TË FUNDIT
Zvicra kërkon punëtorë, paga deri në 6.500 euro Si do të shkojnë astronautët e Artemis në tualet në hapësirë? Me një mesazh në WhatsApp, çiftit të moshuar i hiqet çadra në plazh pas 46 vitesh Pfizer fiton gjyqin, Polonia duhet të paguajë 1.3 miliardë euro, Rumania 600 milionë për vaksinat kundër Covid-19 "Një milionë gjera mund të shkojnë keq", pse është i rrezikshëm sekuestrimi i uraniumit në Iran? Flakë në motorin e avionit me 288 pasagjerë në bord pak sekonda pas ngritjes nga pista
Zvicra kërkon punëtorë, paga deri në 6.500 euro Si do të shkojnë astronautët e Artemis në tualet në hapësirë? Me një mesazh në WhatsApp, çiftit të moshuar i hiqet çadra në plazh pas 46 vitesh Pfizer fiton gjyqin, Polonia duhet të paguajë 1.3 miliardë euro, Rumania 600 milionë për vaksinat kundër Covid-19 "Një milionë gjera mund të shkojnë keq", pse është i rrezikshëm sekuestrimi i uraniumit në Iran? Flakë në motorin e avionit me 288 pasagjerë në bord pak sekonda pas ngritjes nga pista
12° Tiranë, Pjesërisht me re

• Shqip
  • Serbisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
logo logo

• Shqip
  • Serbisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
Temat kryesore:
Play off i Botërorit Lufta në Lindjen e Mesme Çmimi i naftës Protesta kombëtare Sali Berisha
  • TË FUNDIT
  • SHQIPËRI
    • Aktualitet
    • Ekonomi
    • Kronikë
    • Politikë
    • Sociale
  • BOTË
    • Europa
    • Amerika
    • Lindja e Mesme
    • Nëpër botë
  • RAJON
    • Lajme
    • Kosovë
  • SPORT
    • Futboll
    • Kombëtarja
    • Basketboll
    • Formula 1
    • Shumësportësh
  • KULTURË
  • SHOWBIZ
  • LIFESTYLE
  • TEKNOLOGJI
Weather Parashikimi i motit
Search

NA NDIQNI

Temat kryesore:
Play off i Botërorit Lufta në Lindjen e Mesme Çmimi i naftës Protesta kombëtare Sali Berisha

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image

Raport mjekesor

E pushuan nga puna se luante padel ndërsa ishte me raport mjekësor, kompania detyrohet ta dëmshpërblejë me 18 paga
Nëpër botë

E pushuan nga puna se luante padel ndërsa ishte me raport mjekësor, kompania detyrohet ta dëmshpërblejë me 18 paga

Punonjësja kishte 27 vite eksperiencë në të njëjtën kompani, gjatë procesit u provua se aktiviteti sportiv ishte kryer jashtë orareve të kontrollit mjekësor dhe nuk kishte përkeqësuar gjendjen e saj shëndetësore.

21:15 3 h më parë01.04.2026.

Autori
Të fundit
Zvicra kërkon punëtorë, paga deri në 6.500 euro
Europa

Zvicra vijon të mbetet një nga destinacionet më tërheqëse për punësim në Europë, duke ofruar mijëra vende të lira pune dhe paga që arrijnë deri në 6.500 euro në muaj, madje edhe më shumë në sektorë të specializuar.

23:06 1 h më parë01.04.2026.

Autori
Si do të shkojnë astronautët e Artemis në tualet në hapësirë?
Nëpër botë

Kur je në gravitet zero, si shkon në tualet? Kjo është ajo që shkencëtarët e NASA-s kanë shpenzuar më shumë se 23 milionë dollarë për ta kuptuar në kohë për lëshimin e Artemis II më vonë këtë javë.

22:44 1 h më parë01.04.2026.

