TË FUNDIT
Ndryshime tek 'Burgjet', Klevis Qose largohet, Adriatik Kupi drejtori i ri Balerina shqiptare thyen heshtjen për lidhjen me këngëtaren italiane Kriza e naftës godet aviacionin, çmimet e biletave drejt rritjes Çmimi i naftës “zgjon” PD-në, Berisha u shpall luftë oligopoleve në ekonominë shqiptare Makinën ia mori nënës, i iku patrullës dhe përplasi dy efektivë, policia sqaron ndjekjen e 14-vjeçarit në Vlorë Çmimi i naftës rrit biletën e transportit publik? Karakaçi: Subvencione operatorëve, taksa e qarkullimit nuk hiqet
Ndryshime tek 'Burgjet', Klevis Qose largohet, Adriatik Kupi drejtori i ri Balerina shqiptare thyen heshtjen për lidhjen me këngëtaren italiane Kriza e naftës godet aviacionin, çmimet e biletave drejt rritjes Çmimi i naftës “zgjon” PD-në, Berisha u shpall luftë oligopoleve në ekonominë shqiptare Makinën ia mori nënës, i iku patrullës dhe përplasi dy efektivë, policia sqaron ndjekjen e 14-vjeçarit në Vlorë Çmimi i naftës rrit biletën e transportit publik? Karakaçi: Subvencione operatorëve, taksa e qarkullimit nuk hiqet
16° Tiranë, Pjesërisht me re

• Shqip
  • Serbisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
logo logo

• Shqip
  • Serbisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
Temat kryesore:
Play off i Botërorit Lufta në Lindjen e Mesme Çmimi i naftës Protesta kombëtare Sali Berisha
  • TË FUNDIT
  • SHQIPËRI
    • Aktualitet
    • Ekonomi
    • Kronikë
    • Politikë
    • Sociale
  • BOTË
    • Europa
    • Amerika
    • Lindja e Mesme
    • Nëpër botë
  • RAJON
    • Lajme
    • Kosovë
  • SPORT
    • Futboll
    • Kombëtarja
    • Basketboll
    • Formula 1
    • Shumësportësh
  • KULTURË
  • SHOWBIZ
  • LIFESTYLE
  • TEKNOLOGJI
Weather Parashikimi i motit
Search

NA NDIQNI

Temat kryesore:
Play off i Botërorit Lufta në Lindjen e Mesme Çmimi i naftës Protesta kombëtare Sali Berisha

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image

Nuk ka te mbijetuar

Rrëzohet avioni rus i epokës sovjetike, nuk ka të mbijetuar
Europa

Rrëzohet avioni rus i epokës sovjetike, nuk ka të mbijetuar

Një avion rus është rrëzuar mbi Krime duke shkaktuar vdekjen e 29 personave. Paraprakisht, dyshohet se avioni është rrëzuar nga një defekt.

08:10 7 h më parë01.04.2026.

Autori
Të fundit
Ndryshime tek 'Burgjet', Klevis Qose largohet, Adriatik Kupi drejtori i ri
Aktualitet

Klevis Qose kishte marrë drejtimin e këtij institucioni në mars të vitit 2024, duke pasuar në detyrë Admir Abrijan, i cili dha dorëheqjen më 14 shkurt të po atij viti.

15:30 7 min më parë01.04.2026.

Autori
Balerina shqiptare thyen heshtjen për lidhjen me këngëtaren italiane
SHOWBIZ

Në një intervistë me "Le Mile Magazine", balerina 23-vjeçare përshkruan marrëdhënien e saj me këngëtaren romane pa filtra. Nuredini foli për raportin, duke e përshkruar si një lidhje që “shkon përtej skenës”.

15:11 26 min më parë01.04.2026.

Autori
Kriza e naftës godet aviacionin, çmimet e biletave drejt rritjes
Nëpër botë

Kompanitë ajrore në mbarë botën kanë nisur të rrisin çmimet e fluturimeve, ndërsa furnizimet me karburant për avionë po shterojnë për shkak të konfliktit të vazhdueshëm në Lindjen e Mesme.

