TË FUNDIT
Barça i vë vulën kampionatit, diferenca me Realin shkon 9 pikë Shakaja pa kripë për pak përfundon në tragjedi, i mituri i jep shokut pijen me vaj motori Udinese turpëron Milanin në shtëpi, miqtë i japin leksion futbolli Zgjedhja e presidentit të Kosovës, Abdixhiku: Nuk ka shanse të vetëpropozohem Diplomacia në veprim, mbyllet faza e parë e bisedimeve mes SHBA dhe Iranit “Rama ka thyer besimin e partnerëve”, Bardhi: Çështja “Balluku”, test për negociatat
Barça i vë vulën kampionatit, diferenca me Realin shkon 9 pikë Shakaja pa kripë për pak përfundon në tragjedi, i mituri i jep shokut pijen me vaj motori Udinese turpëron Milanin në shtëpi, miqtë i japin leksion futbolli Zgjedhja e presidentit të Kosovës, Abdixhiku: Nuk ka shanse të vetëpropozohem Diplomacia në veprim, mbyllet faza e parë e bisedimeve mes SHBA dhe Iranit “Rama ka thyer besimin e partnerëve”, Bardhi: Çështja “Balluku”, test për negociatat
12° Tiranë, Qiell i kthjellët

• Shqip
  • Serbisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
logo logo

• Shqip
  • Serbisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
Temat kryesore:
Lufta në Lindjen e Mesme Sali Berisha Çmimi i naftës Bordi i Transparencës
  • TË FUNDIT
  • SHQIPËRI
    • Aktualitet
    • Ekonomi
    • Kronikë
    • Politikë
    • Sociale
  • BOTË
    • Europa
    • Amerika
    • Lindja e Mesme
    • Nëpër botë
  • RAJON
    • Lajme
    • Kosovë
  • SPORT
    • Futboll
    • Kombëtarja
    • Basketboll
    • Formula 1
    • Shumësportësh
  • KULTURË
  • SHOWBIZ
  • LIFESTYLE
  • TEKNOLOGJI
Weather Parashikimi i motit
Search

NA NDIQNI

Temat kryesore:

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image

Aksident ne Berat

Aksident pranë Poliçanit, plagoset babai me dy vajzat
Kronikë

Dy vajza të mitura dhe babai i tyre kanë mbetur të plagosur në një aksident rrugor në aksin Berat-Poliçan.

17:59 2 h më parë11.04.2026.

Autori
Të fundit
Barça i vë vulën kampionatit, diferenca me Realin shkon 9 pikë
Futboll

Barcelona ka fituar 4-1 derbin e Katalonjës për t’u shkëputur 9 pikë nga Reali Madridi në krye të renditjes.

20:35 2 min më parë11.04.2026.

Autori
Shakaja pa kripë për pak përfundon në tragjedi, i mituri i jep shokut pijen me vaj motori
Europa

Shakaja pa kripë për pak përfundon në tragjedi, i mituri i jep shokut pijen me vaj motori

16-vjeçari është transportuar me urgjencë në spital ku mjekët konstatuan helmim të rëndë nga hidrokarburet, pasi ai kishte konsumuar vaj motori të përzier në pije.

20:24 13 min më parë11.04.2026.

Autori
Udinese turpëron Milanin në shtëpi, miqtë i japin leksion futbolli
Futboll

Pas kësaj humbjeje, Milani ka pësuar 4 disfata në 7 ndeshjet e fundit në kampionat

20:05 32 min më parë11.04.2026.

Autori
Zgjedhja e presidentit të Kosovës, Abdixhiku: Nuk ka shanse të vetëpropozohem
Kosovë

Abdixhiku u shpreh se nuk ka asnjë mundësi që ai të vetëpropozohet për këtë post, duke theksuar se zgjedhja e presidentit duhet të jetë një proces konsensual mes partive politike.

19:48 49 min më parë11.04.2026.

Autori
“Rama ka thyer besimin e partnerëve”, Bardhi: Çështja “Balluku”, test për negociatat
Politikë

“Rama ka thyer besimin e partnerëve”, Bardhi: Çështja “Balluku”, test për negociatat

Kreu i grupit të PD, Gazment Bardhi akuzoi mazhorancën dhe kryeministrin se me votën për të mbrojtur Belinda Ballukun kanë dëmtuar procesin e integrimit të vendit.

