TË FUNDIT
Berisha: Raporti i IBAR është shtyrë tre herë, kusht për mbylljen e kapitujve "Iu shpëtuan" shtëpitë e barit pa zbuluar, pezullohen 7 efektivë, mes tyre dhe shefi i komsiariatit Terrorizoi njerëzit me hanxhar në dorë në Rinas, i riu ishte në kërkim nga policia Mahnitëse! Spektakël shqiptar në NBA, shfaqje në sfidën Chicago Bulls- Indiana Pacers Qeveria Kurti dërgon në Kuvend projektligjet për çmimet tavan dhe sigurimin shëndetësor “Parlamenti po dështon”, Spiropali: Republika rrezikon të mbetet vetëm formë
Berisha: Raporti i IBAR është shtyrë tre herë, kusht për mbylljen e kapitujve "Iu shpëtuan" shtëpitë e barit pa zbuluar, pezullohen 7 efektivë, mes tyre dhe shefi i komsiariatit Terrorizoi njerëzit me hanxhar në dorë në Rinas, i riu ishte në kërkim nga policia Mahnitëse! Spektakël shqiptar në NBA, shfaqje në sfidën Chicago Bulls- Indiana Pacers Qeveria Kurti dërgon në Kuvend projektligjet për çmimet tavan dhe sigurimin shëndetësor “Parlamenti po dështon”, Spiropali: Republika rrezikon të mbetet vetëm formë
17° Tiranë, Shi i lehtë

• Shqip
  • Serbisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
logo logo

• Shqip
  • Serbisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
Temat kryesore:
Kuvendi i Shqipërisë Lufta në Lindjen e Mesme Çmimi i naftës Sali Berisha
  • TË FUNDIT
  • SHQIPËRI
    • Aktualitet
    • Ekonomi
    • Kronikë
    • Politikë
    • Sociale
  • BOTË
    • Europa
    • Amerika
    • Lindja e Mesme
    • Nëpër botë
  • RAJON
    • Lajme
    • Kosovë
  • SPORT
    • Futboll
    • Kombëtarja
    • Basketboll
    • Formula 1
    • Shumësportësh
  • KULTURË
  • SHOWBIZ
  • LIFESTYLE
  • TEKNOLOGJI
Weather Parashikimi i motit
Search

NA NDIQNI

Temat kryesore:

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image

Mundësi Punësimi

Zvicra kërkon punëtorë, paga deri në 6.500 euro
Europa

Zvicra kërkon punëtorë, paga deri në 6.500 euro

Zvicra vijon të mbetet një nga destinacionet më tërheqëse për punësim në Europë, duke ofruar mijëra vende të lira pune dhe paga që arrijnë deri në 6.500 euro në muaj, madje edhe më shumë në sektorë të specializuar.

23:06 1 ditë më parë01.04.2026.

Autori
Të fundit
Berisha: Raporti i IBAR është shtyrë tre herë, kusht për mbylljen e kapitujve
Politikë

Kreu i demokratëve Sali Berisha ka folur në konferencën e radhës për shtyp për raportin e IBAR të Bashkimit Europian, që për të është shtyrë për herë të tretë tashmë.

13:04 2 min më parë03.04.2026.

Autori
"Iu shpëtuan" shtëpitë e barit pa zbuluar, pezullohen 7 efektivë, mes tyre dhe shefi i komsiariatit
Kronikë

"Iu shpëtuan" shtëpitë e barit pa zbuluar, pezullohen 7 efektivë, mes tyre dhe shefi i komsiariatit

Policia e Shtetit bën të ditur se ka pezulluar nga detyra shtatë efektivë, mes të cilëve shefin e komisariatit të policisë së Peqinit dhe vartës të tij.

12:56 10 min më parë03.04.2026.

Autori
Terrorizoi njerëzit me hanxhar në dorë në Rinas, i riu ishte në kërkim nga policia
Aktualitet

Terrorizoi njerëzit me hanxhar në dorë në Rinas, i riu ishte në kërkim nga policia

Policia e Tiranës ka dhënë detaje mbi të riun një ditë më parë që përplasi tre makina dhe me hanxhar në dorë kërcënoi kalimtarët e rastit.

12:43 23 min më parë03.04.2026.

Autori
Mahnitëse! Spektakël shqiptar në NBA, shfaqje në sfidën Chicago Bulls- Indiana Pacers
Aktualitet

Mahnitëse! Spektakël shqiptar në NBA, shfaqje në sfidën Chicago Bulls- Indiana Pacers

NBA ka veshur ngjyrat kuq e zi me valle dhe këngë shqiptare duke e çuar traditën tonë në eventin e rëndësishëm sportiv në SHBA.

