TË FUNDIT
Gaza, të paktën 16 viktima nga i ftohti dhe shembjet e ndërtesave pas stuhisë Byron Tiranë, policia arreston 4 persona të shpallur në kërkim Dëmtim i rëndë për Medon Berishën në Serie A, largohet mes lotësh nga fusha Qyteza në Toskana ofron 20 mijë euro për t’u zhvendosur aty, por ka një kusht Kthehet paqja ndërmjet Liverpool dhe Salah, egjiptiani grumbullohet kundër Brighton E la e dashura, 15-vjeçari në SHBA i vret mamanë, motrën dhe vëllain
Gaza, të paktën 16 viktima nga i ftohti dhe shembjet e ndërtesave pas stuhisë Byron Tiranë, policia arreston 4 persona të shpallur në kërkim Dëmtim i rëndë për Medon Berishën në Serie A, largohet mes lotësh nga fusha Qyteza në Toskana ofron 20 mijë euro për t’u zhvendosur aty, por ka një kusht Kthehet paqja ndërmjet Liverpool dhe Salah, egjiptiani grumbullohet kundër Brighton E la e dashura, 15-vjeçari në SHBA i vret mamanë, motrën dhe vëllain
6° Tiranë, Qiell i kthjellët

• Shqip
  • Serbisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
logo logo

• Shqip
  • Serbisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
Temat kryesore:
Belinda Balluku Donald Trump Erion Veliaj Avokati i Popullit
  • TË FUNDIT
  • SHQIPËRI
    • Aktualitet
    • Ekonomi
    • Kronikë
    • Politikë
    • Sociale
  • BOTË
    • Europa
    • Amerika
    • Lindja e Mesme
    • Nëpër botë
  • RAJON
  • SPORT
    • Futboll
    • Kombëtarja
    • Basketboll
    • Formula 1
    • Shumësportësh
  • KULTURË
  • SHOWBIZ
  • LIFESTYLE
  • TEKNOLOGJI
Weather Parashikimi i motit
Search

NA NDIQNI

Temat kryesore:

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image

Skenderbeu

Dhuna ndaj futbollistëve të Skënderbeut, Disipilina “internon” Ilirinë
Futboll

Dhuna ndaj futbollistëve të Skënderbeut, Disipilina “internon” Ilirinë

Dhunimi i futbollistëve të Skënderbeut, në vigjilje të sfidës së të mërkurës mes tyre, e vlefshme për Kategorinë e Parë të futbollit shqiptar, do t’i kushtojë shtrenjtë klubit të Ilirisë.

21:30 7 ditë më parë05.12.2025.

Autori
Procedim penal për tre futbollistë të Ilirisë, dhunuan lojtarët e Skënderbeut
Futboll

Procedim penal për tre futbollistë të Ilirisë, dhunuan lojtarët e Skënderbeut

Njoftimi i policisë, pas incidenteve të dhunshme përpara ndeshjes në Fushë-Krujë. Priten edhe vendimet e komisioneve të FSHF-së rreth ndeshjes dhe dënimet për agresionin fizik.

15:12 8 ditë më parë04.12.2025.

Autori
FSHF reagon pas dhunës në ndeshjen Iliria-Skënderbeu: Takimi nuk do të luhet
Futboll

FSHF reagon pas dhunës në ndeshjen Iliria-Skënderbeu: Takimi nuk do të luhet

FSHF ka marrë vendimin të shtyjë ndeshjen mes Ilirisë dhe Skënderbeut pas dhunës ndaj ekipit korçar para se të niste takimi.

13:51 9 ditë më parë03.12.2025.

Autori
Trajneri dhe lojtarët e Skënderbeut dhunohen në Fushë-Krujë
Futboll

Trajneri dhe lojtarët e Skënderbeut dhunohen në Fushë-Krujë

Agresion fizik përpara startit të ndeshjes së javës së 14-të në Kategorinë e Parë kundër Ilirisë. Lojtarët dhe stafi teknik u ngujuan në dhomat e zhveshjes dhe u morrën në mbrojtje nga policia. Reagon klubi korçar.

13:34 9 ditë më parë03.12.2025.

