm i Ushtrisë".

21:04 1 h më parë15.12.2025.

Autori
Nga cigaret kontrabandë në Shqipëri te anijet me kokainë, arrestohet "Eskobari grek"
RAJON

Nga cigaret kontrabandë në Shqipëri te anijet me kokainë, arrestohet "Eskobari grek"

Një anije në pronësi greke u zbulua duke transportuar një sasi të madhe kokaine nga Amerika Latine në Evropë, duke u bllokuar nga Marina Franceze në Oqeanin Atlantik. Policia helene sakaq ka arrestuar biznesmenin Aleksandros Angelopoulos, i cili quhet ndryshe edhe "Eskobari grek".

20:26 2 h më parë15.12.2025.

Autori
E rëndë në Greqi, e mitura plagoset me thikë në shkollë
RAJON

E rëndë në Greqi, e mitura plagoset me thikë në shkollë

Një vajzë e mitur ka mbetur e lënduar me thikë, pas një sulmi nga një bashkëmoshatare në një shkollë në Athinë. Ngjarja po hetohet nga policia për zbardhjen e saj.

16:43 5 h më parë15.12.2025.

Autori
Rinis funksionimi i naftësjellësit Selanik–Shkup
RAJON

Rinis funksionimi i naftësjellësit Selanik–Shkup

Pas më shumë se dhjetë vitesh jashtë funksionit, tubacioni Selanik–Shkup pritet të vihet sërish në përdorim deri në fund të këtij viti, duke mundësuar transportin e derivateve të përpunuara të naftës nga Greqia drejt Maqedonisë së Veriut.

11:59 1 ditë më parë14.12.2025.

Autori
SPORT
Futboll

Është mbajtur të hënën në mbrëmje ceremonia “Topi i Artë 2025”, eventi më prestigjioz i futbollit shqiptar, ku u ndanë çmimet për më të mirët e vitit. Në një atmosferë festive dhe emocionale, u vlerësuan lojtarët, trajnerët dhe arbitrat që spikatën gjatë sezonit.

22:16 18 min më parë15.12.2025.

Autori
Egnatia bind edhe ndaj Dinamos, s’i ndahet Elbasanit
Futboll

Egnatia bind edhe ndaj Dinamos, s’i ndahet Elbasanit

Egnatia fitoi supersfidën e javës së 16-të të Kategorisë Superiore, duke mundur Dinamon me rezultatin 2-1 në stadiumin “Air Albania”. Heroi i takimit ishte Albanese

10:28 12 h më parë15.12.2025.

Autori
Napoli dhe Milani i bëjnë nder Interit, zikaltërit marrin ‘timonin’ e Serisë A
Futboll

Napoli dhe Milani i bëjnë nder Interit, zikaltërit marrin ‘timonin’ e Serisë A

Barazimi i Milanit ndaj Sasuolos dhe humbja e Napolit në Udine u shfrytëzuan në mënyrë perfekte nga Interi, me zikaltërit që marrin kreun e Serisë A pas një fitoreje 1-2 të arritur në Xhenova.

20:44 1 ditë më parë14.12.2025.

Autori
Vllaznia harron si fitohet, Bylis i merr një pikë jetike në Shkodër
Futboll

Vllaznia harron si fitohet, Bylis i merr një pikë jetike në Shkodër

Vllaznia ka regjistruar një tjetër hap fals në kampionat, duke mos shkuar më shumë se barazimi 1-1 përballë Bylisit.

19:56 1 ditë më parë14.12.2025.

Autori
KULTURË
Lahuta shqiptare hyn në listën e trashëgimisë së mbrojtur nga UNESCO
KULTURË

Lahuta shqiptare hyn në listën e trashëgimisë së mbrojtur nga UNESCO

Arti tradicional i të kënduarit, të luajturit dhe i prodhimit të lahutës është tashmë pjesë e trashëgimisë botërore jomateriale të UNESCO-s, i përfshirë në listën e elementeve që kanë nevojë për mbrojtje urgjente.

15:40 6 ditë më parë09.12.2025.