12:28 38 min më parë03.04.2026.

Autori
Qeveria Kurti dërgon në Kuvend projektligjet për çmimet tavan dhe sigurimin shëndetësor
Kosovë

Qeveria Kurti dërgon në Kuvend projektligjet për çmimet tavan dhe sigurimin shëndetësor

Qeveria Kurti ka dërguar në Kuvend projektligjet për çmimet tavan dhe sigurimin detyrueshëm shëndetësor, duke synuar mbrojtjen e qytetarëve nga rritjet e papritura të çmimeve dhe garantimin e qasjes universale në shërbime shëndetësore.

12:17 49 min më parë03.04.2026.

Autori
Më të lexuarat
Kërcënimet e mundshme nga Rusia, Finlanda forcon përgatitjet në rast lufte
Europa

Kërcënimet e mundshme nga Rusia, Finlanda forcon përgatitjet në rast lufte

Helsinki ka krijuar një rrjet strehash dhe tunele nëntokësore, të dizajnuara për të përballuar edhe kërcënime bërthamore.

21:22 15 h më parë02.04.2026.

Autori
“Ura më e madhe e Iranit u shemb!” Trump: Arrini marrëveshje para se të jetë tepër vonë
Amerika

“Ura më e madhe e Iranit u shemb!” Trump: Arrini marrëveshje para se të jetë tepër vonë

Presidenti i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Donald Trump, ka deklaruar se “ura më e madhe në Iran është shkatërruar”, duke i bërë thirrje Teheranit të arrijë një marrëveshje sa më shpejt.

21:22 15 h më parë02.04.2026.

Autori
Ukrainasit mund të kenë eliminuar një gjeneral rus në Krime
Europa

Ukrainasit mund të kenë eliminuar një gjeneral rus në Krime

Më 31 mars, Alexander Otroshchenko humbi jetën si pasojë e rrëzimit të një avioni transporti ushtarak pranë fshatit Kuibysheve, në rajonin e Bakhchisarait të Krimesë, rajon përkohësisht i pushtuar.

21:46 15 h më parë02.04.2026.

Autori
Vendim historik: Moldavia del zyrtarisht nga organizata e shteteve ish-sovjetike
Europa

Vendim historik: Moldavia del zyrtarisht nga organizata e shteteve ish-sovjetike

Ministria e Punëve të Jashtme e Moldavisë ka sqaruar se disa marrëveshje të CIS-it, që janë të dobishme për ekonominë ose qytetarët, do të mbeten në fuqi.

22:20 14 h më parë02.04.2026.

Autori
Trump shkarkon Pam Bondi nga posti i Prokurores së Përgjithshme në SHBA
Amerika

Trump shkarkon Pam Bondi nga posti i Prokurores së Përgjithshme në SHBA

Lajmi është bërë i ditur nga një burim pranë çështjes për mediat amerikane. Sipas njoftimit, Bondi do të zëvendësohet përkohësisht nga zv.prokurori Todd Blanche.

22:04 15 h më parë02.04.2026.

Autori
SHQIPËRI
Politikë

Kreu i demokratëve Sali Berisha ka folur në konferencën e radhës për shtyp për raportin e IBAR të Bashkimit Europian, që për të është shtyrë për herë të tretë tashmë.

13:04 2 min më parë03.04.2026.

Autori
Kronikë

Policia e Shtetit bën të ditur se ka pezulluar nga detyra shtatë efektivë, mes të cilëve shefin e komisariatit të policisë së Peqinit dhe vartës të tij.

12:56 10 min më parë03.04.2026.

Autori
Aktualitet

Policia e Tiranës ka dhënë detaje mbi të riun një ditë më parë që përplasi tre makina dhe me hanxhar në dorë kërcënoi kalimtarët e rastit.

12:43 23 min më parë03.04.2026.

Autori
Aktualitet

NBA ka veshur ngjyrat kuq e zi me valle dhe këngë shqiptare duke e çuar traditën tonë në eventin e rëndësishëm sportiv në SHBA.

12:28 38 min më parë03.04.2026.

Autori
BOTË
Aksident hekurudhor në Rusi, treni me 400 pasagjerë del nga shinat
Europa

Aksident hekurudhor në Rusi, treni me 400 pasagjerë del nga shinat

Treni, që po udhëtonte nga qyteti i Chelyabinsk drejt Moskës, doli nga shinat pranë fshatit Bryandino, rreth 760 kilometra në juglindje të kryeqytetit rus.

11:02 2 h më parë03.04.2026.

Autori
Trump deklaroi se mund të largohet nga NATO, kush është pengesa?
Amerika

Trump deklaroi se mund të largohet nga NATO, kush është pengesa?