14:55 42 min më parë01.04.2026.

Autori
Çmimi i naftës “zgjon” PD-në, Berisha u shpall luftë oligopoleve në ekonominë shqiptare
Politikë

Çmimi i naftës “zgjon” PD-në, Berisha u shpall luftë oligopoleve në ekonominë shqiptare

Në fjalën e tij, Berisha u ndal në mënyrë të veçantë te çmimi i naftës dhe niveli i taksimit në vend, duke e krahasuar atë me tregjet ndërkombëtare, si për të treguar se qeveria ‘Rama’ s’ka marrë asnjë masë për të zbutur kostot.

14:39 58 min më parë01.04.2026.

Autori
Makinën ia mori nënës, i iku patrullës dhe përplasi dy efektivë, policia sqaron ndjekjen e 14-vjeçarit në Vlorë
Kronikë

Makinën ia mori nënës, i iku patrullës dhe përplasi dy efektivë, policia sqaron ndjekjen e 14-vjeçarit në Vlorë

Policia e Vlorës ka sqaruar përmes një njoftimi për mediat ngjarjen e ndodhur mbrëmjen e djeshme, ku një 14-vjeçar terrorizoi qytetin, teksa drejtonte rrezikshëm makinën e nënës së tij dhe nuk iu bind urdhrit për ndalim. I mituri në fund përplasi edhe një makinë policie duke plagosur dy efektivë.

14:25 1 h më parë01.04.2026.

Autori
Më të lexuarat
Fluturuan me helikopterë mbi shtëpinë e Kid Rock, “shefi i luftës” kthen në detyrë ushtarakët
Amerika

Fluturuan me helikopterë mbi shtëpinë e Kid Rock, “shefi i luftës” kthen në detyrë ushtarakët

Fillimisht, ushtria amerikane pezulloi përkohësisht ekuipazhet për të hetuar nëse ishin shkelur rregulloret federale.

08:26 7 h më parë01.04.2026.

Autori
Të miturit shkaktojnë kaos në Vlorë, përplasin 3 makina policie, plagosen 2 efektivë
Kronikë

Të miturit shkaktojnë kaos në Vlorë, përplasin 3 makina policie, plagosen 2 efektivë

Dy efektivë policie kanë mbetur të plagosur pasi makina e tyre u përplas qëllimisht nga dy të mitur që nuk iu bindën urdhrit që të ndalonin.

08:36 7 h më parë01.04.2026.

Autori
17 vjet në NATO, presidenti Begaj: Jemi aleatë të denjë
Politikë

17 vjet në NATO, presidenti Begaj: Jemi aleatë të denjë

Presidenti Begaj ka përkujtuar 17 vjetorin e anëtarësimit të Shqipërisë në NATO, duke e cilësuar vendin tonë si një aleat të denjë të aleancës.

08:51 6 h më parë01.04.2026.

Autori
Irani siguron SHBA: Hormuzi me shumë mundësi do të hapet, por jo për ju
Lindja e Mesme

Irani siguron SHBA: Hormuzi me shumë mundësi do të hapet, por jo për ju

Irani deklaroi se Ngushtica e Hormuzit me shumë mundësi do të hapet por jo për Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

09:18 6 h më parë01.04.2026.

Autori
Milicia e lidhur me Iranin rrëmben gazetaren e njohur amerikane në Bagdad
Lindja e Mesme

Milicia e lidhur me Iranin rrëmben gazetaren e njohur amerikane në Bagdad

Sipas një burimi të njohur me rastin, qeveria amerikane kohët e fundit e paralajmëroi Kittleson për një komplot të Kataib Hezbollah për ta rrëmbyer ose vrarë atë. Paralajmërimi ndodhi gjatë kohës që ajo po raportonte në Irak.

09:04 6 h më parë01.04.2026.