Autori
Me një mesazh në WhatsApp, çiftit të moshuar i hiqet çadra në plazh pas 46 vitesh
LIFESTYLE

Me një mesazh në WhatsApp, çiftit të moshuar i hiqet çadra në plazh pas 46 vitesh

Akuzojnë pronarët se kërkojnë klientelë të re dhe që shpenzon. Menaxherët mohojnë diskriminimin për moshën dhe theksojnë se bëhet fjalë për një ndryshim në filozofinë e biznesit.

22:34 1 h më parë01.04.2026.

Autori
Pfizer fiton gjyqin, Polonia duhet të paguajë 1.3 miliardë euro, Rumania 600 milionë për vaksinat kundër Covid-19
Europa

Pfizer fiton gjyqin, Polonia duhet të paguajë 1.3 miliardë euro, Rumania 600 milionë për vaksinat kundër Covid-19

Një gjykatë në Belgjikë ka vendosur që Polonia dhe Rumania duhet të respektojnë kontratat për blerjen e vaksinave kundër COVID-19 nga kompania farmaceutike amerikane Pfizer, duke i detyruar të paguajnë një shumë totale prej rreth 1.9 miliardë eurosh.

22:15 2 h më parë01.04.2026.

Autori
"Një milionë gjera mund të shkojnë keq", pse është i rrezikshëm sekuestrimi i uraniumit në Iran?
Lindja e Mesme

"Një milionë gjera mund të shkojnë keq", pse është i rrezikshëm sekuestrimi i uraniumit në Iran?

Trupat amerikane që sulmojnë një strukturë bërthamore sekrete nëntokësore për të sekuestruar rezervat e uraniumit të pasuruar të Iranit mund të duken të pabesueshme, por është një opsion që Presidenti Donald Trump thuhet se po e shqyrton për të arritur objektivin e tij kryesor në luftë

21:53 2 h më parë01.04.2026.

Autori
Më të lexuarat
Fluturuan me helikopterë mbi shtëpinë e Kid Rock, “shefi i luftës” kthen në detyrë ushtarakët
Amerika

Fluturuan me helikopterë mbi shtëpinë e Kid Rock, “shefi i luftës” kthen në detyrë ushtarakët

Fillimisht, ushtria amerikane pezulloi përkohësisht ekuipazhet për të hetuar nëse ishin shkelur rregulloret federale.

08:26 15 h më parë01.04.2026.

Autori
Të miturit shkaktojnë kaos në Vlorë, përplasin 3 makina policie, plagosen 2 efektivë
Kronikë

Të miturit shkaktojnë kaos në Vlorë, përplasin 3 makina policie, plagosen 2 efektivë

Dy efektivë policie kanë mbetur të plagosur pasi makina e tyre u përplas qëllimisht nga dy të mitur që nuk iu bindën urdhrit që të ndalonin.

08:36 15 h më parë01.04.2026.

Autori
17 vjet në NATO, presidenti Begaj: Jemi aleatë të denjë
Politikë

17 vjet në NATO, presidenti Begaj: Jemi aleatë të denjë

Presidenti Begaj ka përkujtuar 17 vjetorin e anëtarësimit të Shqipërisë në NATO, duke e cilësuar vendin tonë si një aleat të denjë të aleancës.

08:51 15 h më parë01.04.2026.

Autori
Irani siguron SHBA: Hormuzi me shumë mundësi do të hapet, por jo për ju
Lindja e Mesme

Irani siguron SHBA: Hormuzi me shumë mundësi do të hapet, por jo për ju

Irani deklaroi se Ngushtica e Hormuzit me shumë mundësi do të hapet por jo për Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

09:18 15 h më parë01.04.2026.

Autori
Milicia e lidhur me Iranin rrëmben gazetaren e njohur amerikane në Bagdad
Lindja e Mesme

Milicia e lidhur me Iranin rrëmben gazetaren e njohur amerikane në Bagdad

Sipas një burimi të njohur me rastin, qeveria amerikane kohët e fundit e paralajmëroi Kittleson për një komplot të Kataib Hezbollah për ta rrëmbyer ose vrarë atë. Paralajmërimi ndodhi gjatë kohës që ajo po raportonte në Irak.