19:29 1 h më parë11.04.2026.

Autori
Më të lexuarat
Zgjedhje vendimtare për Hungarinë, Orban përballet me Magyar
Nëpër botë

Zgjedhje vendimtare për Hungarinë, Orban përballet me Magyar

Hungaria po përgatitet për një votim historik. Të dielën mbi 8 milionë qytetarë do të thirren në kutitë e votimit për zgjedhjet që mund t'i japin fund sundimit 16- vjeçar të Viktor Orban dhe t'i hapin rrugën opozitës së udhëhequr nga Peter Magyar.

13:13 7 h më parë11.04.2026.

Autori
Mediat iraniane: SHBA ka shkrirë asetet tona në Katar. Shtetet e Bashkuara e mohojnë
Lindja e Mesme

Mediat iraniane: SHBA ka shkrirë asetet tona në Katar. Shtetet e Bashkuara e mohojnë

Mediat iraniane raportuan se Shtetet e Bashkuara kanë rënë dakord të shkrijnë asetet e ngrira iraniane të mbajtura në Katar dhe banka të tjera të huaja.

13:29 7 h më parë11.04.2026.

Autori
Horror në Francë, fëmija 9-vjeçar i mbyllur në furgon prej dy vitesh nga i ati
Nëpër botë

Horror në Francë, fëmija 9-vjeçar i mbyllur në furgon prej dy vitesh nga i ati

Një djalë 9-vjeçar u shpëtua këtë javë pasi jetonte i mbyllur në furgonin e shërbimeve të babait të tij në Francën lindore që nga viti 2024, sipas prokurorit lokal. Fëmija është shtruar në spital dhe babai i tij është ndaluar.

15:31 5 h më parë11.04.2026.

Autori
Ish kryebashkiaku i Nju Jorkut merr nënshtetësinë shqiptare
Aktualitet

Ish kryebashkiaku i Nju Jorkut merr nënshtetësinë shqiptare

Vetëm pak muaj pasi vizitoi Shqipërinë, ish kryebashkiaku i Nju Jorkut Eric Adams ka marrë nënshtetësinë shqiptare.

13:43 6 h më parë11.04.2026.

Autori
Ishte i fshehur në pyll, arrestohet i kërkuari për vrasje në tentativë
Kronikë

Ishte i fshehur në pyll, arrestohet i kërkuari për vrasje në tentativë

Policia e Krujës ka gjetur të fshehur në pyll njqë 55-vjeçar të shpallur në kërkim për vrasje të mbetur në tentativë si dhe kultivim të bimëve narkotike.

14:10 6 h më parë11.04.2026.

Autori
SHQIPËRI
Politikë

Kreu i grupit të PD, Gazment Bardhi akuzoi mazhorancën dhe kryeministrin se me votën për të mbrojtur Belinda Ballukun kanë dëmtuar procesin e integrimit të vendit.

19:29 1 h më parë11.04.2026.

Autori
Rama sulmon opozitën: Shkon në Bruksel dhe bën copa vendin, kështu nuk na mundin
Politikë

Rama sulmon opozitën: Shkon në Bruksel dhe bën copa vendin, kështu nuk na mundin

Rama tha se Shqipëria ka bërë progres në negociatat për anëtarësim, duke hapur të gjithë kapitujt brenda një periudhe të shkurtër prej 11 muajsh.

18:35 2 h më parë11.04.2026.

Autori
Kronikë

Dy vajza të mitura dhe babai i tyre kanë mbetur të plagosur në një aksident rrugor në aksin Berat-Poliçan.

17:59 2 h më parë11.04.2026.

Autori
Ndotja mjedisore në Vjosë, procedohen 4 punonjës të kompanisë së nxjerrjes së naftës
Kronikë

Ndotja mjedisore në Vjosë, procedohen 4 punonjës të kompanisë së nxjerrjes së naftës

Sipas policisë, këta shtetas nuk kanë marrë masa për riparimin e një linje të dëmtuar të tubacionit të nxjerrjes së naftës.

17:42 2 h më parë11.04.2026.

Autori
BOTË
Del në shitje shtëpia ku jetoi Papa Gjon Pali, kushton 30 milionë euro
Europa

Del në shitje shtëpia ku jetoi Papa Gjon Pali, kushton 30 milionë euro

Ndërtesa nuk është thjesht një pasuri luksoze, por një objekt me histori shekullore, pasi në të ka jetuar në rini edhe Karol Wojtyla, i cili më vonë u bë Papa Gjon Pali II.

