TË FUNDIT
Një vit pas arratisjes në Moskë, Bashar al-Assad nis kursin e rusishtes dhe shkollën e Mjekësisë Lojëra fati, armë pa leje dhe nxjerrje e sekretit shtetëror, burg për ish-drejtorin e SHISH dhe djalin e tij Kishin arrestuar të gabuarin, rinis operacioni për gjetjen e autorit të sulmit në universitet 3 milje larg tragjedisë, avioni me pasagjerë shmang përplasjen me aeroplanin ushtarak të SHBA E rëndë në Llogara, një person digjet brenda makinës Veliaj nga burgu paralajmëron Këshillin Bashkiak: Konsultohuni me mua për miratimin e buxhetit 2026 për Tiranën
Një vit pas arratisjes në Moskë, Bashar al-Assad nis kursin e rusishtes dhe shkollën e Mjekësisë Lojëra fati, armë pa leje dhe nxjerrje e sekretit shtetëror, burg për ish-drejtorin e SHISH dhe djalin e tij Kishin arrestuar të gabuarin, rinis operacioni për gjetjen e autorit të sulmit në universitet 3 milje larg tragjedisë, avioni me pasagjerë shmang përplasjen me aeroplanin ushtarak të SHBA E rëndë në Llogara, një person digjet brenda makinës Veliaj nga burgu paralajmëron Këshillin Bashkiak: Konsultohuni me mua për miratimin e buxhetit 2026 për Tiranën
8° Tiranë, Qiell i kthjellët

• Shqip
  • Serbisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
logo logo

• Shqip
  • Serbisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
Temat kryesore:
Donald Trump Sali Berisha Edi Rama Sulmi ne Sidnei
  • TË FUNDIT
  • SHQIPËRI
    • Aktualitet
    • Ekonomi
    • Kronikë
    • Politikë
    • Sociale
  • BOTË
    • Europa
    • Amerika
    • Lindja e Mesme
    • Nëpër botë
  • RAJON
  • SPORT
    • Futboll
    • Kombëtarja
    • Basketboll
    • Formula 1
    • Shumësportësh
  • KULTURË
  • SHOWBIZ
  • LIFESTYLE
  • TEKNOLOGJI
Weather Parashikimi i motit
Search

NA NDIQNI

Temat kryesore:

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image

Venezuelë

E maskuar me paruke, 10 orë me varkë dhe telefonata vendimtare me SHBA! Si u arratis shefja e opozitës nga Venezuela...
Nëpër botë

E maskuar me paruke, 10 orë me varkë dhe telefonata vendimtare me SHBA! Si u arratis shefja e opozitës nga Venezuela...

Raport ekskluziv i Wall Street Journal ka zbuluar skemën e “arratisjes” së lideres opozitare Maria Corina Machado nga Venezuela, në një udhëtim që ishte rezultat i dy muajve përgatitje. Ajo ka dalë nga vendi e veshur dhe e maskuar me paruke në një udhëtim 10 orë me varkë përmes Detit të Karaibeve.

14:47 3 ditë më parë12.12.2025.

Autori
Raporti: Venezuela dhe xhihadistët në Afrikë po "mbysin" Europën me kokainë
Europa

Raporti: Venezuela dhe xhihadistët në Afrikë po "mbysin" Europën me kokainë

Një rrjet ndërkombëtar i trafikut të kokainës, që nis nga Venezuela dhe kalon nëpër grupet xhihadiste të Afrikës Perëndimore, po shndërrohet në kërcënimin për Europën, sipas një raporti të Wall Street Journal.

10:00 13 ditë më parë02.12.2025.

Autori
Trump kërcënon Maduron: Ik, shpëto veten dhe të afërmit!
Amerika

Trump kërcënon Maduron: Ik, shpëto veten dhe të afërmit!

Për herë të pare, që nga nisja e tensioneve mes SHBA dhe Venezuelës, Presidenti Donald Trump zhvilloi një bisedë telefonike me Presidentin Nikolas Maduro të Venezuelës.

12:17 14 ditë më parë01.12.2025.

