TË FUNDIT
Merr leje mjekësore për shkak të ankthit, kompania vërteton përdorimin e drogës gjatë orarit të punës Sëmundja që plak adoleshentët, shkencëtarët identifikojnë gjenin përgjegjës Kosova miraton dërgimin e trupave në Gaza, FSK pjesë e misionit ndërkombëtar për paqen Lamtumirë kartës së kreditit, mënyrat e reja për të tërhequr para “cash” nga bankomatët Droni zbulon fenomenin e fshehtë të detit që mund të marrë jetë njerëzish “Ngushtica e Hormuzit e hapur plotësisht”, Trump: Bllokada ndaj Iranit do të vazhdojë. Bie ndjeshëm çmimi i naftës
Merr leje mjekësore për shkak të ankthit, kompania vërteton përdorimin e drogës gjatë orarit të punës Sëmundja që plak adoleshentët, shkencëtarët identifikojnë gjenin përgjegjës Kosova miraton dërgimin e trupave në Gaza, FSK pjesë e misionit ndërkombëtar për paqen Lamtumirë kartës së kreditit, mënyrat e reja për të tërhequr para “cash” nga bankomatët Droni zbulon fenomenin e fshehtë të detit që mund të marrë jetë njerëzish “Ngushtica e Hormuzit e hapur plotësisht”, Trump: Bllokada ndaj Iranit do të vazhdojë. Bie ndjeshëm çmimi i naftës
21° Tiranë, Qiell i kthjellët

• Shqip
  • Serbisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
logo logo

• Shqip
  • Serbisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
Temat kryesore:
Protesta kombëtare Lufta në Lindjen e Mesme Çmimi i naftës Bordi i Transparencës
  • TË FUNDIT
  • SHQIPËRI
    • Aktualitet
    • Ekonomi
    • Kronikë
    • Politikë
    • Sociale
  • BOTË
    • Europa
    • Amerika
    • Lindja e Mesme
    • Nëpër botë
  • RAJON
    • Lajme
    • Kosovë
  • SPORT
    • Futboll
    • Kombëtarja
    • Basketboll
    • Formula 1
    • Shumësportësh
  • KULTURË
  • SHOWBIZ
  • LIFESTYLE
  • TEKNOLOGJI
Weather Parashikimi i motit
Search

NA NDIQNI

Temat kryesore:
Protesta kombëtare Lufta në Lindjen e Mesme Çmimi i naftës Bordi i Transparencës

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image

Kina

Krateri 900 metra zbulohet në majë të malit, të dhënat vijnë nga hapësira
LIFESTYLE

Krateri 900 metra zbulohet në majë të malit, të dhënat vijnë nga hapësira

Një krater gjigant meteoriti, i ruajtur në mënyrë të jashtëzakonshme në një zonë malore në jug të Kinës, është zbuluar nga studiuesit dhe konsiderohet krateri më i madh i periudhës së Holocenit i gjetur deri më sot.

17:20 100 ditë më parë07.01.2026.

Autori
Trump: SHBA gjithmonë e gatshme për NATO-n, prandaj trembet Kina dhe Rusia
Amerika

Trump: SHBA gjithmonë e gatshme për NATO-n, prandaj trembet Kina dhe Rusia

Presidenti amerikan Donald Trump deklaroi se Shtetet e Bashkuara do të jenë gjithmonë në krah të NATO-s, duke theksuar se fuqia dhe uniteti i aleancës varen nga roli udhëheqës i SHBA-së.

16:51 100 ditë më parë07.01.2026.

Autori
Arrestimi i Maduros, Kina reagon ashpër ndaj SHBA-ve
Nëpër botë

Arrestimi i Maduros, Kina reagon ashpër ndaj SHBA-ve

Kina dënoi veprimin e Shteteve të Bashkuara në Venezuelë në një deklaratë të ministrisë së jashtme.

16:50 104 ditë më parë03.01.2026.

