TË FUNDIT
Britania i heq 15 mln dollarë nga duart, Kanye West i ndalohet hyrja nga Londra Italia i rikthehet qymyrit, kriza e Hormuzit ringjall burimin e vjetër të energjisë Franca preket nga kriza e karburantit, shumë pika furnizimi kanë mungesë Futbolli në zi, ndërron jetë Mircea Lucescu Kërcënimet mbi Iranin, OKB e shqetësuar për civilët, Izraeli urdhëron evakuimin e anijeve në Liban “Shty ultimatumin me 2 javë”, Pakistani kërkesë për ndaljen e sulmit, Trump: Jemi në negociata të nxehta!
Britania i heq 15 mln dollarë nga duart, Kanye West i ndalohet hyrja nga Londra Italia i rikthehet qymyrit, kriza e Hormuzit ringjall burimin e vjetër të energjisë Franca preket nga kriza e karburantit, shumë pika furnizimi kanë mungesë Futbolli në zi, ndërron jetë Mircea Lucescu Kërcënimet mbi Iranin, OKB e shqetësuar për civilët, Izraeli urdhëron evakuimin e anijeve në Liban “Shty ultimatumin me 2 javë”, Pakistani kërkesë për ndaljen e sulmit, Trump: Jemi në negociata të nxehta!
10° Tiranë, Qiell i kthjellët

• Shqip
  • Serbisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
logo logo

• Shqip
  • Serbisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
Temat kryesore:
Lufta në Lindjen e Mesme Sali Berisha Çmimi i naftës Bordi i Transparencës
  • TË FUNDIT
  • SHQIPËRI
    • Aktualitet
    • Ekonomi
    • Kronikë
    • Politikë
    • Sociale
  • BOTË
    • Europa
    • Amerika
    • Lindja e Mesme
    • Nëpër botë
  • RAJON
    • Lajme
    • Kosovë
  • SPORT
    • Futboll
    • Kombëtarja
    • Basketboll
    • Formula 1
    • Shumësportësh
  • KULTURË
  • SHOWBIZ
  • LIFESTYLE
  • TEKNOLOGJI
Weather Parashikimi i motit
Search

NA NDIQNI

Temat kryesore:

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image

Ana e erret e henes

Më larg nga Toka se kurrë më parë, Artemis II thyen rekordin
TEKNOLOGJI

Më larg nga Toka se kurrë më parë, Artemis II thyen rekordin

Gjatë fluturimit drejt Hënës, ekuipazhi tejkaloi rekordin e vendosur nga Apollo 13 në vitin 1970, duke udhëtuar mbi 6600 km më larg.

21:14 1 ditë më parë06.04.2026.

Autori
Të fundit
Britania i heq 15 mln dollarë nga duart, Kanye West i ndalohet hyrja nga Londra
SHOWBIZ

Britania e Madhe i ka ndaluar hyrjen në vend artistit amerikan Kanye West, duke i ndalur kështu edhe pjesëmarrjen si artisti kryesor në Wireless Festival, ku do të fitonte 15 milionë dollarë duke performuar në tre netë.

22:47 8 min më parë07.04.2026.

Autori
Italia i rikthehet qymyrit, kriza e Hormuzit ringjall burimin e vjetër të energjisë
Europa

Italia i rikthehet qymyrit, kriza e Hormuzit ringjall burimin e vjetër të energjisë

Italia sapo ka shtyrë mbylljen e përhershme të termocentraleve të saj me qymyr deri në vitin 2038, 13 vjet pas afatit fillestar të vitit 2025.

22:32 23 min më parë07.04.2026.

Autori
Franca preket nga kriza e karburantit, shumë pika furnizimi kanë mungesë
Europa

Megjithatë, Ministria e Energjisë në Francë tha se mungesat në vend janë pasojë e problemeve logjistike dhe fluksit të madh të drejtuesve që mbushin depozitat.

22:18 37 min më parë07.04.2026.

Autori
Futbolli në zi, ndërron jetë Mircea Lucescu
Futboll

Shumë do ta kujtojnë jo vetëm për trofetë e fituar, por edhe për aftësinë e tij për të formuar talent dhe për të lënë gjurmë të pashlyeshme në futbollin botëror.

22:05 50 min më parë07.04.2026.

Autori
Kërcënimet mbi Iranin, OKB e shqetësuar për civilët, Izraeli urdhëron evakuimin e anijeve në Liban
Lindja e Mesme

Kërcënimet mbi Iranin, OKB e shqetësuar për civilët, Izraeli urdhëron evakuimin e anijeve në Liban

Ministria e Jashtme bëri me dije se Irani do të përdorë të gjitha kapacitetet e tij për të mbrojtur të drejtat dhe interesat legjitime të vendit.