Autori
SHQIPËRI
Aktualitet

Klevis Qose kishte marrë drejtimin e këtij institucioni në mars të vitit 2024, duke pasuar në detyrë Admir Abrijan, i cili dha dorëheqjen më 14 shkurt të po atij viti.

15:30 7 min më parë01.04.2026.

Autori
Politikë

Në fjalën e tij, Berisha u ndal në mënyrë të veçantë te çmimi i naftës dhe niveli i taksimit në vend, duke e krahasuar atë me tregjet ndërkombëtare, si për të treguar se qeveria ‘Rama’ s’ka marrë asnjë masë për të zbutur kostot.

14:39 58 min më parë01.04.2026.

Autori
Kronikë

Policia e Vlorës ka sqaruar përmes një njoftimi për mediat ngjarjen e ndodhur mbrëmjen e djeshme, ku një 14-vjeçar terrorizoi qytetin, teksa drejtonte rrezikshëm makinën e nënës së tij dhe nuk iu bind urdhrit për ndalim. I mituri në fund përplasi edhe një makinë policie duke plagosur dy efektivë.

14:25 1 h më parë01.04.2026.

Autori
Çmimi i naftës rrit biletën e transportit publik? Karakaçi: Subvencione operatorëve, taksa e qarkullimit nuk hiqet
Ekonomi

Çmimi i naftës rrit biletën e transportit publik? Karakaçi: Subvencione operatorëve, taksa e qarkullimit nuk hiqet

Ministri i Energjisë dhe Infrastrukturës, Enea Karakaçi tha sot pas mbledhjes së qeverisë se heqja e taksës së qarkullimit për të lehtësuar qytetarët nga barra e rritjes së çmimeve, si një masë kundër efekteve të luftës në Lindjen e Mesme, nuk ka gjasa të ndodhë.

14:10 1 h më parë01.04.2026.

Autori
BOTË
Mashtrim 17 milionë euro në Everest! Guidat 'helmojnë' turistët për t'i shpëtuar me helikopter
Nëpër botë

Mashtrim 17 milionë euro në Everest! Guidat 'helmojnë' turistët për t'i shpëtuar me helikopter

Një skemë gjigande mashtrimi që përfshin gudiat, të cilët çojnë turistët lartë e poshtë nëpër malin Everest, është zbuluar nga autoritetet në Nepal. Midis viteve 2022 dhe 2025, pati mbi 300 raste të konfirmuara të rreme, duke çuar në humbjen e 17 milionë eurove për shkak të mashtrimit.

15:44 6 min më parë01.04.2026.

Autori
Nëpër botë

Kompanitë ajrore në mbarë botën kanë nisur të rrisin çmimet e fluturimeve, ndërsa furnizimet me karburant për avionë po shterojnë për shkak të konfliktit të vazhdueshëm në Lindjen e Mesme.

14:55 42 min më parë01.04.2026.

Autori
Lufta drejt fundit, Trump: Tërhiqemi nga Irani brenda 2-3 javësh
Amerika

Lufta drejt fundit, Trump: Tërhiqemi nga Irani brenda 2-3 javësh

Pavarësisht vazhdimit të operacioneve ushtarake, Presidenti amerikan Donald Trump deklaroi sot se Shtetet e Bashkuara nuk kanë ndërmend të qëndrojnë në Iran për një kohë të gjatë, duke sugjeruar se qëllimet kryesore tashmë thuajse janë arritur.

13:27 2 h më parë01.04.2026.

Autori
Punë nga shtëpia dhe të diela pa makina, BE në krizë për naftë, zbulohet plani i masave
Europa

Punë nga shtëpia dhe të diela pa makina, BE në krizë për naftë, zbulohet plani i masave

Masat për të kufizuar konsumin e energjisë, të tilla si puna nga shtëpia, të dielat pa makina dhe ulja e fluksit të qarkullimit, janë ndër masat e para që Bashkimi Europian po mendon të implementojë për t’i bërë ballë krizës së karburantit dhe energjisë, së ndikuar nga lufta në Lindjen e Mesme.

12:58 2 h më parë01.04.2026.