21:41 1 h më parë11.04.2026.

Autori
Sulm me hanxhar në metronë e Nju Jorkut, 3 të plagosur, ekzekutohet agresori
Amerika

Sulm me hanxhar në metronë e Nju Jorkut, 3 të plagosur, ekzekutohet agresori

Pas një telefonate emergjente, policia shkoi menjëherë në vendngjarje dhe hapi zjarr ndaj agresorit duke e lënë të vdekur në vend.

21:07 29 min më parë11.04.2026.

Autori
Europa

16-vjeçari është transportuar me urgjencë në spital ku mjekët konstatuan helmim të rëndë nga hidrokarburet, pasi ai kishte konsumuar vaj motori të përzier në pije.

20:24 13 min më parë11.04.2026.

Autori
Irlanda në protestë për çmimin e lartë të karburantit, qeveria përgatit paketën e ndihmës
Europa

Irlanda në protestë për çmimin e lartë të karburantit, qeveria përgatit paketën e ndihmës

Për të katërtën ditë radhazi, lëvizja në disa zona të vendit është bllokuar nga kolona automjetesh dhe traktorësh, të cilat kanë penguar rrugët kryesore.

19:13 1 h më parë11.04.2026.

Autori
RAJON
Kosovë

Abdixhiku u shpreh se nuk ka asnjë mundësi që ai të vetëpropozohet për këtë post, duke theksuar se zgjedhja e presidentit duhet të jetë një proces konsensual mes partive politike.

19:48 49 min më parë11.04.2026.

Autori
Të moshuarit vdisnin në ambulancë, arrestohet shoferi
RAJON

Të moshuarit vdisnin në ambulancë, arrestohet shoferi

Luca Spada, një 27-vjeçar nga Meldola, është arrestuar si pjesë e hetimit të Prokurorisë së Forlì-t, të udhëhequr nga Prokurori Enrico Cieri, për vdekjen e disa të moshuarve brenda pak muajsh, gjatë ose menjëherë pas transportimit me ambulancë.

12:21 8 h më parë11.04.2026.

Autori
Aksident në Fushë Kosovë, makina përplas këmbësorët
Kosovë

Aksident në Fushë Kosovë, makina përplas këmbësorët

Dy persona kanë mbetur të plagosur si pasojë e një aksidenti rrugor në Fushë Kosovë.

21:52 22 h më parë10.04.2026.

Autori
Shqiptarët dhe afrikanët përleshen në Trento, përdoren dhe armët e zjarrit
RAJON

Shqiptarët dhe afrikanët përleshen në Trento, përdoren dhe armët e zjarrit

Dy shqiptarë u përfshinë në një përleshje të dhunshme në Itali me dy persona nga Afrika e Veriut, ku u përdorën dhe armët e zjarrit.

20:33 1 ditë më parë10.04.2026.

Autori
SPORT
Futboll

Barcelona ka fituar 4-1 derbin e Katalonjës për t’u shkëputur 9 pikë nga Reali Madridi në krye të renditjes.

20:35 2 min më parë11.04.2026.

Autori
Futboll

Pas kësaj humbjeje, Milani ka pësuar 4 disfata në 7 ndeshjet e fundit në kampionat

20:05 32 min më parë11.04.2026.

Autori
Botërori 2026, FIFA nuk pranon kërkesën e Iranit
Futboll

Botërori 2026, FIFA nuk pranon kërkesën e Iranit

FIFA argumentoi se ndryshimi i kalendarit dhe vendeve pritëse do të krijonte vështirësi të mëdha organizative.

18:56 1 h më parë11.04.2026.

Autori
Tjetër hap fals për Arsenal, titulli kampion në rrezik serioz
Futboll

Tjetër hap fals për Arsenal, titulli kampion në rrezik serioz

Kjo disfatë i jep mundësinë Manchester City të afrohet në krye të renditjes, ndërsa rrit presionin mbi londinezët në fazën vendimtare të sezonit.

16:08 4 h më parë11.04.2026.