21:52 1 h më parë07.04.2026.

Autori
Më të lexuarat
"Rama mashtroi për bonuset", Berisha: Rritja e çmimeve po godet pensionistët
Politikë

"Rama mashtroi për bonuset", Berisha: Rritja e çmimeve po godet pensionistët

Kreu i Partisë Demokratike Sali Berisha akuzoi kryeministrin Edi Rama se po mashtron me pensionistët për bonuset. Sipas tij kjo është shtresa që goditet më rëndë nga rritja e çmimeve.

12:56 9 h më parë07.04.2026.

Autori
"Negociatat nuk janë shëtitje në lëndinë", Rama: Nuk janë bllokuar, në prill diskutime intensive
Politikë

"Negociatat nuk janë shëtitje në lëndinë", Rama: Nuk janë bllokuar, në prill diskutime intensive

Kryeministri Edi Rama ka hedhur sërish poshtë zërat për bllokim të negociatave me Bashkimin Europian. Gjatë prezantimit të portalit për punësimin në sektorin publik, Rama tha se jemi në proces testimi të vazhdueshëm dhe se negociatat nuk janë shëtitje në lëndinë.

13:05 9 h më parë07.04.2026.

Autori
"Ia kam borxh të vërtetën popullit francez", nis gjyqi në apel i Sarkozy
Nëpër botë

"Ia kam borxh të vërtetën popullit francez", nis gjyqi në apel i Sarkozy

Një gjykatë e shkallës së parë në shtator e shpalli politikanin e krahut të djathtë, i cili ishte president nga viti 2007 deri në vitin 2012, fajtor për përpjekjen për të siguruar fonde nga Libia e Muammar Gaddafit për fushatën që e çoi në zgjedhjen e tij dhe e dënoi me pesë vjet burg.

13:18 9 h më parë07.04.2026.

Autori
Çmimi i lart i karburanteve në vend, shqiptarët shpenzojnë 1 milion euro në ditë në shtetet fqinje
Ekonomi

Çmimi i lart i karburanteve në vend, shqiptarët shpenzojnë 1 milion euro në ditë në shtetet fqinje

Shoqata e Shoqërive të Hidrokarbureve vlerëson se klientët shqiptarë në zonat kufitare furnizohen çdo ditë me 300 deri në 500 ton naftë në vendet fqinje.

13:30 9 h më parë07.04.2026.

Autori
Dy agresorë të vrarë dhe njëri i kapur pas të shtënave në konsullatën izraelite në Stamboll
Europa

Dy agresorë të vrarë dhe njëri i kapur pas të shtënave në konsullatën izraelite në Stamboll

Autoritetet turke e cilësuan ngjarjen si sulm terrorist, dy policë mbetën të plagosur. Izraeli konfirmoi: Në godinë nuk kishte personel.

13:44 9 h më parë07.04.2026.

Autori
SHQIPËRI
Kundërshtoi emërimin e Joni Ketës në BKH, Gjykata merr vendim
Aktualitet

Kundërshtoi emërimin e Joni Ketës në BKH, Gjykata merr vendim

Ndoi kishte kërkuar prishjen e vendimit për emërimin e Joni Ketës në drejtimin e BKH, kërkesë e cila u rrëzua nga Administrativja.

18:17 4 h më parë07.04.2026.

Autori
Ambiciet e Braçes për Bashkinë e Tiranës, përgjigjet Taulant Balla
Politikë

Ambiciet e Braçes për Bashkinë e Tiranës, përgjigjet Taulant Balla

Kreu i grupit të PS, Balla ka folur për mediat në lidhje me ambicien e shpallur nga Erion Braçe për të kandiduar për Bashkinë e Tiranës në zgjedhjet e ardhshme lokale.

17:48 5 h më parë07.04.2026.

Autori
Dënohet me 11 vite burg biznesmeni Rezart Taçi, i konfiskohen 18.3 mln euro të ‘Cosa Nostra-s’
Kronikë

Dënohet me 11 vite burg biznesmeni Rezart Taçi, i konfiskohen 18.3 mln euro të ‘Cosa Nostra-s’

Taçi u dënua në mungesë, pasi rezulton në arrati që prej vitit 2021. Prokuroria e Posaçme kishte kërkuar 13 vite burgim për të, si dhe konfiskimin e një shume prej 18.3 milionë eurosh, të depozituar në një bankë në Tiranë.

17:20 5 h më parë07.04.2026.