Autori
Të fundit
Një vit pas arratisjes në Moskë, Bashar al-Assad nis kursin e rusishtes dhe shkollën e Mjekësisë
Nëpër botë

Një vit pas arratisjes në Moskë, Bashar al-Assad nis kursin e rusishtes dhe shkollën e Mjekësisë

Ish-Presidenti sirian Bashar al-Assad ka nisur të mësojë rusishten dhe të rifreskojë njohuritë në degën e Mjekësisë. Familja Assad vazhdon të jetojë në luks në Moskë, por pa asnjë ndikim në Rusi, pasi Kremlini "është indiferent" ndaj ish-presidentit sirian.

16:41 4 min më parë15.12.2025.

Autori
Lojëra fati, armë pa leje dhe nxjerrje e sekretit shtetëror, burg për ish-drejtorin e SHISH dhe djalin e tij
Kronikë

Lojëra fati, armë pa leje dhe nxjerrje e sekretit shtetëror, burg për ish-drejtorin e SHISH dhe djalin e tij

Ish-kreu i Shërbimit Informativ të Shtetit në Berat, Aleksandër Shulla dha djali i tij, Pandeli Shulla janë dënuar me burg për tre vepra penale organizimi i lojërave të fatit, armëmbajtje pa leje dhe nxjerrje të sekretit hetimor.

16:30 15 min më parë15.12.2025.

Autori
Kishin arrestuar të gabuarin, rinis operacioni për gjetjen e autorit të sulmit në universitet
Amerika

Kishin arrestuar të gabuarin, rinis operacioni për gjetjen e autorit të sulmit në universitet

Autoritetet në Providence lanë të lirë një person të arrestuar për sulmin në Universitetin Brown, pasi hetimet zbuluan se nuk ishte ai autori i sulmit. Një tjetër operacion ka nisur për gjetjen e personit që vrau dy studentë dhe plagosi 9 të tjerë.

16:15 30 min më parë15.12.2025.

Autori
3 milje larg tragjedisë, avioni me pasagjerë shmang përplasjen me aeroplanin ushtarak të SHBA
Nëpër botë

3 milje larg tragjedisë, avioni me pasagjerë shmang përplasjen me aeroplanin ushtarak të SHBA

Një aksident pothuajse ndodhi të premten kur një fluturim i JetBlue nga Curacao për në Nju Jork u detyrua të ndërpriste ngjitjen pasi një aeroplan ushtarak i SHBA-së po fluturonte në të njëjtin drejtim dhe ndodhej vetëm 3 milje larg tij.

15:57 48 min më parë15.12.2025.

Autori
E rëndë në Llogara, një person digjet brenda makinës
Kronikë

Një person është djegur i gjallë brenda automjetit të tij që është shkrumbuar nga flakët në qafën e Llogarasë, në zonën që të çon drejt antenave.

15:12 1 h më parë15.12.2025.

Autori
Më të lexuarat
Ahmed, heroi që çarmatosi agresorin e masakrës në Australi
Nëpër botë

Ahmed, heroi që çarmatosi agresorin e masakrës në Australi

Një sulm i armatosur gjatë një feste në Bondi Beach u shndërrua në një masakër që tronditi Australinë, por mes panikut dhe të shtënave, një qytetar i zakonshëm u përball me agresorin dhe u kthye në simbol të guximit.

09:09 7 h më parë15.12.2025.

Autori
Arrestohen dy kolumbiane në Durrës, akuzohen për prostitucion
Kronikë

Arrestohen dy kolumbiane në Durrës, akuzohen për prostitucion

Dy shtetase kolumbiane u arrestuan në zonën e Vollgës në Durrës, pasi dyshohet se ushtronin prostitucion në një apartament të marrë me qira, ndërsa policia procedoi penalisht edhe gjashtë shtetas shqiptarë.

09:22 7 h më parë15.12.2025.

Autori
“Guxim i jashtëzakonshëm!” Trump vlerëson personin që çarmatosi agresorin në Australi: Shpëtoi shumë jetë
Amerika

“Guxim i jashtëzakonshëm!” Trump vlerëson personin që çarmatosi agresorin në Australi: Shpëtoi shumë jetë

Presidenti amerikan Donald Trump ka reaguar pas sulmit të përgjakshëm në Bondi Beach të Australisë, duke shprehur ngushëllime për viktimat dhe duke vlerësuar publikisht guximin e qytetarit që çarmatosi një nga sulmuesit.

