TË FUNDIT
Interi mposht me 5 gola Romën, titulli më pranë Vrasja e Ilaria Sulës nga i dashuri në Itali, flet nëna e saj: Që në fillim e dija që nuk ishte i duhuri për të “Tani mund të flemë të qetë”, Ismaili vlerësohet si më i miri në fushë në ndeshjen e Serie A Omani negocion me Iranin për Hormuzin, Emiratet mbështesin ndërhyrjen e SHBA Publikohet raporti, ja kujt i trembej Trump në operacionin si në filma në Iran Tragjedi në festën e Pashkëve në Gjermani, rrëzohet pema, i merr jetën 3 personave
Interi mposht me 5 gola Romën, titulli më pranë Vrasja e Ilaria Sulës nga i dashuri në Itali, flet nëna e saj: Që në fillim e dija që nuk ishte i duhuri për të “Tani mund të flemë të qetë”, Ismaili vlerësohet si më i miri në fushë në ndeshjen e Serie A Omani negocion me Iranin për Hormuzin, Emiratet mbështesin ndërhyrjen e SHBA Publikohet raporti, ja kujt i trembej Trump në operacionin si në filma në Iran Tragjedi në festën e Pashkëve në Gjermani, rrëzohet pema, i merr jetën 3 personave
7° Tiranë, Qiell i kthjellët

• Shqip
  • Serbisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
logo logo

• Shqip
  • Serbisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
Temat kryesore:
Lufta në Lindjen e Mesme Sali Berisha Çmimi i naftës Bordi i Transparencës
  • TË FUNDIT
  • SHQIPËRI
    • Aktualitet
    • Ekonomi
    • Kronikë
    • Politikë
    • Sociale
  • BOTË
    • Europa
    • Amerika
    • Lindja e Mesme
    • Nëpër botë
  • RAJON
    • Lajme
    • Kosovë
  • SPORT
    • Futboll
    • Kombëtarja
    • Basketboll
    • Formula 1
    • Shumësportësh
  • KULTURË
  • SHOWBIZ
  • LIFESTYLE
  • TEKNOLOGJI
Weather Parashikimi i motit
Search

NA NDIQNI

Temat kryesore:

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image

F-15

Publikohet raporti, ja kujt i trembej Trump në operacionin si në filma në Iran
Lindja e Mesme

Presidenti i Shteteve të Bashkuara, Donald Trump, ka deklaruar se ekzistonte frika që një mesazh i marrë nga një anëtar i ekuipazhit të një avioni luftarak amerikan, i rrëzuar nga Irani, mund të ishte pjesë e një kurthi.

20:57 3 h më parë05.04.2026.

Autori
Të fundit
Interi mposht me 5 gola Romën, titulli më pranë
Futboll

Interi është rikthyer te fitorja në Serie A me një triumf bindës, duke mposhtur Romën me rezultatin 5-2 në “San Siro”, në një ndeshje spektakolare.

22:53 1 h më parë05.04.2026.

Autori
Vrasja e Ilaria Sulës nga i dashuri në Itali, flet nëna e saj: Që në fillim e dija që nuk ishte i duhuri për të
Kronikë

Vrasja e Ilaria Sulës nga i dashuri në Itali, flet nëna e saj: Që në fillim e dija që nuk ishte i duhuri për të

Një vit pas vrasjes tragjike të Ilaria Sulës, familja e saj vijon të kërkojë drejtësi, duke rrëfyer detaje të dhimbshme nga historia që tronditi opinionin publik në Itali e Shqipëri.

22:28 1 h më parë05.04.2026.

Autori
“Tani mund të flemë të qetë”, Ismaili vlerësohet si më i miri në fushë në ndeshjen e Serie A
Futboll

“Tani mund të flemë të qetë”, Ismaili vlerësohet si më i miri në fushë në ndeshjen e Serie A

Një paraqitje e shkëlqyer e Ardian Ismajlit i ka dhënë Torinos një fitore të rëndësishme në transfertë, duke e nxjerrë skuadrën nga momenti i vështirë.

22:17 1 h më parë05.04.2026.

Autori
Omani negocion me Iranin për Hormuzin, Emiratet mbështesin ndërhyrjen e SHBA
Lindja e Mesme

Omani dhe Emiratet e Bashkuara Arabe kanë ndërmarrë hapa të ndryshëm diplomatikë dhe strategjikë lidhur me sigurinë në Ngushticën e Hormuzit, një nga rrugët më të rëndësishme detare për transportin e naftës në botë.

21:45 2 h më parë05.04.2026.

Autori
Lindja e Mesme

Presidenti i Shteteve të Bashkuara, Donald Trump, ka deklaruar se ekzistonte frika që një mesazh i marrë nga një anëtar i ekuipazhit të një avioni luftarak amerikan, i rrëzuar nga Irani, mund të ishte pjesë e një kurthi.