Autori
Zotimi i presidentit kinez për vitin e ri: Do të bashkohemi me Tajvanin
Nëpër botë

Zotimi i presidentit kinez për vitin e ri: Do të bashkohemi me Tajvanin

Presidenti kinez, Xi Jinping, në fjalimin e fundvitit, shprehu angazhimin e tij që në 2026 të mundësojë bashkimin e Kinës me Tajvanin.

18:07 107 ditë më parë31.12.2025.

Autori
Tajvani e mbyll 2025 nën rrethimin kinez, nis stërvitja ushtarake e Pekinit
Nëpër botë

Tajvani e mbyll 2025 nën rrethimin kinez, nis stërvitja ushtarake e Pekinit

Tajvani do ta mbyllë vitin 2025 nën rrethimin e ushtrisë kineze, pasi Pekini ka urdhëruar nisjen e një stërvitje të madhe ushtarake për t'i treguar ishullit se duhet të ndalë së menduari për pavarësi.

18:11 109 ditë më parë29.12.2025.

Autori
Lavrov provokon Tajvanin: Je pjesë e Kinës, të shqetësuar edhe nga Japonia
Europa

Lavrov provokon Tajvanin: Je pjesë e Kinës, të shqetësuar edhe nga Japonia

Ministri i Jashtëm rus, Sergeri Lavrov u shpreh se Rusia vijon të jetë e prerë kundër çdo formë pavarësie të Tajvanit. Ai foli dhe për militarizimin e Japonisë dhe situatën në Gaza.

09:17 110 ditë më parë28.12.2025.

Autori
Pentagoni: 100 raketa ndërkontinentale janë instaluar nga Kina pranë Mongolisë
Nëpër botë

Pentagoni: 100 raketa ndërkontinentale janë instaluar nga Kina pranë Mongolisë

Pentagonit ngre alarmin se Kina ka vendosur 100 raketa balistike në tre fushat e saj më të reja të silove bërthamore, duke treguar një zgjerim të shpejtë të kapaciteteve të saj ushtarake strategjike.

13:15 115 ditë më parë23.12.2025.

Autori
Kushtoi 3.4 miliardë euro, Kina gati të hapë tunelin rrugor më të gjatë në botë
Nëpër botë

Kushtoi 3.4 miliardë euro, Kina gati të hapë tunelin rrugor më të gjatë në botë

Përmes tunelit, distanca përmes vargmalit Tien Shan do të përshkohet në 20 minuta, ndërsa më parë zgjaste të paktën tre orë.

16:50 116 ditë më parë22.12.2025.

Autori
Kina i lë qumështin “në derë” BE-së, Pekini vendos tarifa deri në 42.7%
Europa

Kina i lë qumështin “në derë” BE-së, Pekini vendos tarifa deri në 42.7%

Kina do të vendosë tarifa të përkohshme prej 21.9% deri në 42.7% për disa produkte qumështi të importuara nga Bashkimi Evropian duke filluar nga 23 dhjetori, pas një hetimi mbi subvencionet shtetërore të nisur më shumë se një vit më parë.

15:52 116 ditë më parë22.12.2025.

Autori
Kërkon të shtojë lindjet, Kina rrit taksat për prezervativët
Nëpër botë

Kërkon të shtojë lindjet, Kina rrit taksat për prezervativët

Kina ka vendosur të rrisë taksat e prezervativëve dhe kontraceptivëve me qëllim për të stimuluar lindjet në vend.

20:05 118 ditë më parë19.12.2025.

Autori
Serbia dhe Kina thellojnë bashkëpunimin strategjik në teknologjitë hapësinore
RAJON

Serbia dhe Kina thellojnë bashkëpunimin strategjik në teknologjitë hapësinore

Beogradi dhe Pekini po thellojnë partneritetin strategjik përmes teknologjive hapësinore, me fokus në bujqësinë precize, sigurinë ushqimore dhe inovacionin digjital.

22:42 120 ditë më parë17.12.2025.