09:53 6 h më parë15.12.2025.

Autori
Në kërkim ndërkombëtar nga Kosova, arrestohet 24-vjeçari në Borje të Kukësit
Kronikë

Në kërkim ndërkombëtar nga Kosova, arrestohet 24-vjeçari në Borje të Kukësit

Një 24-vjeçar, i shpallur në kërkim ndërkombëtar nga autoritetet kosovare për vjedhje të rëndë, është kapur dhe arrestuar në fshatin Borje nga policia shqiptare, me qëllim ekstradimin në Kosovë.

10:00 6 h më parë15.12.2025.

Autori
Shteti europian që bleu avionë F-16 për vetëm 1 euro
Europa

Holanda i ka shitur Rumanisë 18 F-16 për vetëm 1 euro, duke marrë përsipër vetëm shpenzimet logjistike prej 21 milionë eurosh për transportin.

11:40 5 h më parë15.12.2025.

Autori
SHQIPËRI
Kronikë

Ish-kreu i Shërbimit Informativ të Shtetit në Berat, Aleksandër Shulla dha djali i tij, Pandeli Shulla janë dënuar me burg për tre vepra penale organizimi i lojërave të fatit, armëmbajtje pa leje dhe nxjerrje të sekretit hetimor.

16:30 15 min më parë15.12.2025.

Autori
Kronikë

Një person është djegur i gjallë brenda automjetit të tij që është shkrumbuar nga flakët në qafën e Llogarasë, në zonën që të çon drejt antenave.

15:12 1 h më parë15.12.2025.

Autori
Veliaj nga burgu paralajmëron Këshillin Bashkiak: Konsultohuni me mua për miratimin e buxhetit 2026 për Tiranën
Politikë

Veliaj nga burgu paralajmëron Këshillin Bashkiak: Konsultohuni me mua për miratimin e buxhetit 2026 për Tiranën

Kryebashkiaku i Tiranës, Erion Veliaj i ka dërguar letër Këshillit Bashkiak të Tiranës ku u kërkon që të marrin mendimin e tij para miratimit të buxhetit 2026. Në letër, kryebashkiaku Veliaj thekson se sipas ligjit është shkelje moskonsultimi me kryetarin.

14:53 1 h më parë15.12.2025.

Autori
Berisha ndërpret bashkëpunimin me mazhorancën: Protestat deri në qeveri teknike
Politikë

Berisha ndërpret bashkëpunimin me mazhorancën: Protestat deri në qeveri teknike

Në një deklaratë për gazetarët, Sali Berisha u shpreh se PD do të ndërpresë çdo bashkëpunim me qeverinë e krimit, siç e quajti ai. Kreu demokrat tha se do të mbahen protesta deri në qeveri teknike.

13:42 3 h më parë15.12.2025.

Autori
BOTË
Nëpër botë

Ish-Presidenti sirian Bashar al-Assad ka nisur të mësojë rusishten dhe të rifreskojë njohuritë në degën e Mjekësisë. Familja Assad vazhdon të jetojë në luks në Moskë, por pa asnjë ndikim në Rusi, pasi Kremlini "është indiferent" ndaj ish-presidentit sirian.

16:41 4 min më parë15.12.2025.

Autori
Amerika

Autoritetet në Providence lanë të lirë një person të arrestuar për sulmin në Universitetin Brown, pasi hetimet zbuluan se nuk ishte ai autori i sulmit. Një tjetër operacion ka nisur për gjetjen e personit që vrau dy studentë dhe plagosi 9 të tjerë.

16:15 30 min më parë15.12.2025.

Autori
Nëpër botë

Një aksident pothuajse ndodhi të premten kur një fluturim i JetBlue nga Curacao për në Nju Jork u detyrua të ndërpriste ngjitjen pasi një aeroplan ushtarak i SHBA-së po fluturonte në të njëjtin drejtim dhe ndodhej vetëm 3 milje larg tij.

15:57 48 min më parë15.12.2025.

Autori
Europa

Holanda i ka shitur Rumanisë 18 F-16 për vetëm 1 euro, duke marrë përsipër vetëm shpenzimet logjistike prej 21 milionë eurosh për transportin.

11:40 5 h më parë15.12.2025.