Autori
Më të lexuarat
Kriza e naftës prek Italinë, ndërpriten furnizimet me karburant në katër aeroporte
Europa

Kriza e naftës prek Italinë, ndërpriten furnizimet me karburant në katër aeroporte

Furnizuesi ‘Air BP Italia’, një nga operatorët kryesorë, lëshoi një buletin aeronautik drejtuar linjave ajrore, duke i informuar ato se për ditët e ardhshme, deri më 9 prill, kufizimet e karburantit do të zbatohen në të katër aeroportet.

09:19 14 h më parë05.04.2026.

Autori
I pari në dekada, Papa Leoni mbarti Kryqin e së Premtes së Madhe në Koloseumin e Romës
Europa

I pari në dekada, Papa Leoni mbarti Kryqin e së Premtes së Madhe në Koloseumin e Romës

Nën dritën e qirinjve dhe i shoqëruar nga rreth 30,000 besimtarë, papa 70-vjeçar mbajti kryqin prej druri nëpër të gjitha 14 stacionet e Rrugës së Kryqit, në ndërtesën e lashtë romake, e cila ishte një vend martirizimi për shumë nga të krishterët e hershëm.

09:34 14 h më parë05.04.2026.

Autori
48 orë në male, Amerikanët zbarkuan në zemër të Iranit për të shpëtuar pilotin, dy avionë C-130 ngecën në rërë
Lindja e Mesme

48 orë në male, Amerikanët zbarkuan në zemër të Iranit për të shpëtuar pilotin, dy avionë C-130 ngecën në rërë

Zyrtarët amerikanë i kanë zbuluar korrespondentit të Al Jazeeras në Uashington disa detaje të tjera rreth operacionit të shpëtimit për anëtarin e dytë të ekuipazhit të avionit F-15 të rrëzuar në Iran. Operacioni filloi me të rënë errësira, ​​por u zhvillua edhe në ditën, duke zgjatur disa orë.

10:00 14 h më parë05.04.2026.

Autori
Rama: Opozita mbulon arritjet me “ziftin e dëshpërimit”, negociatat me BE janë në vijë
Politikë

Rama: Opozita mbulon arritjet me “ziftin e dëshpërimit”, negociatat me BE janë në vijë

Kryeministri Edi Rama ka paralajmëruar përmes podcast-it të tij 'Flasim' se do të kemi lajme të mira nga Bashkimi Europian, teksa akuzoi opozitën se po baltos procesin e integrimit të Shqipërisë.

10:21 13 h më parë05.04.2026.

Autori
Ulja e akcizës së naftës, Rama: Po mbrojmë qytetarët, hyn në fuqi kur çmimi kalon 220 lekë për litër
Ekonomi

Ulja e akcizës së naftës, Rama: Po mbrojmë qytetarët, hyn në fuqi kur çmimi kalon 220 lekë për litër

Vendimi që parashikon uljen e akcizës së naftës me 20% do të zbatohet sapo çmimi i naftës të kalojë 220 lekë për litër dhe ai i benzinës 200 lekë për litër.

10:38 13 h më parë05.04.2026.

Autori
SHQIPËRI
Kronikë

Një vit pas vrasjes tragjike të Ilaria Sulës, familja e saj vijon të kërkojë drejtësi, duke rrëfyer detaje të dhimbshme nga historia që tronditi opinionin publik në Itali e Shqipëri.

22:28 1 h më parë05.04.2026.

Autori
“Rama ka vendosur taksën më të lartë në botë për naftën”, Berisha: Kryeministri mashtroi edhe ditën e Pashkëve
Politikë

“Rama ka vendosur taksën më të lartë në botë për naftën”, Berisha: Kryeministri mashtroi edhe ditën e Pashkëve

Kryetari i Partisë Demokratike, Sali Berisha, ka ashpërsuar tonet ndaj qeverisë, duke e akuzuar për rritjen e çmimit të naftës dhe duke bërë thirrje për protestë më 17 prill.

17:38 6 h më parë05.04.2026.

Autori
E “tradhtoi” sjellja, arrestohet shqiptari me çantën me kokainë në Itali
Kronikë

E “tradhtoi” sjellja, arrestohet shqiptari me çantën me kokainë në Itali

Një sasi e konsiderueshme droge është sekuestruar nga policia italiane, ndërsa në pranga ka rënë një shtetas shqiptar.

16:23 7 h më parë05.04.2026.

Autori
Përplasen dy makina në Lezhë, mbetet e plagosur një grua
Kronikë

Përplasen dy makina në Lezhë, mbetet e plagosur një grua

Një aksident rrugor është regjistruar mesditën e sotme në Lezhë, ku dy automjete janë përplasur, duke lënë të plagosur një pasagjere.

15:18 8 h më parë05.04.2026.

