TË FUNDIT
“Për votën e lirë dhe kundër varfërimit”, Berisha thirrje për protestën kombëtare të 8 majit Autori i plagosja me armë në Kurbin në kërkim, procedohet edhe mjeku i spitalit “Braktiset” ëndrra amerikane: Rriten kërkesat për pasaporta irlandeze Ndodh gjithmonë në fundjavë, Bordi i Transparencës rrit sërish çmimin e naftës Skemë mashtrimi online me faqe të rreme për gjoba, paralajmërimi i policisë Berisha akuzon Ramën: Narkoshtet në Europë dhe lidhje me kartelet e drogës
“Për votën e lirë dhe kundër varfërimit”, Berisha thirrje për protestën kombëtare të 8 majit Autori i plagosja me armë në Kurbin në kërkim, procedohet edhe mjeku i spitalit “Braktiset” ëndrra amerikane: Rriten kërkesat për pasaporta irlandeze Ndodh gjithmonë në fundjavë, Bordi i Transparencës rrit sërish çmimin e naftës Skemë mashtrimi online me faqe të rreme për gjoba, paralajmërimi i policisë Berisha akuzon Ramën: Narkoshtet në Europë dhe lidhje me kartelet e drogës
22° Tiranë, Qiell i kthjellët

• Shqip
  • Serbisht
  • Polonisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
logo logo

• Shqip
  • Serbisht
  • Polonisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
Temat kryesore:
Lufta në Lindjen e Mesme Çmimi i naftës Edi Rama Bordi i Transparencës Forumi Ekonomik i Delfit
  • TË FUNDIT
  • SHQIPËRI
    • Aktualitet
    • Ekonomi
    • Kronikë
    • Politikë
    • Sociale
  • BOTË
    • Europa
    • Amerika
    • Lindja e Mesme
    • Nëpër botë
  • RAJON
    • Lajme
    • Kosovë
  • SPORT
    • Futboll
    • Kombëtarja
    • Basketboll
    • Formula 1
    • Shumësportësh
  • KULTURË
  • SHOWBIZ
  • LIFESTYLE
  • TEKNOLOGJI
Weather Parashikimi i motit
Search

NA NDIQNI

Temat kryesore:
Lufta në Lindjen e Mesme Çmimi i naftës Edi Rama Bordi i Transparencës Forumi Ekonomik i Delfit

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image

Gledis Nano

Do të marrë 60 rroga, Gledis Nano fiton betejën ligjore për shkarkimin e tij
Aktualitet

Do të marrë 60 rroga, Gledis Nano fiton betejën ligjore për shkarkimin e tij

Shteti shqiptar pritet të dëmshpërblejë Gledis Nano me rreth 100 mijë euro.

21:29 17 h më parë24.04.2026.

Autori
Të fundit
“Për votën e lirë dhe kundër varfërimit”, Berisha thirrje për protestën kombëtare të 8 majit
Politikë

“Për votën e lirë dhe kundër varfërimit”, Berisha thirrje për protestën kombëtare të 8 majit

Në deklaratën e bërë, ai theksoi se shqiptarët nuk duhet të ndikohen nga propaganda anti-opozitare dhe manipulimi i opinionit publik.

14:17 18 min më parë25.04.2026.

Autori
Autori i plagosja me armë në Kurbin në kërkim, procedohet edhe mjeku i spitalit
Kronikë

Zbardhet ngjarja në fshatin Gurëz, në kërkim edhe një tjetër person i cili akuzohet se nuk ka kallëzuar krimin.

13:57 38 min më parë25.04.2026.

Autori
“Braktiset” ëndrra amerikane: Rriten kërkesat për pasaporta irlandeze
Amerika

Sipas të dhënave të vitit 2025, kërkesat e amerikanëve për pasaportë irlandeze janë rritur me 63%, një shifër rekord, që tregon një tendencë në rritje të kërkimit të një jete të re në Europë.

13:33 1 h më parë25.04.2026.

Autori
Ndodh gjithmonë në fundjavë, Bordi i Transparencës rrit sërish çmimin e naftës
Aktualitet

Ndodh gjithmonë në fundjavë, Bordi i Transparencës rrit sërish çmimin e naftës

Sipas vendimit të ri, çmimi i naftës në shitje me pakicë do të jetë deri në 206 lekë për litër. Edhe benzina ka pësuar rritje, duke u vendosur në 181 lekë për litër.

13:10 1 h më parë25.04.2026.

Autori
Skemë mashtrimi online me faqe të rreme për gjoba, paralajmërimi i policisë
Kronikë

Skemë mashtrimi online me faqe të rreme për gjoba, paralajmërimi i policisë

Qytetarët njoftohen se qëllimi i kësaj skeme është vjedhja e të dhënave financiare dhe përvetësimi i fondeve nga llogaritë bankare të qytetarëve.