Autori
RAJON
Stuhia me borë e shi godet fqinjët, alarm portokalli në dy rajone
RAJON

Stuhia me borë e shi godet fqinjët, alarm portokalli në dy rajone

Stuhia pritet të dobësohet gradualisht të premten, ndërsa fundjava e Pashkëve sjell kthimin e motit me diell, me temperatura më të ngrohta.

12:43 2 h më parë01.04.2026.

Autori
Breshëri zbardh vendin, Greqia preket nga stuhia e pazakontë
RAJON

Breshëri zbardh vendin, Greqia preket nga stuhia e pazakontë

Moti i keq ka përfshirë Greqinë me reshje breshëri e erë të fortë. Situata më e rënduar paraqitet në Halkidiki.

07:05 8 h më parë01.04.2026.

Autori
FOTOLAJM- "Kafe dhe çaj falas për tifozët turq"
Kosovë

FOTOLAJM- "Kafe dhe çaj falas për tifozët turq"

Prishtina pret sot në stadiumin "Fadil Vokrri" ndeshjen e vlefshme për Play off e Botërorit mes Kosovës dhe Turqisë. Në kryeqytet ka nisur festa, por ajo që bie në sy është një kafene.

18:31 21 h më parë31.03.2026.

Autori
Në kulmin e luftës, Serbia siguron edhe tre muaj gaz nga Rusia pas bisedimeve Vuçiç-Putin
RAJON

Në kulmin e luftës, Serbia siguron edhe tre muaj gaz nga Rusia pas bisedimeve Vuçiç-Putin

Vuçiç theksoi gjithashtu se Serbia arriti të zgjasë kontratën e furnizimit me gaz me kushte të favorshme, me anë të së cilës vendi merr 6 milionë metra kub gaz në ditë me fleksibilitet për ditë më të ftohta ose të pafavorshme.

19:04 1 ditë më parë30.03.2026.

Autori
SPORT
Tym, flakë dhe një det njerëzish në Sarajevë, festë e çmendur e boshnjakëve pasi lanë në shtëpi Italinë
Futboll

Tym, flakë dhe një det njerëzish në Sarajevë, festë e çmendur e boshnjakëve pasi lanë në shtëpi Italinë

Rrugët e kryeqytetit boshnjak u mbushën me qytetarë që festonin një kualifikim të madh pas 12 vitesh.

13:55 1 h më parë01.04.2026.

Autori
Gatusso në lot për dështimin: Më vjen keq që nuk ia dolëm, e ardhmja ime nuk ka rëndësi
Futboll

Gatusso në lot për dështimin: Më vjen keq që nuk ia dolëm, e ardhmja ime nuk ka rëndësi

Ai shtoi se është krenar për ekipin, duke nënvizuar se lojtarët e kanë surprizuar edhe atë vetë me zemrën dhe përkushtimin e treguar në fushë.

12:27 3 h më parë01.04.2026.

Autori
Plotësohet tabloja e Botërorit 2026, ku vendosen 6 ekipet e kualifikuara së fundmi?
Futboll

Plotësohet tabloja e Botërorit 2026, ku vendosen 6 ekipet e kualifikuara së fundmi?

Janë përcaktuar dhe 6 ekipet e fundit që shkojnë në Botërorin 2026 dhe grupet ku do të vendosen.

10:46 4 h më parë01.04.2026.

Autori
“Jam mësuar të më kërkojnë dorëheqjen”, Gravina: I kërkova Gattusos të qëndrojë
Futboll

“Jam mësuar të më kërkojnë dorëheqjen”, Gravina: I kërkova Gattusos të qëndrojë

Kreu i Federatës Italiane të Futbollit, Gravina deklaroi se është mësuar me thirrjet për dorëheqje, pas dështimit të Italisë për t’u kualifikuar në Botëror.

07:22 8 h më parë01.04.2026.

