TË FUNDIT
Ndodh gjithmonë në fundjavë, Bordi i Transparencës rrit sërish çmimin e naftës Skemë mashtrimi online me faqe të rreme për gjoba, paralajmërimi i policisë Berisha akuzon Ramën: Narkoshtet në Europë dhe lidhje me kartelet e drogës Bujqësia në Shqipëri, Rama me fermerët në Dibër: Kooperativa në stilin e BE-së “Moda” e seancave gjyqësore live, edhe Ilir Meta e kërkon në GJKKO Ivan Balliu ka një “superhero” për shok: Rregulloi portën me ngjitës, më pas priti penallti
Ndodh gjithmonë në fundjavë, Bordi i Transparencës rrit sërish çmimin e naftës Skemë mashtrimi online me faqe të rreme për gjoba, paralajmërimi i policisë Berisha akuzon Ramën: Narkoshtet në Europë dhe lidhje me kartelet e drogës Bujqësia në Shqipëri, Rama me fermerët në Dibër: Kooperativa në stilin e BE-së “Moda” e seancave gjyqësore live, edhe Ilir Meta e kërkon në GJKKO Ivan Balliu ka një “superhero” për shok: Rregulloi portën me ngjitës, më pas priti penallti
22° Tiranë, Qiell i kthjellët

• Shqip
  • Serbisht
  • Polonisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
logo logo

• Shqip
  • Serbisht
  • Polonisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
Temat kryesore:
Lufta në Lindjen e Mesme Çmimi i naftës Edi Rama Bordi i Transparencës Forumi Ekonomik i Delfit
  • TË FUNDIT
  • SHQIPËRI
    • Aktualitet
    • Ekonomi
    • Kronikë
    • Politikë
    • Sociale
  • BOTË
    • Europa
    • Amerika
    • Lindja e Mesme
    • Nëpër botë
  • RAJON
    • Lajme
    • Kosovë
  • SPORT
    • Futboll
    • Kombëtarja
    • Basketboll
    • Formula 1
    • Shumësportësh
  • KULTURË
  • SHOWBIZ
  • LIFESTYLE
  • TEKNOLOGJI
Weather Parashikimi i motit
Search

NA NDIQNI

Temat kryesore:
Lufta në Lindjen e Mesme Çmimi i naftës Edi Rama Bordi i Transparencës Forumi Ekonomik i Delfit

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image

Ngerci presidencial

Ngërçi presidencial, Kurti flet për negociatat me partitë e tjera: Refuzuan bashkëqeverisjen
Kosovë

Ngërçi presidencial, Kurti flet për negociatat me partitë e tjera: Refuzuan bashkëqeverisjen

Gjatë deklaratës, kryeministri ka përmendur edhe disa propozime që, sipas tij, i janë bërë partive opozitare për të zhbllokuar situatën politike.

22:12 15 h më parë24.04.2026.

Autori
Të fundit
Ndodh gjithmonë në fundjavë, Bordi i Transparencës rrit sërish çmimin e naftës
Aktualitet

Sipas vendimit të ri, çmimi i naftës në shitje me pakicë do të jetë deri në 206 lekë për litër. Edhe benzina ka pësuar rritje, duke u vendosur në 181 lekë për litër.

13:10 16 min më parë25.04.2026.

Autori
Skemë mashtrimi online me faqe të rreme për gjoba, paralajmërimi i policisë
Kronikë

Qytetarët njoftohen se qëllimi i kësaj skeme është vjedhja e të dhënave financiare dhe përvetësimi i fondeve nga llogaritë bankare të qytetarëve.

12:50 36 min më parë25.04.2026.

Autori
Berisha akuzon Ramën: Narkoshtet në Europë dhe lidhje me kartelet e drogës
Politikë

Ai pretendoi se në Shqipëri “bosët e karteleve të drogës”, përfshirë edhe grupe si Sinaloa, kanë akses dhe ndikim, duke akuzuar qeverinë se u ka hapur dyert për investime të dyshimta.

12:21 1 h më parë25.04.2026.

Autori
Bujqësia në Shqipëri, Rama me fermerët në Dibër: Kooperativa në stilin e BE-së
Sociale

Ideja është që fermerët të ruajnë prodhimin individual, por të bashkohen në fazat e rëndësishme si blerja e inputeve, përpunimi, ambalazhimi dhe shitja, duke ulur kostot dhe rritur fuqinë në treg.

11:48 1 h më parë25.04.2026.