Autori
Plani sekret i Kinës në “zemër” të Himalajeve
TEKNOLOGJI

Plani sekret i Kinës në “zemër” të Himalajeve

Një projekt hidroenergjetik prej 168 miliardë dollarësh në lumin Yarlung Tsangpo synon të prodhojë më shumë energji se çdo tjetër në botë, por ndërtimi në zemër të Himalajeve ngre shqetësime serioze.

11:22 121 ditë më parë17.12.2025.

Autori
Tensionet mes Kinës dhe Amerikës shkojnë deri në orbitën e Tokës, 200 metra larg përplasjes së madhe
Nëpër botë

Tensionet mes Kinës dhe Amerikës shkojnë deri në orbitën e Tokës, 200 metra larg përplasjes së madhe

Vetëm 200 metra larg kanë qenë nga njëri tjetri dy satelitë në orbitën e tokës, njëri prej të cilëve kinez dhe tjetri amerikan i Starlink.

09:13 122 ditë më parë16.12.2025.

Autori
Avioni ushtarak amerikan fluturon mbi Japoni, rriten tensionet me Kinën dhe Rusinë
Nëpër botë

Avioni ushtarak amerikan fluturon mbi Japoni, rriten tensionet me Kinën dhe Rusinë

Një avion transporti ushtarak amerikan C-40 Clipper u pa në Japoni në një fluturim të pazakontë, ndërsa tensionet rajonale me Kinën dhe Rusinë po rriten.

19:38 126 ditë më parë11.12.2025.

Autori
Zjarri shkrumbon ndërtesën, të paktën 12 viktima
Nëpër botë

Zjarri shkrumbon ndërtesën, të paktën 12 viktima

Të paktën 12 persona humbën jetën si pasojë e në zjarri që përfshiu një ndërtesë 4 katëshe në Shantou të Kinës. Shkaqet e zjarrit janë ende të paqarta.

09:41 128 ditë më parë10.12.2025.

Autori
  • 1
  • ...
  • 3
  • 4
  • 5
Të fundit
Merr leje mjekësore për shkak të ankthit, kompania vërteton përdorimin e drogës gjatë orarit të punës
LIFESTYLE

Merr leje mjekësore për shkak të ankthit, kompania vërteton përdorimin e drogës gjatë orarit të punës

Gjykata e Lartë e Drejtësisë së Asturias ka lënë në fuqi vendimin për pushimin nga puna të një punonjësi, duke rrëzuar plotësisht ankimimin e tij dhe duke konfirmuar se largimi nga detyra ishte i justifikuar për shkak të shkeljeve serioze në vendin e punës.

18:41 1 min më parë17.04.2026.

Autori
Sëmundja që plak adoleshentët, shkencëtarët identifikojnë gjenin përgjegjës
LIFESTYLE

Sëmundja që plak adoleshentët, shkencëtarët identifikojnë gjenin përgjegjës

Shkencëtarët kanë identifikuar një sëmundje të re gjenetike që shkakton plakje të parakohshme tek adoleshentët, duke ngritur shqetësime për ndikimin e saj në zhvillimin fizik dhe funksionin e trurit.

18:21 20 min më parë17.04.2026.

Autori
Kosova miraton dërgimin e trupave në Gaza, FSK pjesë e misionit ndërkombëtar për paqen
Kosovë

Kosova miraton dërgimin e trupave në Gaza, FSK pjesë e misionit ndërkombëtar për paqen

Kosova ka hedhur një hap të rëndësishëm në angazhimin e saj ndërkombëtar për ruajtjen e paqes, duke vendosur të kontribuojë me trupa në një mision në Rripin e Gazës.

17:57 44 min më parë17.04.2026.

Autori
Lamtumirë kartës së kreditit, mënyrat e reja për të tërhequr para “cash” nga bankomatët
TEKNOLOGJI

Lamtumirë kartës së kreditit, mënyrat e reja për të tërhequr para “cash” nga bankomatët

Mënyrat tradicionale të tërheqjes së parave nga bankomati po ndryshojnë në Europë, pasi po futen alternativa të reja që mund të zëvendësojnë përdorimin e kartave fizike të kreditit.