09:04 15 h më parë01.04.2026.

Autori
SHQIPËRI
Rama: Qeveria do paguajë sigurimet e prindërve që kujdesen për fëmijët me aftësi të veçanta
Aktualitet

Rama: Qeveria do paguajë sigurimet e prindërve që kujdesen për fëmijët me aftësi të veçanta

Data 2 prill njihet si Dita Botërore e Autizmit. Kryeministri Edi Rama ka bërë të ditur se qeveria do të marrë përsipër të paguajë sigurimet për prindërit që kujdesen për fëmijë me aftësi të veçanta.

20:08 4 h më parë01.04.2026.

Autori
Ambasada e SHBA: Grupe të lidhura me Iranin mund të shënjestrojnë Shqipërinë
Aktualitet

Ambasada e SHBA: Grupe të lidhura me Iranin mund të shënjestrojnë Shqipërinë

Ambasada amerikane në Tiranë paralajmëron se grupe të lidhura me Iranin mund të shënjestrojnë në Shqipëri subjekte të lidhura me SHBA-në, si dhe opozitën iraniane.

19:28 4 h më parë01.04.2026.

Autori
Rregullat e reja për hapësirat publike: Bizneset vetëm 30% të trotuareve, 80% e plazheve private
Aktualitet

Rregullat e reja për hapësirat publike: Bizneset vetëm 30% të trotuareve, 80% e plazheve private

Ky vendim vjen në vijim të operacionit për lirimin e hapësirave, të nisur në korrik të vitit 2025. Ndryshime ka edhe për hapësirat publike në zonat bregdetare.

17:44 6 h më parë01.04.2026.

Autori
E para herë një grua! Ish kryetarja e Gjykatës Kushtetuese merr postin e ri
Aktualitet

E para herë një grua! Ish kryetarja e Gjykatës Kushtetuese merr postin e ri

Holta Zaçaj, ish kryetarja e Gjykatës Kushtetuese do të mbajë tashmë postin e zv.guvernatores së Bankës së Shqipërisë. Ka qenë vetë Banka që ka bërë publik lajmin.

17:14 7 h më parë01.04.2026.

Autori
BOTË
Europa

Zvicra vijon të mbetet një nga destinacionet më tërheqëse për punësim në Europë, duke ofruar mijëra vende të lira pune dhe paga që arrijnë deri në 6.500 euro në muaj, madje edhe më shumë në sektorë të specializuar.

23:06 1 h më parë01.04.2026.

Autori
Nëpër botë

Kur je në gravitet zero, si shkon në tualet? Kjo është ajo që shkencëtarët e NASA-s kanë shpenzuar më shumë se 23 milionë dollarë për ta kuptuar në kohë për lëshimin e Artemis II më vonë këtë javë.

22:44 1 h më parë01.04.2026.

Autori
Europa

Një gjykatë në Belgjikë ka vendosur që Polonia dhe Rumania duhet të respektojnë kontratat për blerjen e vaksinave kundër COVID-19 nga kompania farmaceutike amerikane Pfizer, duke i detyruar të paguajnë një shumë totale prej rreth 1.9 miliardë eurosh.

22:15 2 h më parë01.04.2026.

Autori
Lindja e Mesme

Trupat amerikane që sulmojnë një strukturë bërthamore sekrete nëntokësore për të sekuestruar rezervat e uraniumit të pasuruar të Iranit mund të duken të pabesueshme, por është një opsion që Presidenti Donald Trump thuhet se po e shqyrton për të arritur objektivin e tij kryesor në luftë

21:53 2 h më parë01.04.2026.

Autori
RAJON
Pamje apokaliptike në ishullin grek, goditet nga stuhia e rrallë
RAJON

Pamje apokaliptike në ishullin grek, goditet nga stuhia e rrallë

Ishulli grek i Kretës është përfshirë nga një stuhi e fuqishme pluhuri saharian, e shoqëruar me erëra të forta dhe madje edhe një tornado, duke shkaktuar kaos në transportin ajror dhe duke e kthyer qiellin në nuanca të pazakonta të kuqe dhe portokalli.