Autori
“Moda” e seancave gjyqësore live, edhe Ilir Meta e kërkon në GJKKO
Kronikë

Nuk është hera e parë që kërkohet transmetim i drejtpërdrejtë i seancave gjyqësore në procese të profilit të lartë, një kërkesë e ngjashme është bërë më herët edhe nga kryebashkiaku i Tiranës, Erion Veliaj.

11:21 2 h më parë25.04.2026.

Autori
Më të lexuarat
Kronikë

Nuk është hera e parë që kërkohet transmetim i drejtpërdrejtë i seancave gjyqësore në procese të profilit të lartë, një kërkesë e ngjashme është bërë më herët edhe nga kryebashkiaku i Tiranës, Erion Veliaj.

11:21 2 h më parë25.04.2026.

Autori
Shkakton konvulsione dhe mund të shtrohesh në reanimacion, droga e re që po shqetëson SHBA
Amerika

Shkakton konvulsione dhe mund të shtrohesh në reanimacion, droga e re që po shqetëson SHBA

“Kratom” përmban përbërës aktivë që veprojnë në tru në mënyrë të ngjashme me opioidët, duke ndikuar në sistemin nervor.

22:45 1 ditë më parë23.04.2026.

Autori
Arma “sekrete” e SHBA që “fik” ushtrinë armike
Amerika

Arma “sekrete” e SHBA që “fik” ushtrinë armike

Zhvillimet e fundit në teknologjinë ushtarake po ndryshojnë mënyrën se si përballen kërcënimet ajrore, ndërsa Shtetet e Bashkuara po testojnë një sistem të ri të quajtur “Leónidas”, i cili përdor impulsi elektromagnetike për të neutralizuar dronët.

08:09 5 h më parë25.04.2026.

Autori
“Për detin shkojmë në Hagë”, Greqia rrëzon deklaratën e Ramës: Nuk ka marrëveshje për çështjen!
RAJON

“Për detin shkojmë në Hagë”, Greqia rrëzon deklaratën e Ramës: Nuk ka marrëveshje për çështjen!

Media greke Protothema duke cituar burime nga Ministria e Jashtme raporton se Athina distancohet qartë nga deklaratat e Ramës rreth konsultimeve të supozuara të avancuara mbi kufirin detar me Greqinë, duke mohuar narrativën rreth një marrëveshjeje mbi një kërkesë të përbashkët drejtuar Hagës.

18:51 1 ditë më parë23.04.2026.

Autori
Turizmi po ndikohet nga algoritmi, si Inteligjenca Artificiale po i jep përparësi Evropës Lindore?
KULTURË

Turizmi po ndikohet nga algoritmi, si Inteligjenca Artificiale po i jep përparësi Evropës Lindore?

Si rezultat, Evropa Lindore po kthehet nga një alternativë ekonomike në një nga destinacionet kryesore të turizmit evropian.

20:02 1 ditë më parë23.04.2026.

Autori
SHQIPËRI
Aktualitet

Sipas vendimit të ri, çmimi i naftës në shitje me pakicë do të jetë deri në 206 lekë për litër. Edhe benzina ka pësuar rritje, duke u vendosur në 181 lekë për litër.

13:10 16 min më parë25.04.2026.

Autori
Kronikë

Qytetarët njoftohen se qëllimi i kësaj skeme është vjedhja e të dhënave financiare dhe përvetësimi i fondeve nga llogaritë bankare të qytetarëve.

12:50 36 min më parë25.04.2026.

Autori
Politikë

Ai pretendoi se në Shqipëri “bosët e karteleve të drogës”, përfshirë edhe grupe si Sinaloa, kanë akses dhe ndikim, duke akuzuar qeverinë se u ka hapur dyert për investime të dyshimta.

12:21 1 h më parë25.04.2026.

Autori
Sociale

Ideja është që fermerët të ruajnë prodhimin individual, por të bashkohen në fazat e rëndësishme si blerja e inputeve, përpunimi, ambalazhimi dhe shitja, duke ulur kostot dhe rritur fuqinë në treg.

11:48 1 h më parë25.04.2026.

Autori
BOTË
Kafshoi një lodër dhe rrezikoi të mbytej, foshnja shpëtohet në telefon nga operatori i urgjencës
Europa

Kafshoi një lodër dhe rrezikoi të mbytej, foshnja shpëtohet në telefon nga operatori i urgjencës

Duke ndjekur udhëzimet e tij, nëna arriti të lirojë rrugët e frymëmarrjes së foshnjës, e cila filloi të marrë frymë sërish para se mjekët e urgjencës të mbërrinin në vendngjarje.