17:45 56 min më parë17.04.2026.

Autori
Droni zbulon fenomenin e fshehtë të detit që mund të marrë jetë njerëzish
Nëpër botë

Një fenomen i rrezikshëm detar, që shpesh kalon i padukshëm për syrin e njeriut, është vërejtur në brigjet pranë Sidneit në Australi, duke ngritur shqetësime për sigurinë e pushuesve.

17:17 1 h më parë17.04.2026.

Autori
Më të lexuarat
Ushtria amerikane dhe ajo shqiptare stërviten në Bizë me dronët ‘Puma’
Aktualitet

Ushtria amerikane dhe ajo shqiptare stërviten në Bizë me dronët ‘Puma’

Ambasada amerikane bën të ditur mbajtjen e stërvitjes përmes një postimi në rrjetet sociale, duke nënëvizuar se teknologjia amerikane vijon të luajë një rol kyç në forcimin e sigurisë dhe kapaciteteve mbrojtëse të Shqipërisë.

18:58 1 ditë më parë15.04.2026.

Autori
Pak orë nga protesta, Berisha fton qytetarët: Keni 1001 arsye për t’iu bashkuar kryengritjes paqësore
Politikë

Pak orë nga protesta, Berisha fton qytetarët: Keni 1001 arsye për t’iu bashkuar kryengritjes paqësore

Sali Berisha ftoi edhe njëherë qytetarët që të bashkohen në protestën që opozita do të mbajë mbrëmjen e sotme në Tiranë.

13:01 5 h më parë17.04.2026.

Autori
Murtaja e të imtave shfaqet në Bulqizë, asgjësohen 220 krerë dhi në Shupenzë
Aktualitet

Murtaja e të imtave shfaqet në Bulqizë, asgjësohen 220 krerë dhi në Shupenzë

Ferma ku mbarshtoheshin dhitë, në Shupenzë, është vendosur në karantinë, ndërsa në një perimetër prej rreth 10 kilometrash është kryer hetim epidemiologjik për të parandaluar përhapjen e mëtejshme të sëmundjes.

19:28 1 ditë më parë15.04.2026.

Autori
Futbollisti i njohur do bëhet baba, pret fëmijën e parë me vajzën e trajnerit
Futboll

Arblaster ka deklaruar se është i dashuruar marrëzisht me vajzën e trajnerit të tij, Chris Wilder. Çifti i ri u takuan në fushë rreth një vit më parë dhe pa shumë vonesë, vendosën ta bënin publike lidhjen e tyre.

13:29 5 h më parë17.04.2026.

Autori
“Mos të flasin më armët”, Erdogan bën fajtor Netanjahun për luftën në Iran: Ai është kasapi i Gazës!
RAJON

“Mos të flasin më armët”, Erdogan bën fajtor Netanjahun për luftën në Iran: Ai është kasapi i Gazës!

Lideri turk bëri me dije se Ankaraja po ndërmerr veprimet dhe iniciativat e nevojshme diplomatike që synojnë uljen e tensionit, zgjatjen e armëpushimit dhe vazhdimin e bisedimeve mbi sulmet e Shteteve të Bashkuara dhe Izraelit ndaj Iranit.

20:00 1 ditë më parë15.04.2026.

Autori
SHQIPËRI
Aksidenti tragjik në Rrugën e Kombit, shkon në 2 numri i viktimave, 5 të plagosur rëndë
Politikë

Aksidenti tragjik në Rrugën e Kombit, shkon në 2 numri i viktimave, 5 të plagosur rëndë

Një aksident tragjik në Rrugën e Kombit ka marrë një bilanc edhe më të rëndë, duke shtuar numrin e viktimave dhe duke lënë disa persona në gjendje të rëndë për jetën.

16:46 1 h më parë17.04.2026.