Autori
KULTURË
Më e lartë se Kapitoli/ "Harku i trumfit"  i Uashingtonit, projekti i Shtëpisë së Bardhë
KULTURË

Më e lartë se Kapitoli/ "Harku i trumfit" i Uashingtonit, projekti i Shtëpisë së Bardhë

Shtëpia e Bardhë ka zbuluar vizatimet për një hark prej 250 këmbësh (76 metrash) që Donald Trump dëshiron të ndërtojë në kryeqytetin e SHBA-së.

16:01 4 h më parë11.04.2026.

Autori
Ndërron jetë aktori i njohur shqiptar
KULTURË

Ndërron jetë aktori i njohur shqiptar

Kinematografia dhe skena shqiptare kanë humbur një prej figurave të njohura, pasi është ndarë nga jeta në moshën 68-vjeçare aktori Ilir Shkurti.

18:12 6 ditë më parë05.04.2026.

Autori
Ryan Gosling në vend të parë me filmin "Project Hail Mary"
KULTURË

Ryan Gosling në vend të parë me filmin "Project Hail Mary"

Ryan Gosling vazhdon të dominojë arkëtimet në Amerikën e Veriut. "Project Hail Mary", ku ai luan rolin e një profesori shkence të thirrur për të shpëtuar botën, konfirmoi renditjen e tij në vendin e parë në fundjavën e dytë me 54.5 milionë dollarë.

19:44 13 ditë më parë29.03.2026.

Autori
Mozaiku i Tiranës me materiale nga antikiteti, Rama zbulon risitë për vizitorët
KULTURË

Mozaiku i Tiranës me materiale nga antikiteti, Rama zbulon risitë për vizitorët

Mozaiku i Tiranës daton që nga shekulli i III dhe u zbulua në vitet ’70 gjatë punimeve për ndërtimin e një blloku pallatesh në Tirana. Sot, ai përfaqëson një hapësirë moderne që shërben si platformë për prezantimin e mozaikëve më të rëndësishëm dhe destinacion i rëndësishën kulturor e turistik.

08:46 21 ditë më parë21.03.2026.

Autori
SHOWBIZ
“Dhurata e lamtumirës”, Ben Affleck i fal Jennifer Lopez vilën miliona dollarëshe
SHOWBIZ

“Dhurata e lamtumirës”, Ben Affleck i fal Jennifer Lopez vilën miliona dollarëshe

Sipas raportimeve, Affleck e ka transferuar pjesën e tij tek ish-bashkëshortja pa asnjë pagesë, si një lloj “dhurate lamtumire”.

21:24 46 min më parë11.04.2026.

Autori
Stefano Gabbana jep dorëheqjen nga drejtimi i Dolce & Gabbana
SHOWBIZ

Stefano Gabbana jep dorëheqjen nga drejtimi i Dolce & Gabbana

"Stefano Gabbana ka dhënë dorëheqjen si kryetar i Dolce & Gabbana, i cili u mor përsipër nga Alfonso Dolce (vëllai i Domenico-s dhe CEO aktual, red.)", dhe po vlerëson të ardhmen e aksioneve të tij prej 40%, duke sjellë një fazë vendimtare për shtëpinë e modës.

17:41 1 ditë më parë10.04.2026.

Autori
Vdes në moshën 68-vjeçare pionieri i hip-hop-it, Afrika Bambaataa
SHOWBIZ

Vdes në moshën 68-vjeçare pionieri i hip-hop-it, Afrika Bambaataa

Afrika Bambaataa, një nga figurat themeluese të kulturës hip-hop, ka vdekur në moshën 68 vjeç, konfirmoi Hip Hop Alliance.

10:05 1 ditë më parë10.04.2026.

Autori
I mbijetoi një atentati dhe një aksidenti, shtrohet në spital “Perandori” i muzikës turke
SHOWBIZ

I mbijetoi një atentati dhe një aksidenti, shtrohet në spital “Perandori” i muzikës turke

Mjeku kryesor deklaroi se këngëtari është i vetëdijshëm dhe se funksionet e zemrës dhe mushkërive janë normale.

22:34 1 ditë më parë09.04.2026.

Autori
Temat kryesore:

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image
  • Impressum
  • Rreth nesh
  • Kushtet e Përdorimit
  • Njoftimi i Privatësisë
  • Kontakt Tirana

© 2026 Newsmax Media, Inc. Të gjitha të drejtat e rezervuara
News CMS for Publishers by Cubes