Autori
Ministri Gonxhja në dëgjesën Jubilare në Vatikan: Papa Leoni XIV përshëndet përfaqësuesit arbëreshë
KULTURË

Ministri Gonxhja në dëgjesën Jubilare në Vatikan: Papa Leoni XIV përshëndet përfaqësuesit arbëreshë

Ministri Blendi Gonxhja mori pjesë në Dëgjesën Jubilare të Papa Leonit XIV në Vatikan, ku falënderoi Atin e Shenjtë për vëmendjen ndaj kulturës shqiptare.

09:00 8 ditë më parë07.12.2025.

Autori
Kultura Arbëreshe promovohet në Vatikan, Gonxhja: Trashëgimia jonë, pjesë e pandarë e identitetit europian
KULTURË

Kultura Arbëreshe promovohet në Vatikan, Gonxhja: Trashëgimia jonë, pjesë e pandarë e identitetit europian

Aktivitet solemn në Selinë e Shenjtë, ngjarje që u kthye edhe në një takim të rëndësishëm institucional. Një mënyrë për të forcuar urat e kujtesës dhe për të rritur praninë kulturore shqiptare në arenën ndërkombëtare.

11:30 9 ditë më parë06.12.2025.

Autori
Eurovizioni i cunguar, 3 vende do bojkotojnë festivalin, shkak prania e Izraelit
KULTURË

Eurovizioni i cunguar, 3 vende do bojkotojnë festivalin, shkak prania e Izraelit

Tre vende evropiane kanë vendosur të bojkotojnë festivalin evropian të muzikës së lehtë Eurovision 2026. Vendimi vjen pasi Unioni Evropian i Transmetimeve nuk pranoi ultimatumin e tyre për përjashtimin e Izraelit.

19:55 11 ditë më parë04.12.2025.

Autori
SHOWBIZ
Regjisori i famshëm hollivudian Rob Reiner dhe bashkëshortja e tij gjenden të pajetë
SHOWBIZ

Regjisori i famshëm hollivudian Rob Reiner dhe bashkëshortja e tij gjenden të pajetë

Hollywood-i është tronditur nga lajmi se regjisori legjendar Rob Reiner dhe bashkëshortja e tij, Michele Reiner, janë gjetur të pajetë në banesën e tyre në Los Anxhelos, ndërsa autoritetet amerikane kanë nisur hetimet.

08:37 13 h më parë15.12.2025.

Autori
Një shefe si Taylor Swift, këngëtarja i jep 197 milionë dollarë bonus ekipit të saj
SHOWBIZ

Një shefe si Taylor Swift, këngëtarja i jep 197 milionë dollarë bonus ekipit të saj

Pas përfundimit të turneut Eras, këngëtarja Taylor Swift u dha anëtarëve të grupit të saj një shpërblim marramendës prej 197 milionë dollarësh.

16:54 1 ditë më parë14.12.2025.

Autori
Mbreti Charles III dhe “shpenzimet miliardere” të monarkisë britanike
SHOWBIZ

Mbreti Charles III dhe “shpenzimet miliardere” të monarkisë britanike

Libri i ish-zv.sekretarit të Punëve të Brendshme, Norman Baker nxit debatet në Angli. Kostot e familjes mbretërore janë më tepër se 150 milionë sterlina që deklarohen.

10:08 2 ditë më parë13.12.2025.

Autori
Snoop Dogg do të jetë 'trajner nderi' i SHBA për Lojërat Olimpike Dimërore
SHOWBIZ

Snoop Dogg do të jetë 'trajner nderi' i SHBA për Lojërat Olimpike Dimërore

Reperi amerikan Snoop Dogg është caktuar 'trajner nderi' për ekipin e SHBA-së në Lojërat Olimpike Dimërore që do të mbahen në Kortina të Italisë nga 6-22 shkurti.

08:06 3 ditë më parë12.12.2025.

Autori
Temat kryesore:

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image
  • Impressum
  • Rreth nesh
  • Kushtet e Përdorimit
  • Njoftimi i Privatësisë
  • Kontakt Tirana

© 2025 Newsmax Media, Inc. Të gjitha të drejtat e rezervuara
News CMS for Publishers by Cubes