Autori
RAJON
Rinis funksionimi i naftësjellësit Selanik–Shkup
RAJON

Rinis funksionimi i naftësjellësit Selanik–Shkup

Pas më shumë se dhjetë vitesh jashtë funksionit, tubacioni Selanik–Shkup pritet të vihet sërish në përdorim deri në fund të këtij viti, duke mundësuar transportin e derivateve të përpunuara të naftës nga Greqia drejt Maqedonisë së Veriut.

11:59 1 ditë më parë14.12.2025.

Autori
Nuk ndalen fermerët grekë, bllokohet sërish Kakavijë-Janinë
RAJON

Nuk ndalen fermerët grekë, bllokohet sërish Kakavijë-Janinë

Nuk kanë të ndalur protestat e fermerëve grekë. Edhe gjatë ditës së sotme do të ketë kufizime në qarkullimin e mjeteve në aksin Kakavijë-Janinë.

09:25 1 ditë më parë14.12.2025.

Autori
Vjosa Osmani takon Papën, kërkon njohjen e Kosovës nga Vatikani
RAJON

Vjosa Osmani takon Papën, kërkon njohjen e Kosovës nga Vatikani

Presidentja e Kosovës, Vjosa Osmani zhvilloi një vizitë në Vatikan, ku u takua dhe me Papa Leon XIV. Mësohet se Osmani ka kërkuar nga Ati i Shenjtë që Vatikani të njohë Kosovën.

08:50 1 ditë më parë14.12.2025.

Autori
FOTO/ “Liri për çlirimtarët”, protestë madhështore në Shkup
RAJON

FOTO/ “Liri për çlirimtarët”, protestë madhështore në Shkup

Qindra njerëz nga të gjitha trojet i’u bashkuan lëvizjes mbarëkombëtare, në mbështetje të ish-krerëve të UÇK-së, që po gjykohen në Hagë.

15:11 2 ditë më parë13.12.2025.

Autori
SPORT
Egnatia bind edhe ndaj Dinamos, s’i ndahet Elbasanit
Futboll

Egnatia bind edhe ndaj Dinamos, s’i ndahet Elbasanit

Egnatia fitoi supersfidën e javës së 16-të të Kategorisë Superiore, duke mundur Dinamon me rezultatin 2-1 në stadiumin “Air Albania”. Heroi i takimit ishte Albanese

10:28 6 h më parë15.12.2025.

Autori
Napoli dhe Milani i bëjnë nder Interit, zikaltërit marrin ‘timonin’ e Serisë A
Futboll

Napoli dhe Milani i bëjnë nder Interit, zikaltërit marrin ‘timonin’ e Serisë A

Barazimi i Milanit ndaj Sasuolos dhe humbja e Napolit në Udine u shfrytëzuan në mënyrë perfekte nga Interi, me zikaltërit që marrin kreun e Serisë A pas një fitoreje 1-2 të arritur në Xhenova.

20:44 20 h më parë14.12.2025.

Autori
Vllaznia harron si fitohet, Bylis i merr një pikë jetike në Shkodër
Futboll

Vllaznia harron si fitohet, Bylis i merr një pikë jetike në Shkodër

Vllaznia ka regjistruar një tjetër hap fals në kampionat, duke mos shkuar më shumë se barazimi 1-1 përballë Bylisit.

19:56 20 h më parë14.12.2025.

Autori
Muçi i kujton Beshiktashit diamantin që ka humbur, supergol në derbin e Turqisë
Futboll

Muçi i kujton Beshiktashit diamantin që ka humbur, supergol në derbin e Turqisë

Ernest Muçi vijon momentin e artë me fanellën e Trabzonsporit, duke realizuar një tjetër gol spektakolar në Superligën turke, në ndeshjen ndaj Beshiktash, skuadrës që zotëron kartonin e tij.

19:09 21 h më parë14.12.2025.

Autori
KULTURË
Lahuta shqiptare hyn në listën e trashëgimisë së mbrojtur nga UNESCO
KULTURË

Lahuta shqiptare hyn në listën e trashëgimisë së mbrojtur nga UNESCO

Arti tradicional i të kënduarit, të luajturit dhe i prodhimit të lahutës është tashmë pjesë e trashëgimisë botërore jomateriale të UNESCO-s, i përfshirë në listën e elementeve që kanë nevojë për mbrojtje urgjente.