Një tërheqje nga NATO do të ishte e vështirë politikisht pasi sipas një ligji të vitit 2024, presidenti nuk mund të largohet nga aleanca pa mbështetjen e dy të tretave të Senatit ose një akt të Kongresit.

10:03 3 h më parë03.04.2026.

Autori
Irani rrëzon një tjetër avion luftarak amerikan, vdes piloti
Lindja e Mesme

Irani rrëzon një tjetër avion luftarak amerikan, vdes piloti

Sipas burimeve iraniane, avioni u godit gjatë operacioneve në territorin e vendit, por informacionet mbi ngjarjen nuk janë verifikuar nga burime ndërkombëtare.

09:48 3 h më parë03.04.2026.

Autori
Taksa shumë të larta, miliarderët largohen nga New York
Amerika

Taksa shumë të larta, miliarderët largohen nga New York

Ndërsa Florida mbetet “parajsë fiskale” me taksa të ulëta mbi të ardhurat personale dhe mungesë taksash shtetërore mbi pasurinë.

09:34 3 h më parë03.04.2026.

Autori
RAJON
Kosovë

Qeveria Kurti ka dërguar në Kuvend projektligjet për çmimet tavan dhe sigurimin detyrueshëm shëndetësor, duke synuar mbrojtjen e qytetarëve nga rritjet e papritura të çmimeve dhe garantimin e qasjes universale në shërbime shëndetësore.

12:17 49 min më parë03.04.2026.

Autori
Tërmet i fortë në Greqi, banorët dalin në rrugë
RAJON

Tërmet i fortë në Greqi, banorët dalin në rrugë

Një tërmet me magnitudë 3.9 ballë Rihter është regjistruar në Thesproti, 5 km në lindje të Leptokarisë.

10:48 2 h më parë03.04.2026.

Autori
Stuhia “Erminio” godet Greqinë, përmbytjet i marrin jetën një personi
RAJON

Stuhia “Erminio” godet Greqinë, përmbytjet i marrin jetën një personi

Stuhia e fuqishme Erminio ka goditur disa zona të Greqisë, duke shkaktuar përmbytje të shumta dhe dëme të konsiderueshme, ndërsa një person ka humbur jetën.

16:34 20 h më parë02.04.2026.

Autori
Përplasje institucionale në Kosovë, Kurti: Vendimi i Osmanit për shpërndarjen e Kuvendit antikushtetues
Kosovë

Përplasje institucionale në Kosovë, Kurti: Vendimi i Osmanit për shpërndarjen e Kuvendit antikushtetues

Duke folur nga salla e Kuvendit, Kurti theksoi se vendimi i Presidentes ka krijuar paqartësi institucionale dhe nuk respekton kufijtë kushtetues të përcaktuar për institucionet.

14:59 22 h më parë02.04.2026.

Autori
SPORT
Moskualifikimi në Botëror, tjetër trajner i shkarkuar
Futboll

Moskualifikimi në Botëror, tjetër trajner i shkarkuar

80-vjeçari largohet pas 18 ndeshjesh në këtë drejtimin e këtij ekipi, të cilin e nisi në gusht 2024 duke e çuar ekipin deri në fazën play-off.

09:11 3 h më parë03.04.2026.

Autori
70 ditë nga Kupa e Botës, superkompjuteri zgjedh fituesin
Futboll

70 ditë nga Kupa e Botës, superkompjuteri zgjedh fituesin

Parashikimet për Kupën e Botës 2026, që do të përfshijë 48 kombëtare, tregojnë një garë të ngushtë midis disa superfuqive të futbollit me shanse të ndryshme për të fituar trofeun.

08:44 4 h më parë03.04.2026.

Autori
Roberto Baggio dhe dosja e harruar: Si përfunduan në plehra 900 faqet që do të shpëtonin futbollin italian
Futboll

Roberto Baggio dhe dosja e harruar: Si përfunduan në plehra 900 faqet që do të shpëtonin futbollin italian

Në vitin 2011, pas eliminimit të Italisë nga Kupa e Botës 2010, ish-ylli i “të kaltërve” prezantoi një projekt voluminoz që titullohej “Rinovimi i së ardhmes” dhe ishte përgatitur nga një grup prej 50 ekspertësh.

20:53 16 h më parë02.04.2026.

Autori
Neymar jashtë Brazilit për Botërorin 2026, “fajin” e ka edhe e motra
Futboll

Neymar jashtë Brazilit për Botërorin 2026, “fajin” e ka edhe e motra

Lista e të grumbulluarve të Carlo Ancelotti për evenimentin në SHBA, Meksikë dhe Kanada është pothuajse e përfunduar, me 24 nga 26 vendet në skuadër që tashmë janë të përcaktuara.