Autori
BOTË
Lindja e Mesme

Omani dhe Emiratet e Bashkuara Arabe kanë ndërmarrë hapa të ndryshëm diplomatikë dhe strategjikë lidhur me sigurinë në Ngushticën e Hormuzit, një nga rrugët më të rëndësishme detare për transportin e naftës në botë.

21:45 2 h më parë05.04.2026.

Autori
Lindja e Mesme

Autori
Tragjedi në festën e Pashkëve në Gjermani, rrëzohet pema, i merr jetën 3 personave
Europa

Tragjedi në festën e Pashkëve në Gjermani, rrëzohet pema, i merr jetën 3 personave

Festa e Pashkëve në Gjermani është kthyer në tragjedi, pasi një incident i rëndë ka marrë jetën e tre personave, përfshirë edhe një foshnjë.

20:36 3 h më parë05.04.2026.

Autori
Zelensky fluturon në Damask, marrëveshje me Sirinë për sigurinë
Lindja e Mesme

Zelensky fluturon në Damask, marrëveshje me Sirinë për sigurinë

Presidenti i Ukrainës, Volodymyr Zelensky, ka zhvilluar një vizitë në Damask, ku është takuar me udhëheqësin sirian Ahmed al-Shara, në kuadër të forcimit të marrëdhënieve dypalëshe.

19:52 4 h më parë05.04.2026.

Autori
RAJON
Tentohet të hidhet në erë gazsjellësi mes Serbisë dhe Hungarisë, Vuçiç: Gjetëm dy çanta me eksplozivë
RAJON

Tentohet të hidhet në erë gazsjellësi mes Serbisë dhe Hungarisë, Vuçiç: Gjetëm dy çanta me eksplozivë

Presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiç, deklaroi se njësitë e ushtrisë dhe policisë, gjatë kontrollit të terrenit në afërsi të fshatit Treshnjevac, zbuluan eksplozivë me fuqi të lartë shkatërruese, të pajisur edhe me mekanizmat e nevojshëm për aktivizim.

12:59 11 h më parë05.04.2026.

Autori
Hajdutë me kontratë pune, figuronin me bordero page dhe pushime të paguara
RAJON

Hajdutë me kontratë pune, figuronin me bordero page dhe pushime të paguara

Hetimi, i quajtur "Stolen III", i koordinuar nga Zyra e Prokurorit Publik të Tranit, zbuloi një organizatë kriminale me rrënjë në Cerignola dhe Barletta që kishte transformuar vjedhjen e automjeteve në një aktivitet profesional të qeverisur nga standardet pothuajse korporative.

22:59 1 ditë më parë04.04.2026.

Autori
Vjosa Osmani përfundon mandatin si Presidente, ia kalon detyrën Albulena Haxhiut
Kosovë

Vjosa Osmani përfundon mandatin si Presidente, ia kalon detyrën Albulena Haxhiut

Në zyrën e Presidencës së Kosovës u zhvillua ceremonia e dorëzimit të detyrës së kreut të shtetit Vjosa Osmani tek kryetarja e Kuvendit Albulena Haxhiu.

17:49 1 ditë më parë04.04.2026.

Autori
Itali, hyjnë në fuqi kufizimet e karburantit për aviacionin. Çfarë do të ndodhë me fluturimet?
RAJON

Itali, hyjnë në fuqi kufizimet e karburantit për aviacionin. Çfarë do të ndodhë me fluturimet?

Kufizimet e para të karburantit për fluturimet janë zbatuar në aeroportet e Bolonjës, Milanos Linate, Trevisos dhe Venecias.

16:29 1 ditë më parë04.04.2026.

Autori
SPORT
Futboll

Interi është rikthyer te fitorja në Serie A me një triumf bindës, duke mposhtur Romën me rezultatin 5-2 në “San Siro”, në një ndeshje spektakolare.

22:53 1 h më parë05.04.2026.

Autori
Futboll

Një paraqitje e shkëlqyer e Ardian Ismajlit i ka dhënë Torinos një fitore të rëndësishme në transfertë, duke e nxjerrë skuadrën nga momenti i vështirë.

22:17 1 h më parë05.04.2026.

Autori
VIDEO/ “Të dua, por më vjen keq!” Më pas një grusht që shemb gjithçka
Shumësportësh

VIDEO/ “Të dua, por më vjen keq!” Më pas një grusht që shemb gjithçka

Një moment i pazakontë ka tërhequr vëmendjen e tifozëve të boksit gjatë përballjes mes Deontay Wilder dhe Derek Chisora, ku amerikani u pa duke i kërkuar falje rivalit të tij pak çaste para se ta rrëzonte në ring.

20:10 3 h më parë05.04.2026.