13:57 30 min më parë25.04.2026.

Autori
“Braktiset” ëndrra amerikane: Rriten kërkesat për pasaporta irlandeze
Amerika

“Braktiset” ëndrra amerikane: Rriten kërkesat për pasaporta irlandeze

Sipas të dhënave të vitit 2025, kërkesat e amerikanëve për pasaportë irlandeze janë rritur me 63%, një shifër rekord, që tregon një tendencë në rritje të kërkimit të një jete të re në Europë.

13:33 6 min më parë25.04.2026.

Autori
Lufta në Iran shtrenjton edhe ushqimet: Këto janë produktet që u rritën më shumë
Lindja e Mesme

Lufta në Iran shtrenjton edhe ushqimet: Këto janë produktet që u rritën më shumë

Nga patëllxhani dhe bizelet, për të vijuar me kungujt dhe domatet, por edhe mishi e vezët. Rritja e çmimit të karburanteve dhe rrjedhimisht kostot e transportit kanë ndikuar te produktet e shportës.

09:12 4 h më parë25.04.2026.

Autori
Bisedimet me Iranin, Trump dërgon Witkoff dhe Kushner në Pakistan
Lindja e Mesme

Bisedimet me Iranin, Trump dërgon Witkoff dhe Kushner në Pakistan

Araghchi pritet të udhëtojë më pas drejt Muskatit në Oman dhe më vonë në Moskë, ndaj mbetet e paqartë se kur do të realizohet takimi me të dërguarit amerikanë.

08:52 4 h më parë25.04.2026.

Autori
RAJON
Kosovë

Gjatë deklaratës, kryeministri ka përmendur edhe disa propozime që, sipas tij, i janë bërë partive opozitare për të zhbllokuar situatën politike.

22:12 15 h më parë24.04.2026.

Autori
Kuvendi i Kosovës ratifikon anëtarësimin në Bordin e Paqes
Kosovë

Kuvendi i Kosovës ratifikon anëtarësimin në Bordin e Paqes

Kuvendi i Kosovës miratoi me shumicë votash marrëveshjen për anëtarësimin e vendit në Bordin e Paqes.

18:46 18 h më parë24.04.2026.

Autori
Sulmi në Banjskë, dënohen me burg përjetë dy serbë, 30 vite një i tretë
Kosovë

Sulmi në Banjskë, dënohen me burg përjetë dy serbë, 30 vite një i tretë

Ata të tre janë pjesë e një grupi prej 42 personash të akuzuar për sulmin që ndodhi më 24 shtator 2023, kur një grup i armatosur serbësh, fillimisht bllokoi një urë në fshatin Banjskë në komunën e Zveçanit.

15:38 21 h më parë24.04.2026.

Autori
Kampioni i xhudos kapet me 1.15 milionë euro në bagazh
RAJON

Kampioni i xhudos kapet me 1.15 milionë euro në bagazh

Rreth orës 21:00, oficerët e policisë që po kryenin kontrolle të rastësishme në autostradën kombëtare, pranë Kiatos, ndaluan automjetin e tij dhe sapo hapën bagazhin nuk ju besuan syve nga ajo çka panë. Sipas mediave greke në bagazh gjendeshin 1 milionë e 150 mijë euro cash.

14:13 23 h më parë24.04.2026.

Autori
SPORT
Ivan Balliu ka një “superhero” për shok: Rregulloi portën me ngjitës, më pas priti penallti
Futboll

Ivan Balliu ka një “superhero” për shok: Rregulloi portën me ngjitës, më pas priti penallti

Protagonist absolut i takimit ishte portieri Dani Cárdenas, i cili jo vetëm që shpëtoi skuadrën në fushë, por edhe ndërhyri për të rregulluar vetë portën para nisjes së pjesës së dytë.

11:00 2 h më parë25.04.2026.

Autori
Vinicius nuk mjafton për Realin, Barcelona më pranë titullit
Futboll

Vinicius nuk mjafton për Realin, Barcelona më pranë titullit

Barazim 1-1 në fushën e Betis. Nëse fitojnë ndaj Getafe, katalanasit kanë mundësinë të shkëputen në 11 pikë në renditje, kur kanë mbetur edhe pesë javë deri në fund të kampionatit.

10:18 3 h më parë25.04.2026.