Autori
Të fundit
Gaza, të paktën 16 viktima nga i ftohti dhe shembjet e ndërtesave pas stuhisë Byron
Lindja e Mesme

Gaza, të paktën 16 viktima nga i ftohti dhe shembjet e ndërtesave pas stuhisë Byron

Reshjet e dendura, të cilat shoqëruan stuhinë, kanë shkaktuar shembjen e të paktën 15 strukturave, të cilat ishin dëmtuar rëndë nga dy vite sulmesh izraelite.

09:30 5 min më parë13.12.2025.

Autori
Tiranë, policia arreston 4 persona të shpallur në kërkim
Aktualitet

Operacioni policor i koduar “Catch”, i zhvilluar nga strukturat e Drejtorisë Vendore të Policisë Tiranë, vijon për kapjen e shtetasve të akuzuar për vepra të ndryshme penale.

09:19 16 min më parë13.12.2025.

Autori
Dëmtim i rëndë për Medon Berishën në Serie A, largohet mes lotësh nga fusha
Futboll

Medon Berisha pësoi një dëmtim të rëndë dhe u largua me barelë mes lotëve. Deri tani nuk ka ende një reagim zyrtar nga klubi i Lecces.

23:16 10 h më parë12.12.2025.

Autori
Qyteza në Toskana ofron 20 mijë euro për t’u zhvendosur aty, por ka një kusht
LIFESTYLE

Qyteza në Toskana ofron 20 mijë euro për t’u zhvendosur aty, por ka një kusht

Qyteti i vogël toskan Radicondoli po ofron para për të tërhequr banorë, duke synuar të mbushë shtëpitë e boshatisura dhe të rrisë popullsinë.

22:59 10 h më parë12.12.2025.

Autori
Kthehet paqja ndërmjet Liverpool dhe Salah, egjiptiani grumbullohet kundër Brighton
Futboll

Kthehet paqja ndërmjet Liverpool dhe Salah, egjiptiani grumbullohet kundër Brighton

Ylli i sulmit u takua me trajnerin Slot. 31-vjeçari është rikthyer në dispozicion të skuadrës dhe pritet të jetë në listën e 20 lojtarëve për sfidën e së dielës në Premier League.

22:44 10 h më parë12.12.2025.

Autori
Më të lexuarat
42 mijë të rinj të punësuar në 5 vite, Rama: Ata që thonë se s’ka punë, nuk duan të punojnë
Aktualitet

42 mijë të rinj të punësuar në 5 vite, Rama: Ata që thonë se s’ka punë, nuk duan të punojnë

Kryeministri Edi Rama ka zhvilluar një takim me të rinj të punësuar nga programet e nxitjes së punësimit, ku deklaroi se këto nisma janë dëshmi se Shqipëria ofron mundësi për të gjithë të rinjtë që duan vërtetë të punojnë, e të ndërtojnë një rrugë profesionale.

14:17 19 h më parë12.12.2025.

Autori
E maskuar me paruke, 10 orë me varkë dhe telefonata vendimtare me SHBA! Si u arratis shefja e opozitës nga Venezuela...
Nëpër botë

E maskuar me paruke, 10 orë me varkë dhe telefonata vendimtare me SHBA! Si u arratis shefja e opozitës nga Venezuela...

Raport ekskluziv i Wall Street Journal ka zbuluar skemën e “arratisjes” së lideres opozitare Maria Corina Machado nga Venezuela, në një udhëtim që ishte rezultat i dy muajve përgatitje. Ajo ka dalë nga vendi e veshur dhe e maskuar me paruke në një udhëtim 10 orë me varkë përmes Detit të Karaibeve.

14:47 18 h më parë12.12.2025.

Autori
Klasifikimi i kafshëve më besnike (përfshirë edhe njeriun): në vendin e parë është miu-drer
LIFESTYLE

Klasifikimi i kafshëve më besnike (përfshirë edhe njeriun): në vendin e parë është miu-drer

Bëhet fjalë për monogami riprodhuese, që nënkupton vetëm faktin se pasardhësit kanë të njëjtët prindër biologjikë. Kjo nuk do të thotë domosdoshmërisht besnikëri romantike apo sociale.

18:03 15 h më parë12.12.2025.

Autori
Nis gjykimi për Laert Haxhiun dhe bandën e tij, akuzohet për 14 krime të kryera në dy vite
Kronikë

Nis gjykimi për Laert Haxhiun dhe bandën e tij, akuzohet për 14 krime të kryera në dy vite

GJKKO ka nisur gjykimin për të pandehurit Laert Haxhiu, Kristi Bixheku, Artan (alias Marjus) Tafani, të cilëta akuzohen për disa ngjarje të rënda kriminale kryer në harkun kohor të dy viteve, kryesisht në zonën e Lushnjës.

