TË FUNDIT
Pas dështimit në Kupën e Botës, Italia rrezikon edhe “përjashtimin” nga Euro 2032 “Udha e Kryqit” në Kolose, për herë të parë Papa e mban vetë kryqin e vuajtjeve Vigjilja e Pashkës Katolike, besimtarët kremtojnë “Udhën e Kryqit” Momenti kur nafta shkon në 224 lekë për litër, rritja e çmimit nuk i “tremb” shqiptarët Fund dramatik në Vlorë, Tiranës i ikën fitorja nga duart në kohën shtesë Rrëzohet avioni i dytë amerikan: Dy pilotë janë shpëtuar, njëri dyshohet se mund të jetë kapur nga Irani
Pas dështimit në Kupën e Botës, Italia rrezikon edhe “përjashtimin” nga Euro 2032 “Udha e Kryqit” në Kolose, për herë të parë Papa e mban vetë kryqin e vuajtjeve Vigjilja e Pashkës Katolike, besimtarët kremtojnë “Udhën e Kryqit” Momenti kur nafta shkon në 224 lekë për litër, rritja e çmimit nuk i “tremb” shqiptarët Fund dramatik në Vlorë, Tiranës i ikën fitorja nga duart në kohën shtesë Rrëzohet avioni i dytë amerikan: Dy pilotë janë shpëtuar, njëri dyshohet se mund të jetë kapur nga Irani
10° Tiranë, Pjesërisht me re

• Shqip
  • Serbisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
logo logo

• Shqip
  • Serbisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
Temat kryesore:
Kuvendi i Shqipërisë Lufta në Lindjen e Mesme Çmimi i naftës Sali Berisha
  • TË FUNDIT
  • SHQIPËRI
    • Aktualitet
    • Ekonomi
    • Kronikë
    • Politikë
    • Sociale
  • BOTË
    • Europa
    • Amerika
    • Lindja e Mesme
    • Nëpër botë
  • RAJON
    • Lajme
    • Kosovë
  • SPORT
    • Futboll
    • Kombëtarja
    • Basketboll
    • Formula 1
    • Shumësportësh
  • KULTURË
  • SHOWBIZ
  • LIFESTYLE
  • TEKNOLOGJI
Weather Parashikimi i motit
Search

NA NDIQNI

Temat kryesore:

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image

Udha e Kryqit

“Udha e Kryqit” në Kolose, për herë të parë Papa e mban vetë kryqin e vuajtjeve
LIFESTYLE

Gjatë ceremonisë u theksua shqetësimi për përdorimin e fesë si justifikim për konfliktet, duke nënvizuar se ata që nxisin luftëra do të mbajnë përgjegjësi përpara Zotit.

22:37 2 h më parë03.04.2026.

Autori
Vigjilja e Pashkës Katolike, besimtarët kremtojnë “Udhën e Kryqit”
LIFESTYLE

Dhjetëra qytetarë morën pjesë në këtë ritual simbolik, duke ndjekur 14 stacionet që përfaqësojnë rrugëtimin e Jezu Krishtit drejt kryqëzimit.

22:17 3 h më parë03.04.2026.

Autori
Të fundit
Pas dështimit në Kupën e Botës, Italia rrezikon edhe “përjashtimin” nga Euro 2032
Futboll

Pas dështimit në Kupën e Botës, Italia rrezikon edhe “përjashtimin” nga Euro 2032

Katër herë kampionët e botës janë ende të tronditur pas një tjetër dështimi në kualifikueset e Kupës së Botës, pasi u eliminuan me penallti nga Bosnje-Hercegovina.

22:56 2 h më parë03.04.2026.

Autori
LIFESTYLE

Gjatë ceremonisë u theksua shqetësimi për përdorimin e fesë si justifikim për konfliktet, duke nënvizuar se ata që nxisin luftëra do të mbajnë përgjegjësi përpara Zotit.

22:37 2 h më parë03.04.2026.

Autori
LIFESTYLE

Dhjetëra qytetarë morën pjesë në këtë ritual simbolik, duke ndjekur 14 stacionet që përfaqësojnë rrugëtimin e Jezu Krishtit drejt kryqëzimit.

22:17 3 h më parë03.04.2026.

Autori
Momenti kur nafta shkon në 224 lekë për litër, rritja e çmimit nuk i “tremb” shqiptarët
Aktualitet

Momenti kur nafta shkon në 224 lekë për litër, rritja e çmimit nuk i “tremb” shqiptarët

Foto e siguruara nga agjencia LSA tregojnë momentin kur karburantet në të gjithë vendin kanë vendosur çmimin e ri në tabela.

22:03 3 h më parë03.04.2026.