19:58 4 h më parë01.04.2026.

Autori
Sprej me piper në shkollë për të shmangur testin, raportohen pesë të mitur
RAJON

Sprej me piper në shkollë për të shmangur testin, raportohen pesë të mitur

Pesë djem të moshës 15 deri në 16 vjeç janë raportuar për spërkatje me sprej me piper në korridoret e shkollës për të shmangur një test.

19:09 5 h më parë01.04.2026.

Autori
Stuhia me borë e shi godet fqinjët, alarm portokalli në dy rajone
RAJON

Stuhia me borë e shi godet fqinjët, alarm portokalli në dy rajone

Stuhia pritet të dobësohet gradualisht të premten, ndërsa fundjava e Pashkëve sjell kthimin e motit me diell, me temperatura më të ngrohta.

12:43 11 h më parë01.04.2026.

Autori
Breshëri zbardh vendin, Greqia preket nga stuhia e pazakontë
RAJON

Breshëri zbardh vendin, Greqia preket nga stuhia e pazakontë

Moti i keq ka përfshirë Greqinë me reshje breshëri e erë të fortë. Situata më e rënduar paraqitet në Halkidiki.

07:05 17 h më parë01.04.2026.

Autori
SPORT
U kualifikua në Kupën e Botës pas 52 vitesh, ky shtet e shpall ditë pushimi fitoren
Futboll

U kualifikua në Kupën e Botës pas 52 vitesh, ky shtet e shpall ditë pushimi fitoren

Autoritetet në Republikën Demokratike të Kongos e kanë shpallur të mërkurën festë zyrtare pasi ekipi kombëtar i futbollit u kualifikua për Kupën e Botës për herë të parë në 52 vjet.

21:04 3 h më parë01.04.2026.

Autori
Paradoksi në Botërorin 2026, Suedia u kualifikua me vetëm 2 pikë dhe pa fituar asnjë ndeshje në grup
Futboll

Paradoksi në Botërorin 2026, Suedia u kualifikua me vetëm 2 pikë dhe pa fituar asnjë ndeshje në grup

Në “play-off” marrin pjesë të gjitha skuadrat e dyta të grupeve kualifikuese, plus 4 skuadrat më të mira nga Nations League që nuk kishin arritur të kualifikoheshin direkt.

20:56 3 h më parë01.04.2026.

Autori
Sporti në zi! Ndahet nga jeta ish arbitri ndërkombëtar i FIFA-s
Futboll

Sporti në zi! Ndahet nga jeta ish arbitri ndërkombëtar i FIFA-s

Hiqmet Kuka, ish arbitri ndërkombëtar i FIFA-s është ndarë nga jeta. Lajmi i trishtë ka prekur futbollin shqiptar. Presidenti i FSHF-së, Armando Duka ka shprehur ngushëllimet për humbjen e tij, duke vlerësuar kontributin në futboll.

17:58 6 h më parë01.04.2026.

Autori
Tym, flakë dhe një det njerëzish në Sarajevë, festë e çmendur e boshnjakëve pasi lanë në shtëpi Italinë
Futboll

Tym, flakë dhe një det njerëzish në Sarajevë, festë e çmendur e boshnjakëve pasi lanë në shtëpi Italinë

Rrugët e kryeqytetit boshnjak u mbushën me qytetarë që festonin një kualifikim të madh pas 12 vitesh.

13:55 10 h më parë01.04.2026.

Autori
KULTURË
Ryan Gosling në vend të parë me filmin "Project Hail Mary"
KULTURË

Ryan Gosling në vend të parë me filmin "Project Hail Mary"

Ryan Gosling vazhdon të dominojë arkëtimet në Amerikën e Veriut. "Project Hail Mary", ku ai luan rolin e një profesori shkence të thirrur për të shpëtuar botën, konfirmoi renditjen e tij në vendin e parë në fundjavën e dytë me 54.5 milionë dollarë.