15:15 18 h më parë12.12.2025.

Autori
La të fejuarën të ngrinte për vdekje në majë të malit, akuzohet për vrasje nga pakujdesia
Europa

La të fejuarën të ngrinte për vdekje në majë të malit, akuzohet për vrasje nga pakujdesia

Prokuroria përmblodhi nëntë gabime të rënda, që ndikuan në fundin fatal të partneres së 36-vjeçarit., nëse shpallet fajtor, rrezikon deri në tre vite burg.

15:22 18 h më parë12.12.2025.

Autori
SHQIPËRI
Aktualitet

Operacioni policor i koduar “Catch”, i zhvilluar nga strukturat e Drejtorisë Vendore të Policisë Tiranë, vijon për kapjen e shtetasve të akuzuar për vepra të ndryshme penale.

09:19 16 min më parë13.12.2025.

Autori
“Edhe bukën na e zunë në grykë”, Lapaj reagon pasi policia tentoi t’u hiqte çadrat te Kryeministria
Politikë

“Edhe bukën na e zunë në grykë”, Lapaj reagon pasi policia tentoi t’u hiqte çadrat te Kryeministria

Protesta e organizuar nga “Shqipëria Bëhet” para Kryeministrisë ka përshkallëzuar tensionet mes qytetarëve dhe policisë, pas disa ditësh që grupi kërkon dorëheqjen e qeverisë për shkak të skandalit “Balluku” dhe jo vetëm. Aktivistët kanë zgjedhur një formë të pazakontë të protestës, duke vendosur ça

19:40 13 h më parë12.12.2025.

Autori
Aksident rrugor në Lezhë, plagosen dy persona
Kronikë

Aksident rrugor në Lezhë, plagosen dy persona

Dy persona kanë mbetur të plagosur mbrëmjen e së premtes në Lezhë, pasi një automjet ka përplasur një motor.

19:05 14 h më parë12.12.2025.

Autori
“Rama, pasardhës i xhelatit të intelektualëve”, Berisha: Opozita është nën sulm, por nuk dorëzohemi
Politikë

“Rama, pasardhës i xhelatit të intelektualëve”, Berisha: Opozita është nën sulm, por nuk dorëzohemi

Gjatë një takimi me qytetarë dhe deputetë në Elbasan, Sali Berisha akuzoi mazhorancën dhe qarqe ndërkombëtare për një ofensivë të koordinuar ndaj opozitës.

18:45 14 h më parë12.12.2025.

Autori
BOTË
Lindja e Mesme

Reshjet e dendura, të cilat shoqëruan stuhinë, kanë shkaktuar shembjen e të paktën 15 strukturave, të cilat ishin dëmtuar rëndë nga dy vite sulmesh izraelite.

09:30 5 min më parë13.12.2025.

Autori
E la e dashura, 15-vjeçari në SHBA i vret mamanë, motrën dhe vëllain
Amerika

E la e dashura, 15-vjeçari në SHBA i vret mamanë, motrën dhe vëllain

Ngjarja tronditëse/ 39-vjeçarja Jennifer Rodriguez dhe dy prej fëmijëve të saj, u gjetën pa jetë në apartamentin luksoz ku jetonin në Teksas, pas të shtënave të regjistruara më 9 dhjetor.

21:47 11 h më parë12.12.2025.

Autori
BE miraton ngrirjen e aseteve ruse për një kohë të pacaktuar, me to do të rindërtohet Ukraina
Europa

BE miraton ngrirjen e aseteve ruse për një kohë të pacaktuar, me to do të rindërtohet Ukraina

Bashkimi Europian vendosi të bllokojë në mënyrë të përhershme asetet ruse të ngrira, me vlerë 210 miliardë euro, duke synuar përdorimin e tyre për një hua që mbështet financiarisht Ukrainën dhe rindërtimin pas luftës.

21:12 12 h më parë12.12.2025.