Autori
Tri pikë të arta për mbijetesë për Vorën ndaj Teutës
Futboll

Tri pikë të arta për mbijetesë për Vorën ndaj Teutës

Vora ka marrë një fitore jetike në garën për mbijetesë, duke mposhtur minimalisht 1-0 Teutën në një duel të luftuar, rezultat që ndryshon ndjeshëm objektivat e të dy skuadrave.

17:08 6 h më parë05.04.2026.

Autori
KULTURË
Ndërron jetë aktori i njohur shqiptar
KULTURË

Ndërron jetë aktori i njohur shqiptar

Kinematografia dhe skena shqiptare kanë humbur një prej figurave të njohura, pasi është ndarë nga jeta në moshën 68-vjeçare aktori Ilir Shkurti.

18:12 5 h më parë05.04.2026.

Autori
Ryan Gosling në vend të parë me filmin "Project Hail Mary"
KULTURË

Ryan Gosling në vend të parë me filmin "Project Hail Mary"

Ryan Gosling vazhdon të dominojë arkëtimet në Amerikën e Veriut. "Project Hail Mary", ku ai luan rolin e një profesori shkence të thirrur për të shpëtuar botën, konfirmoi renditjen e tij në vendin e parë në fundjavën e dytë me 54.5 milionë dollarë.

19:44 7 ditë më parë29.03.2026.

Autori
Mozaiku i Tiranës me materiale nga antikiteti, Rama zbulon risitë për vizitorët
KULTURË

Mozaiku i Tiranës me materiale nga antikiteti, Rama zbulon risitë për vizitorët

Mozaiku i Tiranës daton që nga shekulli i III dhe u zbulua në vitet ’70 gjatë punimeve për ndërtimin e një blloku pallatesh në Tirana. Sot, ai përfaqëson një hapësirë moderne që shërben si platformë për prezantimin e mozaikëve më të rëndësishëm dhe destinacion i rëndësishën kulturor e turistik.

08:46 15 ditë më parë21.03.2026.

Autori
Shuhet Jurgen Habermas, një nga filozofët më me ndikim të shek. XX
KULTURË

Shuhet Jurgen Habermas, një nga filozofët më me ndikim të shek. XX

Jürgen Habermas, puna e të cilit mbi komunikimin, racionalitetin dhe sociologjinë e bëri atë një nga filozofët më me ndikim në botë dhe një figurë kyçe intelektuale në Gjermaninë e tij u shua në moshën 96 vjeçare.

09:02 21 ditë më parë15.03.2026.

Autori
SHOWBIZ
“E para është shtëpia”, këngëtari italian bën 42 km në këmbë për t’i dhënë nënës albumin
SHOWBIZ

“E para është shtëpia”, këngëtari italian bën 42 km në këmbë për t’i dhënë nënës albumin

Ndryshe nga strategjitë moderne të marketingut të bazuara në rrjetet sociale dhe publikimet e shpejta, këngëtari zgjodhi të “ngadalësojë” dhe ta ndajë këtë rrugëtim në kohë reale me fansat.

07:44 2 ditë më parë03.04.2026.

Autori
Balerina shqiptare thyen heshtjen për lidhjen me këngëtaren italiane
SHOWBIZ

Balerina shqiptare thyen heshtjen për lidhjen me këngëtaren italiane

Në një intervistë me "Le Mile Magazine", balerina 23-vjeçare përshkruan marrëdhënien e saj me këngëtaren romane pa filtra. Nuredini foli për raportin, duke e përshkruar si një lidhje që “shkon përtej skenës”.

15:11 4 ditë më parë01.04.2026.

Autori
Taylor Swift i bën homazh Elizabeth Taylor me një videoklip surprizë
SHOWBIZ

Taylor Swift i bën homazh Elizabeth Taylor me një videoklip surprizë

Taylor Swift i ka befasuar fansat duke publikuar një videoklip të ri për këngën e saj Elizabeth Taylor, të mbledhur nga orë të tëra pamjesh të perëndeshës së ndjerë të ekranit.

22:30 5 ditë më parë31.03.2026.

Autori
Dua Lipa i futet aktrimit, do ta shohim në filmin 'Peaked'
SHOWBIZ

Dua Lipa i futet aktrimit, do ta shohim në filmin 'Peaked'

Ylli i pop-it, njëherësh fituese e çmimit Grammy, i bashkohet prodhuesve të rinjë të filmave, kompanisë A24, me regji nga Molly Gordon, e cila gjithashtu bashkë-shkroi skenarin me Ali Levitan.

22:18 6 ditë më parë30.03.2026.

Autori
Temat kryesore:

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image
  • Impressum
  • Rreth nesh
  • Kushtet e Përdorimit
  • Njoftimi i Privatësisë
  • Kontakt Tirana

© 2026 Newsmax Media, Inc. Të gjitha të drejtat e rezervuara
News CMS for Publishers by Cubes