19:44 3 ditë më parë29.03.2026.

Autori
Mozaiku i Tiranës me materiale nga antikiteti, Rama zbulon risitë për vizitorët
KULTURË

Mozaiku i Tiranës me materiale nga antikiteti, Rama zbulon risitë për vizitorët

Mozaiku i Tiranës daton që nga shekulli i III dhe u zbulua në vitet ’70 gjatë punimeve për ndërtimin e një blloku pallatesh në Tirana. Sot, ai përfaqëson një hapësirë moderne që shërben si platformë për prezantimin e mozaikëve më të rëndësishëm dhe destinacion i rëndësishën kulturor e turistik.

08:46 11 ditë më parë21.03.2026.

Autori
Shuhet Jurgen Habermas, një nga filozofët më me ndikim të shek. XX
KULTURË

Shuhet Jurgen Habermas, një nga filozofët më me ndikim të shek. XX

Jürgen Habermas, puna e të cilit mbi komunikimin, racionalitetin dhe sociologjinë e bëri atë një nga filozofët më me ndikim në botë dhe një figurë kyçe intelektuale në Gjermaninë e tij u shua në moshën 96 vjeçare.

09:02 17 ditë më parë15.03.2026.

Autori
Kitara ikonike e Pink Floyd shitet për 14.55 milionë dollarë, më e shtrenjta në histori
KULTURË

Kitara ikonike e Pink Floyd shitet për 14.55 milionë dollarë, më e shtrenjta në histori

David Gilmour e bleu këtë Fender Stratocaster në vitin 1970 nga Manny's Music në Manhattan.

11:40 18 ditë më parë14.03.2026.

Autori
SHOWBIZ
Balerina shqiptare thyen heshtjen për lidhjen me këngëtaren italiane
SHOWBIZ

Balerina shqiptare thyen heshtjen për lidhjen me këngëtaren italiane

Në një intervistë me "Le Mile Magazine", balerina 23-vjeçare përshkruan marrëdhënien e saj me këngëtaren romane pa filtra. Nuredini foli për raportin, duke e përshkruar si një lidhje që “shkon përtej skenës”.

15:11 9 h më parë01.04.2026.

Autori
Taylor Swift i bën homazh Elizabeth Taylor me një videoklip surprizë
SHOWBIZ

Taylor Swift i bën homazh Elizabeth Taylor me një videoklip surprizë

Taylor Swift i ka befasuar fansat duke publikuar një videoklip të ri për këngën e saj Elizabeth Taylor, të mbledhur nga orë të tëra pamjesh të perëndeshës së ndjerë të ekranit.

22:30 1 ditë më parë31.03.2026.

Autori
Dua Lipa i futet aktrimit, do ta shohim në filmin 'Peaked'
SHOWBIZ

Dua Lipa i futet aktrimit, do ta shohim në filmin 'Peaked'

Ylli i pop-it, njëherësh fituese e çmimit Grammy, i bashkohet prodhuesve të rinjë të filmave, kompanisë A24, me regji nga Molly Gordon, e cila gjithashtu bashkë-shkroi skenarin me Ali Levitan.

22:18 2 ditë më parë30.03.2026.

Autori
Ish-pjesëtari i Beatles nxjerr në treg albumin e ri
SHOWBIZ

Ish-pjesëtari i Beatles nxjerr në treg albumin e ri

Në moshën 83-vjeçare, ai vazhdon të mbetet një figurë ikonike e muzikës botërore.

20:58 6 ditë më parë26.03.2026.

Autori
Temat kryesore:

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image
  • Impressum
  • Rreth nesh
  • Kushtet e Përdorimit
  • Njoftimi i Privatësisë
  • Kontakt Tirana

© 2026 Newsmax Media, Inc. Të gjitha të drejtat e rezervuara
News CMS for Publishers by Cubes