Autori
Trump njofton armëpushimin: Tajlanda dhe Kamboxhia, dakordësi të ndalin luftimet
Amerika

Trump njofton armëpushimin: Tajlanda dhe Kamboxhia, dakordësi të ndalin luftimet

Palët pranuan të ndalin menjëherë shkëmbimin e zjarrit dhe të kthehen në marrëveshjen e paqes të arritur më herët gjatë këtij viti, në të cilën kishte ndërmjetësuar edhe kryeministri i Malajzisë.

20:54 12 h më parë12.12.2025.

Autori
RAJON
Presidentja Osmani vizitë në Vatikan, do të pritet nga Papa Leoni XIV
RAJON

Presidentja Osmani vizitë në Vatikan, do të pritet nga Papa Leoni XIV

Presidentja e Kosovës, Vjosa Osmani ndodhet për vizitë në Vatikan, ku do të pritet në një audiencë dhe nga Papa Leon XIV.

14:04 19 h më parë12.12.2025.

Autori
Aksident me vdekje në Prizren, kamion shkatërron makinën
RAJON

Aksident me vdekje në Prizren, kamion shkatërron makinën

Një aksident me pasojë vdekjen e një gruaje është regjistruar në orët e para të mëngjesit në aksin rrugor Prizren-Suharekë. Sipas të dhënave paraprake, në aksident janë përfshirë një kamion dhe një makinë.

12:35 21 h më parë12.12.2025.

Autori
Kosova pret të deportuarit e parë nga SHBA, e konfirmon Albin Kurti
RAJON

Kosova pret të deportuarit e parë nga SHBA, e konfirmon Albin Kurti

Emigrantët e parë të deportuar nga Shtetet e Bashkuara kanë mbërritur në Kosovë. Lajmin e ka dhënë kryeministri në detyrë i vendit, Albin Kurti, mbrëmjen e djeshme në një intervistë televizive.

10:52 22 h më parë12.12.2025.

Autori
Më pak se tre javë nga zgjedhjet, Kurti bën ndryshime në qeveri
RAJON

Më pak se tre javë nga zgjedhjet, Kurti bën ndryshime në qeveri

Kryeministri në detyrë i Kosovës, Albin Kurti ka emëruar Imri Demelezin në postin e ministrit të Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, në një ndryshim në kabinet që vjen në më pak se 3 javë nga zgjedhjet e parakohshme.

10:43 22 h më parë12.12.2025.

Autori
SPORT
Futboll

Medon Berisha pësoi një dëmtim të rëndë dhe u largua me barelë mes lotëve. Deri tani nuk ka ende një reagim zyrtar nga klubi i Lecces.

23:16 10 h më parë12.12.2025.

Autori
Futboll

Ylli i sulmit u takua me trajnerin Slot. 31-vjeçari është rikthyer në dispozicion të skuadrës dhe pritet të jetë në listën e 20 lojtarëve për sfidën e së dielës në Premier League.

22:44 10 h më parë12.12.2025.

Autori
Shqipëria në ankth, dëmtimi i Nedim Bajramit, më serioz nga sa mendohej
Kombëtarja

Shqipëria në ankth, dëmtimi i Nedim Bajramit, më serioz nga sa mendohej

Futbollisti i Rangers vuan një problem muskulor, trajneri i skuadrës skoceze, Dani Rohl, pohoi se dëmtimi mund të jetë më i rëndë nga sa vlerësohej në momentet e para.

21:31 12 h më parë12.12.2025.

Autori
“Topi i Artë 2025”, dy dinamovitë synojnë të shkurorëzojnë Bekim Balaj-n
Futboll

“Topi i Artë 2025”, dy dinamovitë synojnë të shkurorëzojnë Bekim Balaj-n

Mbrëmja Gala do të zhvillohet më datë 15 dhjetor. Federata e futbollit zbulon katër finalistët për çmimin “Lojtari më i Mirë i vitit”.

17:20 16 h më parë12.12.2025.

Autori
KULTURË
Lahuta shqiptare hyn në listën e trashëgimisë së mbrojtur nga UNESCO
KULTURË

Lahuta shqiptare hyn në listën e trashëgimisë së mbrojtur nga UNESCO

Arti tradicional i të kënduarit, të luajturit dhe i prodhimit të lahutës është tashmë pjesë e trashëgimisë botërore jomateriale të UNESCO-s, i përfshirë në listën e elementeve që kanë nevojë për mbrojtje urgjente.

15:40 3 ditë më parë09.12.2025.