Autori
Aksident i trefishtë në Rrugën e Kombit, një viktimë dhe tre të plagosur rëndë
Kronikë

Aksident i trefishtë në Rrugën e Kombit, një viktimë dhe tre të plagosur rëndë

Një aksident i rëndë rrugor, me një viktimë dhe tre të plagosur është regjistruar në segmentin Milot–Rrëshen, në afërsi të Rubikut.

15:42 2 h më parë17.04.2026.

Autori
Tentoi ti grabiste banesën ku ushtronte prostitucion, 24-vjeçarja plagos me thikë adoleshentin
Kronikë

Tentoi ti grabiste banesën ku ushtronte prostitucion, 24-vjeçarja plagos me thikë adoleshentin

Policia bën me dije se adoleshenti është paraqitur në spital për ndihmë mjekësore pasi është plagosur me thikë nga një 24-vjeçare që ndodhej në ambientet e kësaj shtëpie.

14:56 3 h më parë17.04.2026.

Autori
Çmime të reja, Bordi i Transparencës rrit naftën dhe benzinën
Ekonomi

Çmime të reja, Bordi i Transparencës rrit naftën dhe benzinën

Çmimi i naftës është rritur duke shkuar në 210 lekë, nga 207 lekë për litër që ishte ditën e djeshme, ndërsa benzina do të shitet me 176 lekë për litër, nga 174 që ishte dje.

14:41 4 h më parë17.04.2026.

Autori
BOTË
Nëpër botë

Një fenomen i rrezikshëm detar, që shpesh kalon i padukshëm për syrin e njeriut, është vërejtur në brigjet pranë Sidneit në Australi, duke ngritur shqetësime për sigurinë e pushuesve.

17:17 1 h më parë17.04.2026.

Autori
“Ngushtica e Hormuzit e hapur plotësisht”, Trump: Bllokada ndaj Iranit do të vazhdojë. Bie ndjeshëm çmimi i naftës
Lindja e Mesme

“Ngushtica e Hormuzit e hapur plotësisht”, Trump: Bllokada ndaj Iranit do të vazhdojë. Bie ndjeshëm çmimi i naftës

Ngushtica e Hormuzit, një nga arteriet më të rëndësishme për tregtinë globale të naftës, është rihapur për qarkullimin e anijeve tregtare, në një zhvillim që pritet të ndikojë drejtpërdrejt në stabilizimin e tregjeve energjetike.

17:00 1 h më parë17.04.2026.

Autori
“Metodë e lirë dhe efikase”, adoleshenti shpik mënyrën për pastrimin e ujit nga arseniku
Amerika

“Metodë e lirë dhe efikase”, adoleshenti shpik mënyrën për pastrimin e ujit nga arseniku

Një nga avantazhet më të mëdha të metodës së zhvilluar nga Vick J. Tan është kostoja shumë e ulët: çdo bustinë kushton rreth 7 cent dhe mund të përdoret disa herë.

16:34 2 h më parë17.04.2026.

Autori
Grabitja si në filma në Napoli, ky është tuneli që përdorën hajdutët, dolën në kanalin e ujërave të zeza
Europa

Grabitja si në filma në Napoli, ky është tuneli që përdorën hajdutët, dolën në kanalin e ujërave të zeza

Grabitësit shënjestruan kutitë e depozitave të sigurisë të ruajtura në kasafortën e bankës, duke vjedhur një sasi ende të pacaktuar parash, dhe më pas u larguan në sistemin e kanalizimeve, duke u zhdukur pa gjurmë, përmes një vrime në dysheme.

16:12 2 h më parë17.04.2026.

Autori
RAJON
Kosovë

Kosova ka hedhur një hap të rëndësishëm në angazhimin e saj ndërkombëtar për ruajtjen e paqes, duke vendosur të kontribuojë me trupa në një mision në Rripin e Gazës.

17:57 44 min më parë17.04.2026.