12:50 1 h më parë25.04.2026.

Autori
Më të lexuarat
“Moda” e seancave gjyqësore live, edhe Ilir Meta e kërkon në GJKKO
Kronikë

“Moda” e seancave gjyqësore live, edhe Ilir Meta e kërkon në GJKKO

Nuk është hera e parë që kërkohet transmetim i drejtpërdrejtë i seancave gjyqësore në procese të profilit të lartë, një kërkesë e ngjashme është bërë më herët edhe nga kryebashkiaku i Tiranës, Erion Veliaj.

11:21 3 h më parë25.04.2026.

Autori
Shkakton konvulsione dhe mund të shtrohesh në reanimacion, droga e re që po shqetëson SHBA
Amerika

Shkakton konvulsione dhe mund të shtrohesh në reanimacion, droga e re që po shqetëson SHBA

“Kratom” përmban përbërës aktivë që veprojnë në tru në mënyrë të ngjashme me opioidët, duke ndikuar në sistemin nervor.

22:45 1 ditë më parë23.04.2026.

Autori
Arma “sekrete” e SHBA që “fik” ushtrinë armike
Amerika

Arma “sekrete” e SHBA që “fik” ushtrinë armike

Zhvillimet e fundit në teknologjinë ushtarake po ndryshojnë mënyrën se si përballen kërcënimet ajrore, ndërsa Shtetet e Bashkuara po testojnë një sistem të ri të quajtur “Leónidas”, i cili përdor impulsi elektromagnetike për të neutralizuar dronët.

08:09 6 h më parë25.04.2026.

Autori
“Për detin shkojmë në Hagë”, Greqia rrëzon deklaratën e Ramës: Nuk ka marrëveshje për çështjen!
RAJON

“Për detin shkojmë në Hagë”, Greqia rrëzon deklaratën e Ramës: Nuk ka marrëveshje për çështjen!

Media greke Protothema duke cituar burime nga Ministria e Jashtme raporton se Athina distancohet qartë nga deklaratat e Ramës rreth konsultimeve të supozuara të avancuara mbi kufirin detar me Greqinë, duke mohuar narrativën rreth një marrëveshjeje mbi një kërkesë të përbashkët drejtuar Hagës.

18:51 1 ditë më parë23.04.2026.

Autori
Turizmi po ndikohet nga algoritmi, si Inteligjenca Artificiale po i jep përparësi Evropës Lindore?
KULTURË

Turizmi po ndikohet nga algoritmi, si Inteligjenca Artificiale po i jep përparësi Evropës Lindore?

Si rezultat, Evropa Lindore po kthehet nga një alternativë ekonomike në një nga destinacionet kryesore të turizmit evropian.

20:02 1 ditë më parë23.04.2026.

Autori
SHQIPËRI
“Pazare me Ramën dhe mungesë gare në PD”, Salianji i përgjigjet Berishës: 36 vite në pushtet, mendon se ka skllevër
Politikë

“Pazare me Ramën dhe mungesë gare në PD”, Salianji i përgjigjet Berishës: 36 vite në pushtet, mendon se ka skllevër

Akuzua për uzurpim të Partisë Demokratike dhe frikë nga gara e brendshme, teksa theksoi se pas dekadash në pushtet ai ka krijuar një mendësi, sipas së cilës kushdo duhet t’i bindet pa kushte.

14:58 22 min më parë25.04.2026.

Autori
“Të hënën nis përballja ime publike me mafian”, Blushi publikon letrën e Metës në kryesinë e Partisë së Lirisë
Politikë

“Të hënën nis përballja ime publike me mafian”, Blushi publikon letrën e Metës në kryesinë e Partisë së Lirisë

Akuza për sulme të pushtetit ndaj PL-së dhe ndaj tij personalisht, duke e konsideruar këtë si një përpjekje për “ekstremizim politik” dhe për dobësimin e pluralizmit në vend.

14:38 2 min më parë25.04.2026.

Autori
Politikë

Në deklaratën e bërë, ai theksoi se shqiptarët nuk duhet të ndikohen nga propaganda anti-opozitare dhe manipulimi i opinionit publik.

14:17 18 min më parë25.04.2026.

Autori
Kronikë

Zbardhet ngjarja në fshatin Gurëz, në kërkim edhe një tjetër person i cili akuzohet se nuk ka kallëzuar krimin.

13:57 38 min më parë25.04.2026.