Autori
Ministri Gonxhja në dëgjesën Jubilare në Vatikan: Papa Leoni XIV përshëndet përfaqësuesit arbëreshë
KULTURË

Ministri Gonxhja në dëgjesën Jubilare në Vatikan: Papa Leoni XIV përshëndet përfaqësuesit arbëreshë

Ministri Blendi Gonxhja mori pjesë në Dëgjesën Jubilare të Papa Leonit XIV në Vatikan, ku falënderoi Atin e Shenjtë për vëmendjen ndaj kulturës shqiptare.

09:00 6 ditë më parë07.12.2025.

Autori
Kultura Arbëreshe promovohet në Vatikan, Gonxhja: Trashëgimia jonë, pjesë e pandarë e identitetit europian
KULTURË

Kultura Arbëreshe promovohet në Vatikan, Gonxhja: Trashëgimia jonë, pjesë e pandarë e identitetit europian

Aktivitet solemn në Selinë e Shenjtë, ngjarje që u kthye edhe në një takim të rëndësishëm institucional. Një mënyrë për të forcuar urat e kujtesës dhe për të rritur praninë kulturore shqiptare në arenën ndërkombëtare.

11:30 6 ditë më parë06.12.2025.

Autori
Eurovizioni i cunguar, 3 vende do bojkotojnë festivalin, shkak prania e Izraelit
KULTURË

Eurovizioni i cunguar, 3 vende do bojkotojnë festivalin, shkak prania e Izraelit

Tre vende evropiane kanë vendosur të bojkotojnë festivalin evropian të muzikës së lehtë Eurovision 2026. Vendimi vjen pasi Unioni Evropian i Transmetimeve nuk pranoi ultimatumin e tyre për përjashtimin e Izraelit.

19:55 8 ditë më parë04.12.2025.

Autori
SHOWBIZ
Snoop Dogg do të jetë 'trajner nderi' i SHBA për Lojërat Olimpike Dimërore
SHOWBIZ

Snoop Dogg do të jetë 'trajner nderi' i SHBA për Lojërat Olimpike Dimërore

Reperi amerikan Snoop Dogg është caktuar 'trajner nderi' për ekipin e SHBA-së në Lojërat Olimpike Dimërore që do të mbahen në Kortina të Italisë nga 6-22 shkurti.

08:06 1 ditë më parë12.12.2025.

Autori
Time: “Njeriu i Vitit 2025” është Inteligjenca Artificiale
SHOWBIZ

Time: “Njeriu i Vitit 2025” është Inteligjenca Artificiale

Revista prestigjioze amerikane e ka vlerësuar si forcën që ka ndikuar më shumë në zhvillimet globale. Kjo është vetëm hera e katërt në histori që zgjidhet një koncept ose objekt për nderimin vjetor.

16:43 1 ditë më parë11.12.2025.

Autori
Një tjetër shtet bojkoton Eurovizionin pas konfirmimit të Izraelit
SHOWBIZ

Një tjetër shtet bojkoton Eurovizionin pas konfirmimit të Izraelit

Islanda u tërhoq nga Eurovizioni 2026, duke iu bashkuar vendeve që bojkotojnë garën pas konfirmimit të pjesëmarrjes së Izraelit, mes polemikave mbi integritetin e votimit dhe luftën në Gaza.

23:01 2 ditë më parë10.12.2025.

Autori
“Dorovitje” me tufa me para dhe këngë me Ylli Bakën, Uzuni e “djeg” në dasmën e motrës
SHOWBIZ

“Dorovitje” me tufa me para dhe këngë me Ylli Bakën, Uzuni e “djeg” në dasmën e motrës

Myrto Uzuni ka qenë ylli i mbrëmjes në dasmën e motrës së tij. Futbollisti nuk i ka kursyer aspak "dorovitjet" në stilin jugor me tufa me para, e për më tepër ka rrëmbyer mikrofonin për të kënduar së bashku me Ylli Bakën.

19:31 4 ditë më parë08.12.2025.

Autori
Temat kryesore:

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image
  • Impressum
  • Rreth nesh
  • Kushtet e Përdorimit
  • Njoftimi i Privatësisë
  • Kontakt Tirana

© 2025 Newsmax Media, Inc. Të gjitha të drejtat e rezervuara
News CMS for Publishers by Cubes