Autori
Vranë Liridonën, kërkohet burg përjetë për Naim Murselin dhe 2 të akuzuarit e tjerë
Kosovë

Vranë Liridonën, kërkohet burg përjetë për Naim Murselin dhe 2 të akuzuarit e tjerë

Sipas prokurorisë, provat tregojnë se vrasja është planifikuar më herët dhe është kryer me qëllim përfitimi financiar.

11:47 6 h më parë17.04.2026.

Autori
Kthesë në hetime për vdekjen e 19-vjeçares shqiptare, 66-vjeçari: I dërgova 220 euro natën e fundit
RAJON

Kthesë në hetime për vdekjen e 19-vjeçares shqiptare, 66-vjeçari: I dërgova 220 euro natën e fundit

Sipas medias greke “Zougla”, një 66-vjeçar nga Preveza ka deklaruar para autoriteteve se kishte komunikuar me 19-vjeçaren shqiptare që ndërroi jetë në një hotel në Kefalonia, përmes aplikacionit WhatsApp dhe i kishte dërguar asaj 220 euro për ta ndihmuar të siguronte një vend ku të kalonte natën.

09:46 8 h më parë17.04.2026.

Autori
Tragjedia me 3 viktima në Malishevë, përjashtohet pista se zjarri u shkaktua nga gazi
Kosovë

Tragjedia me 3 viktima në Malishevë, përjashtohet pista se zjarri u shkaktua nga gazi

Sipas dëshmive në vendngjarje, nuk është dëgjuar asnjë shpërthim dhe banesa është gjetur e mbushur me tym të dendur.

08:51 9 h më parë17.04.2026.

Autori
SPORT
"Nuk ka vëllazërore me Kosovën", Duka zbulon të ardhmen e Silvinjos
Futboll

"Nuk ka vëllazërore me Kosovën", Duka zbulon të ardhmen e Silvinjos

Kreu i FSHF-së Armand Duka zbuloi se ka zhvilluar një bisedë të drejtpërdrejtë me Sylvinho-n pas ndeshjes miqësore ndaj Ukrainës, duke e pyetur për gatishmërinë e tij për të vijuar në krye të skuadrës. Sipas tij vendimi për pankinën kuqezi do të merret në qershor.

14:11 4 h më parë17.04.2026.

Autori
Futboll

Arblaster ka deklaruar se është i dashuruar marrëzisht me vajzën e trajnerit të tij, Chris Wilder. Çifti i ri u takuan në fushë rreth një vit më parë dhe pa shumë vonesë, vendosën ta bënin publike lidhjen e tyre.

13:29 5 h më parë17.04.2026.

Autori
Edlir Tetova mbyll ciklin me Egnatian, dorëhiqet duke premtuar titullin e tretë në Superligë
Futboll

Edlir Tetova mbyll ciklin me Egnatian, dorëhiqet duke premtuar titullin e tretë në Superligë

Tekniku theksoi se fokusi i tij mbetet te përfundimi i sezonit në mënyrën më të mirë të mundshme, duke synuar suksesin maksimal në garat e mbetura. “Në Final Four do të kërkoj maksimumin për të fituar titullin”, deklaroi ai, duke nënvizuar se fryma e ekipit mbetet ajo e mosdorëzimit.

12:17 6 h më parë17.04.2026.

Autori
Disiplina rrëzon Shkumbinin nga kategoria, ulet dënimi për teknikun Tetova
Futboll

Disiplina rrëzon Shkumbinin nga kategoria, ulet dënimi për teknikun Tetova

Komisioni i Disiplinës në FSHF në mbledhjen e fundit ka përjashtuar Shkumbinin nga kategoria, teksa ka ulur dënimin për teknikun e Egnatias, Tetova.

11:32 7 h më parë17.04.2026.