15:40 6 ditë më parë09.12.2025.

Autori
Ministri Gonxhja në dëgjesën Jubilare në Vatikan: Papa Leoni XIV përshëndet përfaqësuesit arbëreshë
KULTURË

Ministri Gonxhja në dëgjesën Jubilare në Vatikan: Papa Leoni XIV përshëndet përfaqësuesit arbëreshë

Ministri Blendi Gonxhja mori pjesë në Dëgjesën Jubilare të Papa Leonit XIV në Vatikan, ku falënderoi Atin e Shenjtë për vëmendjen ndaj kulturës shqiptare.

09:00 8 ditë më parë07.12.2025.

Autori
Kultura Arbëreshe promovohet në Vatikan, Gonxhja: Trashëgimia jonë, pjesë e pandarë e identitetit europian
KULTURË

Kultura Arbëreshe promovohet në Vatikan, Gonxhja: Trashëgimia jonë, pjesë e pandarë e identitetit europian

Aktivitet solemn në Selinë e Shenjtë, ngjarje që u kthye edhe në një takim të rëndësishëm institucional. Një mënyrë për të forcuar urat e kujtesës dhe për të rritur praninë kulturore shqiptare në arenën ndërkombëtare.

11:30 9 ditë më parë06.12.2025.

Autori
Eurovizioni i cunguar, 3 vende do bojkotojnë festivalin, shkak prania e Izraelit
KULTURË

Eurovizioni i cunguar, 3 vende do bojkotojnë festivalin, shkak prania e Izraelit

Tre vende evropiane kanë vendosur të bojkotojnë festivalin evropian të muzikës së lehtë Eurovision 2026. Vendimi vjen pasi Unioni Evropian i Transmetimeve nuk pranoi ultimatumin e tyre për përjashtimin e Izraelit.

19:55 10 ditë më parë04.12.2025.

Autori
SHOWBIZ
Regjisori i famshëm hollivudian Rob Reiner dhe bashkëshortja e tij gjenden të pajetë
SHOWBIZ

Regjisori i famshëm hollivudian Rob Reiner dhe bashkëshortja e tij gjenden të pajetë

Hollywood-i është tronditur nga lajmi se regjisori legjendar Rob Reiner dhe bashkëshortja e tij, Michele Reiner, janë gjetur të pajetë në banesën e tyre në Los Anxhelos, ndërsa autoritetet amerikane kanë nisur hetimet.

08:37 8 h më parë15.12.2025.

Autori
Një shefe si Taylor Swift, këngëtarja i jep 197 milionë dollarë bonus ekipit të saj
SHOWBIZ

Një shefe si Taylor Swift, këngëtarja i jep 197 milionë dollarë bonus ekipit të saj

Pas përfundimit të turneut Eras, këngëtarja Taylor Swift u dha anëtarëve të grupit të saj një shpërblim marramendës prej 197 milionë dollarësh.

16:54 23 h më parë14.12.2025.

Autori
Mbreti Charles III dhe “shpenzimet miliardere” të monarkisë britanike
SHOWBIZ

Mbreti Charles III dhe “shpenzimet miliardere” të monarkisë britanike

Libri i ish-zv.sekretarit të Punëve të Brendshme, Norman Baker nxit debatet në Angli. Kostot e familjes mbretërore janë më tepër se 150 milionë sterlina që deklarohen.

10:08 2 ditë më parë13.12.2025.

Autori
Snoop Dogg do të jetë 'trajner nderi' i SHBA për Lojërat Olimpike Dimërore
SHOWBIZ

Snoop Dogg do të jetë 'trajner nderi' i SHBA për Lojërat Olimpike Dimërore

Reperi amerikan Snoop Dogg është caktuar 'trajner nderi' për ekipin e SHBA-së në Lojërat Olimpike Dimërore që do të mbahen në Kortina të Italisë nga 6-22 shkurti.

08:06 3 ditë më parë12.12.2025.

Autori
Temat kryesore:

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image
  • Impressum
  • Rreth nesh
  • Kushtet e Përdorimit
  • Njoftimi i Privatësisë
  • Kontakt Tirana

© 2025 Newsmax Media, Inc. Të gjitha të drejtat e rezervuara
News CMS for Publishers by Cubes