Autori
Fund dramatik në Vlorë, Tiranës i ikën fitorja nga duart në kohën shtesë
Futboll

Maksuti, me penallti në minutën e 93-të, iu përgjigj avantazhit të Tabekut dhe evitoi disfatën e kuqezinjve. Ndizet lufta për mbijetesë.

21:48 3 h më parë03.04.2026.

Autori
Më të lexuarat
Kërcënimet e mundshme nga Rusia, Finlanda forcon përgatitjet në rast lufte
Europa

Kërcënimet e mundshme nga Rusia, Finlanda forcon përgatitjet në rast lufte

Helsinki ka krijuar një rrjet strehash dhe tunele nëntokësore, të dizajnuara për të përballuar edhe kërcënime bërthamore.

21:22 1 ditë më parë02.04.2026.

Autori
“Ura më e madhe e Iranit u shemb!” Trump: Arrini marrëveshje para se të jetë tepër vonë
Amerika

“Ura më e madhe e Iranit u shemb!” Trump: Arrini marrëveshje para se të jetë tepër vonë

Presidenti i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Donald Trump, ka deklaruar se “ura më e madhe në Iran është shkatërruar”, duke i bërë thirrje Teheranit të arrijë një marrëveshje sa më shpejt.

21:22 1 ditë më parë02.04.2026.

Autori
Ukrainasit mund të kenë eliminuar një gjeneral rus në Krime
Europa

Ukrainasit mund të kenë eliminuar një gjeneral rus në Krime

Më 31 mars, Alexander Otroshchenko humbi jetën si pasojë e rrëzimit të një avioni transporti ushtarak pranë fshatit Kuibysheve, në rajonin e Bakhchisarait të Krimesë, rajon përkohësisht i pushtuar.

21:46 1 ditë më parë02.04.2026.

Autori
Vendim historik: Moldavia del zyrtarisht nga organizata e shteteve ish-sovjetike
Europa

Vendim historik: Moldavia del zyrtarisht nga organizata e shteteve ish-sovjetike

Ministria e Punëve të Jashtme e Moldavisë ka sqaruar se disa marrëveshje të CIS-it, që janë të dobishme për ekonominë ose qytetarët, do të mbeten në fuqi.

22:20 1 ditë më parë02.04.2026.

Autori
Trump shkarkon Pam Bondi nga posti i Prokurores së Përgjithshme në SHBA
Amerika

Trump shkarkon Pam Bondi nga posti i Prokurores së Përgjithshme në SHBA

Lajmi është bërë i ditur nga një burim pranë çështjes për mediat amerikane. Sipas njoftimit, Bondi do të zëvendësohet përkohësisht nga zv.prokurori Todd Blanche.

22:04 1 ditë më parë02.04.2026.

Autori
SHQIPËRI
Aktualitet

Foto e siguruara nga agjencia LSA tregojnë momentin kur karburantet në të gjithë vendin kanë vendosur çmimin e ri në tabela.

22:03 3 h më parë03.04.2026.

Autori
Tronditet Shkodra, dy adoleshentë plagosen me thikë në qendër të qytetit
Kronikë

Tronditet Shkodra, dy adoleshentë plagosen me thikë në qendër të qytetit

Të dy të plagosurit u transportuan menjëherë në spital, ku aktualisht raportohet se ndodhen jashtë rrezikut për jetën.

20:51 4 h më parë03.04.2026.

Autori
“I zhytur në naftë”, Berisha: Hetim për Autoritetin e Konkurrencës, amendamente për çmimin e karburanteve
Politikë

“I zhytur në naftë”, Berisha: Hetim për Autoritetin e Konkurrencës, amendamente për çmimin e karburanteve

Kreu i demokratëve u shpreh se opozita do të veprojë për përgjysmimin e ngarkesës fiskale mbi karburantet, duke synuar çmime më të ulëta për qytetarët krahasuar me vendet fqinje.

19:33 5 h më parë03.04.2026.

Autori
“Përforcohet ekipi për zgjedhjet lokale”, Manastirliu: Njësia 3 në Tiranë, shembull organizimi për PS
Politikë

“Përforcohet ekipi për zgjedhjet lokale”, Manastirliu: Njësia 3 në Tiranë, shembull organizimi për PS

E cilësoi njësinë si një model funksional të hapjes dhe bashkëpunimit brenda partisë, duke shtuar se pritet përfshirja e figurave të reja për të zgjeruar kontaktet me qytetarët dhe për të rritur efikasitetin e strukturave.

18:53 6 h më parë03.04.2026.

Autori
BOTË
Rrëzohet avioni i dytë amerikan: Dy pilotë janë shpëtuar, njëri dyshohet se mund të jetë kapur nga Irani
Lindja e Mesme

Rrëzohet avioni i dytë amerikan: Dy pilotë janë shpëtuar, njëri dyshohet se mund të jetë kapur nga Irani

Avioni tjetër luftarak është rrëzuar në Ngushticën e Hormuzit. Operacionet e shpëtimit në Lindjen e Mesme nga ushtria amerikane, goditet edhe një helikopter.