Autori
KULTURË
Grua besnike, virgjëreshë apo martire tragjike? Kryevepra e shekullit të 16-të që... nuk është ajo që duket
KULTURË

Grua besnike, virgjëreshë apo martire tragjike? Kryevepra e shekullit të 16-të që... nuk është ajo që duket

Kompozimi të kujton fort Mona Lisën e Leonardo da Vinçit, por vepra e Rafaelit dallohet për qartësi dhe qetësi më të madhe. Vështrimi i gruas së re është më pak misterioz dhe më i qëndrueshëm, duke krijuar një ndjenjë kontrolli dhe ekuilibri.

09:28 4 ditë më parë13.04.2026.

Autori
Më e lartë se Kapitoli/ "Harku i trumfit"  i Uashingtonit, projekti i Shtëpisë së Bardhë
KULTURË

Më e lartë se Kapitoli/ "Harku i trumfit" i Uashingtonit, projekti i Shtëpisë së Bardhë

Shtëpia e Bardhë ka zbuluar vizatimet për një hark prej 250 këmbësh (76 metrash) që Donald Trump dëshiron të ndërtojë në kryeqytetin e SHBA-së.

16:01 6 ditë më parë11.04.2026.

Autori
Ndërron jetë aktori i njohur shqiptar
KULTURË

Ndërron jetë aktori i njohur shqiptar

Kinematografia dhe skena shqiptare kanë humbur një prej figurave të njohura, pasi është ndarë nga jeta në moshën 68-vjeçare aktori Ilir Shkurti.

18:12 12 ditë më parë05.04.2026.

Autori
Ryan Gosling në vend të parë me filmin "Project Hail Mary"
KULTURË

Ryan Gosling në vend të parë me filmin "Project Hail Mary"

Ryan Gosling vazhdon të dominojë arkëtimet në Amerikën e Veriut. "Project Hail Mary", ku ai luan rolin e një profesori shkence të thirrur për të shpëtuar botën, konfirmoi renditjen e tij në vendin e parë në fundjavën e dytë me 54.5 milionë dollarë.

19:44 18 ditë më parë29.03.2026.

Autori
SHOWBIZ
Victoria Beckham thyen heshtjen për Brooklyn: Jemi sjellë si gjithë prindërit
SHOWBIZ

Victoria Beckham thyen heshtjen për Brooklyn: Jemi sjellë si gjithë prindërit

Victoria Beckham ka dhënë një intervistë në “Wall Street Journal” në lidhje me konfliktin me djalin e saj të madh Brooklyn.

10:15 8 h më parë17.04.2026.

Autori
I dyshuar për vrasjen e një adoleshenteje, arrestohet këngëtari i njohur
SHOWBIZ

I dyshuar për vrasjen e një adoleshenteje, arrestohet këngëtari i njohur

Trupi i dekompozuar i vajzës u gjet më 8 shtator 2025 në një makinë tip Tesla, e lidhur me adresën e këngëtarit.

07:52 10 h më parë17.04.2026.

Autori
Një muaj pas arrestimit, Britney Spears shtrohet vullnetarisht në një qendër rehabilitimi: Kam prekur fundin!
SHOWBIZ

Një muaj pas arrestimit, Britney Spears shtrohet vullnetarisht në një qendër rehabilitimi: Kam prekur fundin!

Këngëtarja 44-vjeçare kishte përfunduar në pranga afro një muaj më parë, me akuzën e drejtimit të automjetit në gjendje të dehur.

20:44 3 ditë më parë13.04.2026.

Autori
Janë 56 dhe 62 vjeç, por Lauren Sanchez do fëmijë me Jeff Bezos
SHOWBIZ

Janë 56 dhe 62 vjeç, por Lauren Sanchez do fëmijë me Jeff Bezos

Sanchez më pas sqaroi se nuk është shtatzënë me fëmijën e pronarit të Amazon.

10:18 4 ditë më parë13.04.2026.

Autori
Temat kryesore:

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image
  • Impressum
  • Rreth nesh
  • Kushtet e Përdorimit
  • Njoftimi i Privatësisë
  • Kontakt Tirana

© 2026 Newsmax Media, Inc. Të gjitha të drejtat e rezervuara
News CMS for Publishers by Cubes