20:10 16 h më parë02.04.2026.

Autori
KULTURË
Ryan Gosling në vend të parë me filmin "Project Hail Mary"
KULTURË

Ryan Gosling në vend të parë me filmin "Project Hail Mary"

Ryan Gosling vazhdon të dominojë arkëtimet në Amerikën e Veriut. "Project Hail Mary", ku ai luan rolin e një profesori shkence të thirrur për të shpëtuar botën, konfirmoi renditjen e tij në vendin e parë në fundjavën e dytë me 54.5 milionë dollarë.

19:44 4 ditë më parë29.03.2026.

Autori
Mozaiku i Tiranës me materiale nga antikiteti, Rama zbulon risitë për vizitorët
KULTURË

Mozaiku i Tiranës me materiale nga antikiteti, Rama zbulon risitë për vizitorët

Mozaiku i Tiranës daton që nga shekulli i III dhe u zbulua në vitet ’70 gjatë punimeve për ndërtimin e një blloku pallatesh në Tirana. Sot, ai përfaqëson një hapësirë moderne që shërben si platformë për prezantimin e mozaikëve më të rëndësishëm dhe destinacion i rëndësishën kulturor e turistik.

08:46 13 ditë më parë21.03.2026.

Autori
Shuhet Jurgen Habermas, një nga filozofët më me ndikim të shek. XX
KULTURË

Shuhet Jurgen Habermas, një nga filozofët më me ndikim të shek. XX

Jürgen Habermas, puna e të cilit mbi komunikimin, racionalitetin dhe sociologjinë e bëri atë një nga filozofët më me ndikim në botë dhe një figurë kyçe intelektuale në Gjermaninë e tij u shua në moshën 96 vjeçare.

09:02 19 ditë më parë15.03.2026.

Autori
Kitara ikonike e Pink Floyd shitet për 14.55 milionë dollarë, më e shtrenjta në histori
KULTURË

Kitara ikonike e Pink Floyd shitet për 14.55 milionë dollarë, më e shtrenjta në histori

David Gilmour e bleu këtë Fender Stratocaster në vitin 1970 nga Manny's Music në Manhattan.

11:40 20 ditë më parë14.03.2026.

Autori
SHOWBIZ
“E para është shtëpia”, këngëtari italian bën 42 km në këmbë për t’i dhënë nënës albumin
SHOWBIZ

“E para është shtëpia”, këngëtari italian bën 42 km në këmbë për t’i dhënë nënës albumin

Ndryshe nga strategjitë moderne të marketingut të bazuara në rrjetet sociale dhe publikimet e shpejta, këngëtari zgjodhi të “ngadalësojë” dhe ta ndajë këtë rrugëtim në kohë reale me fansat.

07:44 5 h më parë03.04.2026.

Autori
Balerina shqiptare thyen heshtjen për lidhjen me këngëtaren italiane
SHOWBIZ

Balerina shqiptare thyen heshtjen për lidhjen me këngëtaren italiane

Në një intervistë me "Le Mile Magazine", balerina 23-vjeçare përshkruan marrëdhënien e saj me këngëtaren romane pa filtra. Nuredini foli për raportin, duke e përshkruar si një lidhje që “shkon përtej skenës”.

15:11 1 ditë më parë01.04.2026.

Autori
Taylor Swift i bën homazh Elizabeth Taylor me një videoklip surprizë
SHOWBIZ

Taylor Swift i bën homazh Elizabeth Taylor me një videoklip surprizë

Taylor Swift i ka befasuar fansat duke publikuar një videoklip të ri për këngën e saj Elizabeth Taylor, të mbledhur nga orë të tëra pamjesh të perëndeshës së ndjerë të ekranit.

22:30 2 ditë më parë31.03.2026.

Autori
Dua Lipa i futet aktrimit, do ta shohim në filmin 'Peaked'
SHOWBIZ

Dua Lipa i futet aktrimit, do ta shohim në filmin 'Peaked'

Ylli i pop-it, njëherësh fituese e çmimit Grammy, i bashkohet prodhuesve të rinjë të filmave, kompanisë A24, me regji nga Molly Gordon, e cila gjithashtu bashkë-shkroi skenarin me Ali Levitan.

22:18 3 ditë më parë30.03.2026.

Autori
Temat kryesore:

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image
  • Impressum
  • Rreth nesh
  • Kushtet e Përdorimit
  • Njoftimi i Privatësisë
  • Kontakt Tirana

© 2026 Newsmax Media, Inc. Të gjitha të drejtat e rezervuara
News CMS for Publishers by Cubes