Autori
KULTURË
Ryan Gosling në vend të parë me filmin "Project Hail Mary"
KULTURË

Ryan Gosling në vend të parë me filmin "Project Hail Mary"

Ryan Gosling vazhdon të dominojë arkëtimet në Amerikën e Veriut. "Project Hail Mary", ku ai luan rolin e një profesori shkence të thirrur për të shpëtuar botën, konfirmoi renditjen e tij në vendin e parë në fundjavën e dytë me 54.5 milionë dollarë.

19:44 2 ditë më parë29.03.2026.

Autori
Mozaiku i Tiranës me materiale nga antikiteti, Rama zbulon risitë për vizitorët
KULTURË

Mozaiku i Tiranës me materiale nga antikiteti, Rama zbulon risitë për vizitorët

Mozaiku i Tiranës daton që nga shekulli i III dhe u zbulua në vitet ’70 gjatë punimeve për ndërtimin e një blloku pallatesh në Tirana. Sot, ai përfaqëson një hapësirë moderne që shërben si platformë për prezantimin e mozaikëve më të rëndësishëm dhe destinacion i rëndësishën kulturor e turistik.

08:46 11 ditë më parë21.03.2026.

Autori
Shuhet Jurgen Habermas, një nga filozofët më me ndikim të shek. XX
KULTURË

Shuhet Jurgen Habermas, një nga filozofët më me ndikim të shek. XX

Jürgen Habermas, puna e të cilit mbi komunikimin, racionalitetin dhe sociologjinë e bëri atë një nga filozofët më me ndikim në botë dhe një figurë kyçe intelektuale në Gjermaninë e tij u shua në moshën 96 vjeçare.

09:02 17 ditë më parë15.03.2026.

Autori
Kitara ikonike e Pink Floyd shitet për 14.55 milionë dollarë, më e shtrenjta në histori
KULTURË

Kitara ikonike e Pink Floyd shitet për 14.55 milionë dollarë, më e shtrenjta në histori

David Gilmour e bleu këtë Fender Stratocaster në vitin 1970 nga Manny's Music në Manhattan.

11:40 18 ditë më parë14.03.2026.

Autori
SHOWBIZ
SHOWBIZ

Në një intervistë me "Le Mile Magazine", balerina 23-vjeçare përshkruan marrëdhënien e saj me këngëtaren romane pa filtra. Nuredini foli për raportin, duke e përshkruar si një lidhje që “shkon përtej skenës”.

15:11 26 min më parë01.04.2026.

Autori
Taylor Swift i bën homazh Elizabeth Taylor me një videoklip surprizë
SHOWBIZ

Taylor Swift i bën homazh Elizabeth Taylor me një videoklip surprizë

Taylor Swift i ka befasuar fansat duke publikuar një videoklip të ri për këngën e saj Elizabeth Taylor, të mbledhur nga orë të tëra pamjesh të perëndeshës së ndjerë të ekranit.

22:30 17 h më parë31.03.2026.

Autori
Dua Lipa i futet aktrimit, do ta shohim në filmin 'Peaked'
SHOWBIZ

Dua Lipa i futet aktrimit, do ta shohim në filmin 'Peaked'

Ylli i pop-it, njëherësh fituese e çmimit Grammy, i bashkohet prodhuesve të rinjë të filmave, kompanisë A24, me regji nga Molly Gordon, e cila gjithashtu bashkë-shkroi skenarin me Ali Levitan.

22:18 1 ditë më parë30.03.2026.

Autori
Ish-pjesëtari i Beatles nxjerr në treg albumin e ri
SHOWBIZ

Ish-pjesëtari i Beatles nxjerr në treg albumin e ri

Në moshën 83-vjeçare, ai vazhdon të mbetet një figurë ikonike e muzikës botërore.

20:58 5 ditë më parë26.03.2026.

Autori
Temat kryesore:

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image
  • Impressum
  • Rreth nesh
  • Kushtet e Përdorimit
  • Njoftimi i Privatësisë
  • Kontakt Tirana

© 2026 Newsmax Media, Inc. Të gjitha të drejtat e rezervuara
News CMS for Publishers by Cubes