21:28 4 h më parë03.04.2026.

Autori
Gjykata franceze rrëzon qeverinë: Tubimi i myslimanëve do të bëhet
Nëpër botë

Gjykata franceze rrëzon qeverinë: Tubimi i myslimanëve do të bëhet

Një tubim i madh i myslimanëve në veri të Parisit po vazhdon sipas planit, pasi një gjykatë franceze rrëzoi një përpjekje të qeverisë për ta ndaluar atë.

21:12 4 h më parë03.04.2026.

Autori
SHBA shpëton njërin prej pilotëve të F-15E në Iran, vazhdon kërkimi për pilotin tjetër
Lindja e Mesme

SHBA shpëton njërin prej pilotëve të F-15E në Iran, vazhdon kërkimi për pilotin tjetër

Një aeroplan luftarak F-15E Strike Eagle i forcave ajrore amerikane është rrëzuar këtë të premte në territorin e Iranit, gjatë konfliktit që vijon prej disa javësh.

20:31 4 h më parë03.04.2026.

Autori
FOTOLAJM - Spektakolare, Toka nga ekuipazhi i Artemis II që i afrohet Hënës
Nëpër botë

FOTOLAJM - Spektakolare, Toka nga ekuipazhi i Artemis II që i afrohet Hënës

Teksa Artemis II vijon rrugëtimin për të arritur anën e pasme të Hënës, NASA ka publikuar një foto të Tokës të bërë nga ekuipazhi i Artemis II.

19:14 6 h më parë03.04.2026.

Autori
RAJON
Tension në Kuvendin e Kosovës, deputetet ndërpresin fjalën kryeministrit Albin Kurti
Kosovë

Tension në Kuvendin e Kosovës, deputetet ndërpresin fjalën kryeministrit Albin Kurti

Deputetja e Partisë Demokratike të Kosovës, Ganimete Musliu i hoqi mikrofonin, deputetja e PDK-së, Arbnore Salihu ia hoqi flamurin kombëtar nga foltorja.

19:49 5 h më parë03.04.2026.

Autori
Gati në shtator, ish-kryeministri grek me parti të re
RAJON

Gati në shtator, ish-kryeministri grek me parti të re

Tsipras theksoi se iniciativa e tij synon të bashkojë tre drejtimet historike politike

13:56 11 h më parë03.04.2026.

Autori
Skandali me fondet bujqësore, dorëhiqen tre ministra
RAJON

Skandali me fondet bujqësore, dorëhiqen tre ministra

Qeveria e Greqisë është shkundur nga themelet pas skandalit të subvencioneve bujqësore të Bashkimit Europian.

13:28 12 h më parë03.04.2026.

Autori
Qeveria Kurti dërgon në Kuvend projektligjet për çmimet tavan dhe sigurimin shëndetësor
Kosovë

Qeveria Kurti dërgon në Kuvend projektligjet për çmimet tavan dhe sigurimin shëndetësor

Qeveria Kurti ka dërguar në Kuvend projektligjet për çmimet tavan dhe sigurimin detyrueshëm shëndetësor, duke synuar mbrojtjen e qytetarëve nga rritjet e papritura të çmimeve dhe garantimin e qasjes universale në shërbime shëndetësore.

12:17 13 h më parë03.04.2026.

Autori
SPORT
Futboll

Katër herë kampionët e botës janë ende të tronditur pas një tjetër dështimi në kualifikueset e Kupës së Botës, pasi u eliminuan me penallti nga Bosnje-Hercegovina.

22:56 2 h më parë03.04.2026.

Autori
Futboll

Maksuti, me penallti në minutën e 93-të, iu përgjigj avantazhit të Tabekut dhe evitoi disfatën e kuqezinjve. Ndizet lufta për mbijetesë.

21:48 3 h më parë03.04.2026.

Autori
Dhuna në futboll, 16 tifozë ndalohen të shkojnë në stadiume
Futboll

Dhuna në futboll, 16 tifozë ndalohen të shkojnë në stadiume

FSHF kërkon nga të gjithë klubet apo personat që administrojnë stadiumet të sigurojnë zbatimin e këtij vendimi, ndërsa një kopje i është dërguar edhe Policisë së Shtetit për veprime të mëtejshme.

20:09 5 h më parë03.04.2026.

Autori
“Nder të punoja me Kombëtaren”, Gattuso largohet nga drejtimi i Italisë
Futboll

“Nder të punoja me Kombëtaren”, Gattuso largohet nga drejtimi i Italisë

Federata Italiane e Futbollit konfirmoi zyrtarisht se kontrata mes palëve është ndërprerë me marrëveshje të përbashkët, duke i dhënë fund aventurës së shkurtër të teknikut kalabrez në krye të përfaqësueses.