Autori
Luftë parkingjeve të paligjshme në kryeqytet, 75 hapësira duhet të lirohen brenda 2 ditësh
Aktualitet

Luftë parkingjeve të paligjshme në kryeqytet, 75 hapësira duhet të lirohen brenda 2 ditësh

Bashkia e Tiranës dhe Policia kanë evidentuar 75 hapësira të bllokuara në kryeqytet që përdoreshin në mënyrë të paligjshme si parkingje.

17:06 5 h më parë07.04.2026.

Autori
BOTË
Europa

Italia sapo ka shtyrë mbylljen e përhershme të termocentraleve të saj me qymyr deri në vitin 2038, 13 vjet pas afatit fillestar të vitit 2025.

22:32 23 min më parë07.04.2026.

Autori
Europa

Megjithatë, Ministria e Energjisë në Francë tha se mungesat në vend janë pasojë e problemeve logjistike dhe fluksit të madh të drejtuesve që mbushin depozitat.

22:18 37 min më parë07.04.2026.

Autori
Lindja e Mesme

Ministria e Jashtme bëri me dije se Irani do të përdorë të gjitha kapacitetet e tij për të mbrojtur të drejtat dhe interesat legjitime të vendit.

21:52 1 h më parë07.04.2026.

Autori
“Shty ultimatumin me 2 javë”, Pakistani kërkesë për ndaljen e sulmit, Trump: Jemi në negociata të nxehta!
Lindja e Mesme

“Shty ultimatumin me 2 javë”, Pakistani kërkesë për ndaljen e sulmit, Trump: Jemi në negociata të nxehta!

Kryeministri pakistanez Shehbaz Sharif i ka kërkuar Donald Trump që të zgjasë me dy javë ultimatumin për sulmin shkatërrimtar ndaj Iranit, në mënyrë që lufta të përfundojë në mënyrë diplomatike.

21:47 1 h më parë07.04.2026.

Autori
RAJON
Djali i Trump vizitë në Bosnje, flet për BE, Inteligjencën Artificiale dhe kriptovalutat
RAJON

Djali i Trump vizitë në Bosnje, flet për BE, Inteligjencën Artificiale dhe kriptovalutat

Ambasada e SHBA-së në Bosnje e Hercegovinë sqaroi se ai nuk ishte në një mision zyrtar.

21:10 1 h më parë07.04.2026.

Autori
“Sulm frikacakësh”, Erdogan reagon për ngjarjen pranë konsullatës izraelite
RAJON

“Sulm frikacakësh”, Erdogan reagon për ngjarjen pranë konsullatës izraelite

Erdogan theksoi se “Turqia do të vazhdojë me vendosmëri luftën kundër të gjitha formave të terrorizmit” dhe nuk do të lejojë që klima e sigurisë të preket nga provokime.

16:51 6 h më parë07.04.2026.

Autori
Aksident në Mitrovicë, një nga mjetet e përfshira i përket KFOR
Kosovë

Aksident në Mitrovicë, një nga mjetet e përfshira i përket KFOR

Një makinë e KFOR dhe një mjet tjetër janë përfshirë në një aksident rrugor në zonën e Mitrovicës.

19:16 1 ditë më parë06.04.2026.

Autori
Dy orë takim për Presidentin, Kurti del optimist, Abdixhiku: S’kemi asgjë të re!
Kosovë

Dy orë takim për Presidentin, Kurti del optimist, Abdixhiku: S’kemi asgjë të re!

Pas takimit, që ndodh rreth tre javë para skadimit të afatit 34 ditor të përcaktuar nga Gjykata Kushtetuese para se Kosova të shkojë sërish në zgjedhje, Albin Kurti u shpreh optimist, duke e cilësuar bisedën si konstruktive dhe në një frymë bashkëpunimi.

15:06 1 ditë më parë06.04.2026.

Autori
SPORT
Futboll

Shumë do ta kujtojnë jo vetëm për trofetë e fituar, por edhe për aftësinë e tij për të formuar talent dhe për të lënë gjurmë të pashlyeshme në futbollin botëror.

22:05 50 min më parë07.04.2026.

Autori
Ish-“ylli” i Interit bëhet zjarrfikës në mes të ndeshjes
Futboll

Ish-“ylli” i Interit bëhet zjarrfikës në mes të ndeshjes

Ish-futbollisti i Interit, Ezequiel Schelotto, u bë protagonist i një momenti të pazakontë gjatë një ndeshjeje në Zvicër, duke ndërhyrë për të shuar një zjarr pranë fushës.

16:04 6 h më parë07.04.2026.

Autori
Polemika para Champions, bashkëshortja e arbitrit të Real-Bayern është tifoze e Realit
Futboll

Polemika para Champions, bashkëshortja e arbitrit të Real-Bayern është tifoze e Realit

Qarkullojnë foto dhe postime nga kryeqyteti spanjoll dhe stadiumi “Bernabeu” në rrjetet sociale, por nuk ka prova për ndikim në ndeshje.