Autori
Napoli shkatërron Cremonesen dhe shtyn festën e titullit të Interit
Futboll

Napoli shkatërron Cremonesen dhe shtyn festën e titullit të Interit

“Poker” fitues i të kaltërve që konsolidojnë vendin e dytë në Serie A, zikaltërit nuk mund të shpallen kampionë gjatë kësaj jave.

09:33 3 h më parë25.04.2026.

Autori
Habit kreu i UEFA: Me futjen e VAR-it edhe unë nuk e kuptoj ndonjëherë kur është penallti
Futboll

Habit kreu i UEFA: Me futjen e VAR-it edhe unë nuk e kuptoj ndonjëherë kur është penallti

Kreu i futbollit europian kritikoi gjithashtu kohëzgjatjen e vendimeve të VAR-it në disa ndeshje.

20:31 16 h më parë24.04.2026.

Autori
KULTURË
Zbulohet misteri i “vezëve të arta” në fundin e oqeanit
KULTURË

Zbulohet misteri i “vezëve të arta” në fundin e oqeanit

Edhe pse misteri kryesor është zgjidhur, mbeten pyetje mbi mënyrën se si kjo pjesë u shkëput.

21:59 1 ditë më parë23.04.2026.

Autori
KULTURË

Si rezultat, Evropa Lindore po kthehet nga një alternativë ekonomike në një nga destinacionet kryesore të turizmit evropian.

20:02 1 ditë më parë23.04.2026.

Autori
'Armët ishin të zhurmshme, por gjithmonë kishte muzikë'
KULTURË

'Armët ishin të zhurmshme, por gjithmonë kishte muzikë'

Anëtarët e një prej grupeve më me ndikim të Sudanit, Aswat Almadina, janë të shpërndarë në të gjithë botën, duke shpresuar se muzika e tyre do të jetë një frymëzim për paqen në një komb të shkatërruar nga lufta.

22:57 5 ditë më parë19.04.2026.

Autori
Muzeu Historik Kombëtar drejt transformimit, zbulohet fasada e rikonstruktuar
KULTURË

Muzeu Historik Kombëtar drejt transformimit, zbulohet fasada e rikonstruktuar

Ministri i Kulturës, Blendi Gonxhja publikoi në rrjetet sociale pamje nga ndërhyrjet e realizuara në fasadën e Muzeut Historik Kombëtar dhe rezultatin përfundimtar. Muzeu Historik Kombëtar u mbyll për publikun më 15 mars 2024 dhe pritet të qëndrojë i mbyllur për katër vite.

10:02 7 ditë më parë18.04.2026.

Autori
SHOWBIZ
Aktori i njohur ndërron jetë në moshën 57-vjeçare
SHOWBIZ

Aktori i njohur ndërron jetë në moshën 57-vjeçare

Aktori dhe producenti amerikan Patrick Muldoon, i njohur për rolet e tij në telenovelën e famshme Days of Our Lives dhe filmin Starship Troopers, ka vdekur në moshën 57 vjeç.

13:27 3 ditë më parë21.04.2026.

Autori
Shuhet legjenda e “The Osmonds”
SHOWBIZ

Shuhet legjenda e “The Osmonds”

Bota e muzikës është në zi pas ndarjes nga jeta të Alan Osmond, një prej figurave kyçe të grupit të famshëm “The Osmonds”, i cili ka ndërruar jetë në moshën 76-vjeçare.

11:30 4 ditë më parë21.04.2026.

Autori
“People” shpall gruan më të bukur në botë për 2026-ën
SHOWBIZ

“People” shpall gruan më të bukur në botë për 2026-ën

Aktualisht 43 vjeçe, ajo po përgatitet për një vit të ngjeshur artistik, pasi pritet të marrë pjesë në 5 projekte filmike.

20:59 4 ditë më parë20.04.2026.

Autori
Nuk ka më kufij, ylli i kinemasë rikthehet në ekran pas vdekjes falë inteligjencës artificiale
SHOWBIZ

Nuk ka më kufij, ylli i kinemasë rikthehet në ekran pas vdekjes falë inteligjencës artificiale

Filmi “As Deep as the Grave” sjell në ekran aktorin e njohur amerikan Val Kilmer, i cili ndërroi jetë në vitin 2025, në moshën 65-vjeçare.

12:02 6 ditë më parë19.04.2026.

Autori
Temat kryesore:

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image
  • Impressum
  • Rreth nesh
  • Kushtet e Përdorimit
  • Njoftimi i Privatësisë
  • Kontakt Tirana

© 2026 Newsmax Media, Inc. Të gjitha të drejtat e rezervuara
News CMS for Publishers by Cubes