Autori
BOTË
Kafshoi një lodër dhe rrezikoi të mbytej, foshnja shpëtohet në telefon nga operatori i urgjencës
Europa

Kafshoi një lodër dhe rrezikoi të mbytej, foshnja shpëtohet në telefon nga operatori i urgjencës

Duke ndjekur udhëzimet e tij, nëna arriti të lirojë rrugët e frymëmarrjes së foshnjës, e cila filloi të marrë frymë sërish para se mjekët e urgjencës të mbërrinin në vendngjarje.

15:53 1 h më parë25.04.2026.

Autori
Amerika

Sipas të dhënave të vitit 2025, kërkesat e amerikanëve për pasaportë irlandeze janë rritur me 63%, një shifër rekord, që tregon një tendencë në rritje të kërkimit të një jete të re në Europë.

13:33 1 h më parë25.04.2026.

Autori
Lufta në Iran shtrenjton edhe ushqimet: Këto janë produktet që u rritën më shumë
Lindja e Mesme

Lufta në Iran shtrenjton edhe ushqimet: Këto janë produktet që u rritën më shumë

Nga patëllxhani dhe bizelet, për të vijuar me kungujt dhe domatet, por edhe mishi e vezët. Rritja e çmimit të karburanteve dhe rrjedhimisht kostot e transportit kanë ndikuar te produktet e shportës.

09:12 5 h më parë25.04.2026.

Autori
Bisedimet me Iranin, Trump dërgon Witkoff dhe Kushner në Pakistan
Lindja e Mesme

Bisedimet me Iranin, Trump dërgon Witkoff dhe Kushner në Pakistan

Araghchi pritet të udhëtojë më pas drejt Muskatit në Oman dhe më vonë në Moskë, ndaj mbetet e paqartë se kur do të realizohet takimi me të dërguarit amerikanë.

08:52 5 h më parë25.04.2026.

Autori
RAJON
Ngërçi presidencial, Kurti flet për negociatat me partitë e tjera: Refuzuan bashkëqeverisjen
Kosovë

Ngërçi presidencial, Kurti flet për negociatat me partitë e tjera: Refuzuan bashkëqeverisjen

Gjatë deklaratës, kryeministri ka përmendur edhe disa propozime që, sipas tij, i janë bërë partive opozitare për të zhbllokuar situatën politike.

22:12 16 h më parë24.04.2026.

Autori
Kuvendi i Kosovës ratifikon anëtarësimin në Bordin e Paqes
Kosovë

Kuvendi i Kosovës ratifikon anëtarësimin në Bordin e Paqes

Kuvendi i Kosovës miratoi me shumicë votash marrëveshjen për anëtarësimin e vendit në Bordin e Paqes.

18:46 19 h më parë24.04.2026.

Autori
Sulmi në Banjskë, dënohen me burg përjetë dy serbë, 30 vite një i tretë
Kosovë

Sulmi në Banjskë, dënohen me burg përjetë dy serbë, 30 vite një i tretë

Ata të tre janë pjesë e një grupi prej 42 personash të akuzuar për sulmin që ndodhi më 24 shtator 2023, kur një grup i armatosur serbësh, fillimisht bllokoi një urë në fshatin Banjskë në komunën e Zveçanit.

15:38 22 h më parë24.04.2026.

Autori
Kampioni i xhudos kapet me 1.15 milionë euro në bagazh
RAJON

Kampioni i xhudos kapet me 1.15 milionë euro në bagazh

Rreth orës 21:00, oficerët e policisë që po kryenin kontrolle të rastësishme në autostradën kombëtare, pranë Kiatos, ndaluan automjetin e tij dhe sapo hapën bagazhin nuk ju besuan syve nga ajo çka panë. Sipas mediave greke në bagazh gjendeshin 1 milionë e 150 mijë euro cash.

14:13 1 ditë më parë24.04.2026.

Autori
SPORT
Tjetër skandal në Serie A, dizenjatori i arbitrave Rocchi favorizoi Inter dhe Udinese në sezonin 2024-25
Futboll

Tjetër skandal në Serie A, dizenjatori i arbitrave Rocchi favorizoi Inter dhe Udinese në sezonin 2024-25

Sipas raportimeve, në akuzën për mashtrim sportiv mund të jenë të përfshira edhe ndeshjet e disa skuadrave të tjera, të cilat janë vendosur nën hetim.

15:24 48 min më parë25.04.2026.

Autori
Ivan Balliu ka një “superhero” për shok: Rregulloi portën me ngjitës, më pas priti penallti
Futboll

Ivan Balliu ka një “superhero” për shok: Rregulloi portën me ngjitës, më pas priti penallti

Protagonist absolut i takimit ishte portieri Dani Cárdenas, i cili jo vetëm që shpëtoi skuadrën në fushë, por edhe ndërhyri për të rregulluar vetë portën para nisjes së pjesës së dytë.