15:03 7 h më parë07.04.2026.

Autori
Faza vendimtare e Champions: Bayern sfidon Real Madrid në çerekfinale
Futboll

Faza vendimtare e Champions: Bayern sfidon Real Madrid në çerekfinale

“Los Blancos” në vështirësi pas humbjes në kampionat me Mallorca, bavarezët paraqiten në këtë sfidë në formë të frikshme.

12:31 10 h më parë07.04.2026.

Autori
KULTURË
Ndërron jetë aktori i njohur shqiptar
KULTURË

Ndërron jetë aktori i njohur shqiptar

Kinematografia dhe skena shqiptare kanë humbur një prej figurave të njohura, pasi është ndarë nga jeta në moshën 68-vjeçare aktori Ilir Shkurti.

18:12 2 ditë më parë05.04.2026.

Autori
Ryan Gosling në vend të parë me filmin "Project Hail Mary"
KULTURË

Ryan Gosling në vend të parë me filmin "Project Hail Mary"

Ryan Gosling vazhdon të dominojë arkëtimet në Amerikën e Veriut. "Project Hail Mary", ku ai luan rolin e një profesori shkence të thirrur për të shpëtuar botën, konfirmoi renditjen e tij në vendin e parë në fundjavën e dytë me 54.5 milionë dollarë.

19:44 9 ditë më parë29.03.2026.

Autori
Mozaiku i Tiranës me materiale nga antikiteti, Rama zbulon risitë për vizitorët
KULTURË

Mozaiku i Tiranës me materiale nga antikiteti, Rama zbulon risitë për vizitorët

Mozaiku i Tiranës daton që nga shekulli i III dhe u zbulua në vitet ’70 gjatë punimeve për ndërtimin e një blloku pallatesh në Tirana. Sot, ai përfaqëson një hapësirë moderne që shërben si platformë për prezantimin e mozaikëve më të rëndësishëm dhe destinacion i rëndësishën kulturor e turistik.

08:46 17 ditë më parë21.03.2026.

Autori
Shuhet Jurgen Habermas, një nga filozofët më me ndikim të shek. XX
KULTURË

Shuhet Jurgen Habermas, një nga filozofët më me ndikim të shek. XX

Jürgen Habermas, puna e të cilit mbi komunikimin, racionalitetin dhe sociologjinë e bëri atë një nga filozofët më me ndikim në botë dhe një figurë kyçe intelektuale në Gjermaninë e tij u shua në moshën 96 vjeçare.

09:02 23 ditë më parë15.03.2026.

Autori
SHOWBIZ
SHOWBIZ

Britania e Madhe i ka ndaluar hyrjen në vend artistit amerikan Kanye West, duke i ndalur kështu edhe pjesëmarrjen si artisti kryesor në Wireless Festival, ku do të fitonte 15 milionë dollarë duke performuar në tre netë.

22:47 8 min më parë07.04.2026.

Autori
Zjarr dhe tym me Ferrari, Lewis Hamilton dhe Kim Kardashian ndezin Tokion
SHOWBIZ

Zjarr dhe tym me Ferrari, Lewis Hamilton dhe Kim Kardashian ndezin Tokion

Piloti i “kokëkuqes” dhe ylli i showbiz-it dhurojnë një spektakël në rrugët e kryeqytetit japonez.

14:16 8 h më parë07.04.2026.

Autori
Plagoset me armë reperi i famshëm amerikan, Offset përfundon në spital
SHOWBIZ

Plagoset me armë reperi i famshëm amerikan, Offset përfundon në spital

Reperi Offset është në gjendje të qëndrueshme pasi u qëllua në Florida të hënën, teksa policia thotë se dy persona janë ndaluar.

09:59 12 h më parë07.04.2026.

Autori
James Bond i ri do të jetë femër? Zbulohet aktorja që mund të luajë agjentin 007
SHOWBIZ

James Bond i ri do të jetë femër? Zbulohet aktorja që mund të luajë agjentin 007

Regjisori, i cili punoi me Sweeney-n në filmin "The Housemaid", komentoi se aktorja do të ishte ideale për të marrë rolin e agjentit 007 në filmin e ardhshëm, jo si një vajzë e James Bond, por si vetë superspiuni.

17:30 1 ditë më parë06.04.2026.

Autori
Temat kryesore:

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image
  • Impressum
  • Rreth nesh
  • Kushtet e Përdorimit
  • Njoftimi i Privatësisë
  • Kontakt Tirana

© 2026 Newsmax Media, Inc. Të gjitha të drejtat e rezervuara
News CMS for Publishers by Cubes