17:04 8 h më parë03.04.2026.

Autori
KULTURË
Ryan Gosling në vend të parë me filmin "Project Hail Mary"
KULTURË

Ryan Gosling në vend të parë me filmin "Project Hail Mary"

Ryan Gosling vazhdon të dominojë arkëtimet në Amerikën e Veriut. "Project Hail Mary", ku ai luan rolin e një profesori shkence të thirrur për të shpëtuar botën, konfirmoi renditjen e tij në vendin e parë në fundjavën e dytë me 54.5 milionë dollarë.

19:44 5 ditë më parë29.03.2026.

Autori
Mozaiku i Tiranës me materiale nga antikiteti, Rama zbulon risitë për vizitorët
KULTURË

Mozaiku i Tiranës me materiale nga antikiteti, Rama zbulon risitë për vizitorët

Mozaiku i Tiranës daton që nga shekulli i III dhe u zbulua në vitet ’70 gjatë punimeve për ndërtimin e një blloku pallatesh në Tirana. Sot, ai përfaqëson një hapësirë moderne që shërben si platformë për prezantimin e mozaikëve më të rëndësishëm dhe destinacion i rëndësishën kulturor e turistik.

08:46 13 ditë më parë21.03.2026.

Autori
Shuhet Jurgen Habermas, një nga filozofët më me ndikim të shek. XX
KULTURË

Shuhet Jurgen Habermas, një nga filozofët më me ndikim të shek. XX

Jürgen Habermas, puna e të cilit mbi komunikimin, racionalitetin dhe sociologjinë e bëri atë një nga filozofët më me ndikim në botë dhe një figurë kyçe intelektuale në Gjermaninë e tij u shua në moshën 96 vjeçare.

09:02 19 ditë më parë15.03.2026.

Autori
Kitara ikonike e Pink Floyd shitet për 14.55 milionë dollarë, më e shtrenjta në histori
KULTURË

Kitara ikonike e Pink Floyd shitet për 14.55 milionë dollarë, më e shtrenjta në histori

David Gilmour e bleu këtë Fender Stratocaster në vitin 1970 nga Manny's Music në Manhattan.

11:40 20 ditë më parë14.03.2026.

Autori
SHOWBIZ
“E para është shtëpia”, këngëtari italian bën 42 km në këmbë për t’i dhënë nënës albumin
SHOWBIZ

“E para është shtëpia”, këngëtari italian bën 42 km në këmbë për t’i dhënë nënës albumin

Ndryshe nga strategjitë moderne të marketingut të bazuara në rrjetet sociale dhe publikimet e shpejta, këngëtari zgjodhi të “ngadalësojë” dhe ta ndajë këtë rrugëtim në kohë reale me fansat.

07:44 17 h më parë03.04.2026.

Autori
Balerina shqiptare thyen heshtjen për lidhjen me këngëtaren italiane
SHOWBIZ

Balerina shqiptare thyen heshtjen për lidhjen me këngëtaren italiane

Në një intervistë me "Le Mile Magazine", balerina 23-vjeçare përshkruan marrëdhënien e saj me këngëtaren romane pa filtra. Nuredini foli për raportin, duke e përshkruar si një lidhje që “shkon përtej skenës”.

15:11 2 ditë më parë01.04.2026.

Autori
Taylor Swift i bën homazh Elizabeth Taylor me një videoklip surprizë
SHOWBIZ

Taylor Swift i bën homazh Elizabeth Taylor me një videoklip surprizë

Taylor Swift i ka befasuar fansat duke publikuar një videoklip të ri për këngën e saj Elizabeth Taylor, të mbledhur nga orë të tëra pamjesh të perëndeshës së ndjerë të ekranit.

22:30 3 ditë më parë31.03.2026.

Autori
Dua Lipa i futet aktrimit, do ta shohim në filmin 'Peaked'
SHOWBIZ

Dua Lipa i futet aktrimit, do ta shohim në filmin 'Peaked'

Ylli i pop-it, njëherësh fituese e çmimit Grammy, i bashkohet prodhuesve të rinjë të filmave, kompanisë A24, me regji nga Molly Gordon, e cila gjithashtu bashkë-shkroi skenarin me Ali Levitan.

22:18 4 ditë më parë30.03.2026.

Autori
Temat kryesore:

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image
  • Impressum
  • Rreth nesh
  • Kushtet e Përdorimit
  • Njoftimi i Privatësisë
  • Kontakt Tirana

© 2026 Newsmax Media, Inc. Të gjitha të drejtat e rezervuara
News CMS for Publishers by Cubes