11:00 3 h më parë25.04.2026.

Autori
Vinicius nuk mjafton për Realin, Barcelona më pranë titullit
Futboll

Vinicius nuk mjafton për Realin, Barcelona më pranë titullit

Barazim 1-1 në fushën e Betis. Nëse fitojnë ndaj Getafe, katalanasit kanë mundësinë të shkëputen në 11 pikë në renditje, kur kanë mbetur edhe pesë javë deri në fund të kampionatit.

10:18 4 h më parë25.04.2026.

Autori
Napoli shkatërron Cremonesen dhe shtyn festën e titullit të Interit
Futboll

Napoli shkatërron Cremonesen dhe shtyn festën e titullit të Interit

“Poker” fitues i të kaltërve që konsolidojnë vendin e dytë në Serie A, zikaltërit nuk mund të shpallen kampionë gjatë kësaj jave.

09:33 5 h më parë25.04.2026.

Autori
KULTURË
Zbulohet misteri i “vezëve të arta” në fundin e oqeanit
KULTURË

Zbulohet misteri i “vezëve të arta” në fundin e oqeanit

Edhe pse misteri kryesor është zgjidhur, mbeten pyetje mbi mënyrën se si kjo pjesë u shkëput.

21:59 1 ditë më parë23.04.2026.

Autori
KULTURË

Si rezultat, Evropa Lindore po kthehet nga një alternativë ekonomike në një nga destinacionet kryesore të turizmit evropian.

20:02 1 ditë më parë23.04.2026.

Autori
'Armët ishin të zhurmshme, por gjithmonë kishte muzikë'
KULTURË

'Armët ishin të zhurmshme, por gjithmonë kishte muzikë'

Anëtarët e një prej grupeve më me ndikim të Sudanit, Aswat Almadina, janë të shpërndarë në të gjithë botën, duke shpresuar se muzika e tyre do të jetë një frymëzim për paqen në një komb të shkatërruar nga lufta.

22:57 5 ditë më parë19.04.2026.

Autori
Muzeu Historik Kombëtar drejt transformimit, zbulohet fasada e rikonstruktuar
KULTURË

Muzeu Historik Kombëtar drejt transformimit, zbulohet fasada e rikonstruktuar

Ministri i Kulturës, Blendi Gonxhja publikoi në rrjetet sociale pamje nga ndërhyrjet e realizuara në fasadën e Muzeut Historik Kombëtar dhe rezultatin përfundimtar. Muzeu Historik Kombëtar u mbyll për publikun më 15 mars 2024 dhe pritet të qëndrojë i mbyllur për katër vite.

10:02 7 ditë më parë18.04.2026.

Autori
SHOWBIZ
Aktori i njohur ndërron jetë në moshën 57-vjeçare
SHOWBIZ

Aktori i njohur ndërron jetë në moshën 57-vjeçare

Aktori dhe producenti amerikan Patrick Muldoon, i njohur për rolet e tij në telenovelën e famshme Days of Our Lives dhe filmin Starship Troopers, ka vdekur në moshën 57 vjeç.

13:27 4 ditë më parë21.04.2026.

Autori
Shuhet legjenda e “The Osmonds”
SHOWBIZ

Shuhet legjenda e “The Osmonds”

Bota e muzikës është në zi pas ndarjes nga jeta të Alan Osmond, një prej figurave kyçe të grupit të famshëm “The Osmonds”, i cili ka ndërruar jetë në moshën 76-vjeçare.

11:30 4 ditë më parë21.04.2026.

Autori
“People” shpall gruan më të bukur në botë për 2026-ën
SHOWBIZ

“People” shpall gruan më të bukur në botë për 2026-ën

Aktualisht 43 vjeçe, ajo po përgatitet për një vit të ngjeshur artistik, pasi pritet të marrë pjesë në 5 projekte filmike.

20:59 4 ditë më parë20.04.2026.

Autori
Nuk ka më kufij, ylli i kinemasë rikthehet në ekran pas vdekjes falë inteligjencës artificiale
SHOWBIZ

Nuk ka më kufij, ylli i kinemasë rikthehet në ekran pas vdekjes falë inteligjencës artificiale

Filmi “As Deep as the Grave” sjell në ekran aktorin e njohur amerikan Val Kilmer, i cili ndërroi jetë në vitin 2025, në moshën 65-vjeçare.

12:02 6 ditë më parë19.04.2026.

Autori
Temat kryesore:

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image
  • Impressum
  • Rreth nesh
  • Kushtet e Përdorimit
  • Njoftimi i Privatësisë
  • Kontakt Tirana

© 2026 Newsmax Media, Inc. Të gjitha të drejtat e rezervuara
News CMS for Publishers by Cubes