TË FUNDIT
Irani lëshon raketën e katërt drejt Turqisë, rrëzohet nga sistemet mbrojtëse të NATO-s "Do bombardojmë TEC-et, puset e naftës dhe ishullin Kharg", Trump kërcënon të zhdukë burimet e energjisë së Iranit Bleu armë në SHBA për ta shitur në Angli, dënohet me burg 19-vjeçari shqiptar Kosova pret Presidentin e ri, Kurti jep sinjale zgjidhjeje por jo emra: Do ftoj në takim liderët e opozitës Frikë në ajër, turbulencat godasin avionin, plagoset stjuardesa Zbulohet bakteri i parë “zombi”, jeton në ADN-në e një specie tjetër
Irani lëshon raketën e katërt drejt Turqisë, rrëzohet nga sistemet mbrojtëse të NATO-s "Do bombardojmë TEC-et, puset e naftës dhe ishullin Kharg", Trump kërcënon të zhdukë burimet e energjisë së Iranit Bleu armë në SHBA për ta shitur në Angli, dënohet me burg 19-vjeçari shqiptar Kosova pret Presidentin e ri, Kurti jep sinjale zgjidhjeje por jo emra: Do ftoj në takim liderët e opozitës Frikë në ajër, turbulencat godasin avionin, plagoset stjuardesa Zbulohet bakteri i parë “zombi”, jeton në ADN-në e një specie tjetër
14° Tiranë, Pjesërisht me re

• Shqip
  • Serbisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
logo logo

• Shqip
  • Serbisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
Temat kryesore:
Play off i Botërorit Lufta në Lindjen e Mesme Çmimi i naftës Protesta kombëtare Sali Berisha
  • TË FUNDIT
  • SHQIPËRI
    • Aktualitet
    • Ekonomi
    • Kronikë
    • Politikë
    • Sociale
  • BOTË
    • Europa
    • Amerika
    • Lindja e Mesme
    • Nëpër botë
  • RAJON
    • Lajme
    • Kosovë
  • SPORT
    • Futboll
    • Kombëtarja
    • Basketboll
    • Formula 1
    • Shumësportësh
  • KULTURË
  • SHOWBIZ
  • LIFESTYLE
  • TEKNOLOGJI
Weather Parashikimi i motit
Search

NA NDIQNI

Temat kryesore:
Play off i Botërorit Lufta në Lindjen e Mesme Çmimi i naftës Protesta kombëtare Sali Berisha

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image

Burgu u korçës

I dënuari me burgim të përjetshëm ndërron jetë në burgun e Korçës
Kronikë

Një ngjarje e rëndë është regjistruar në sistemin penitenciar, ku një i dënuar me burgim të përjetshëm ka humbur jetën pas përkeqësimit të gjendjes shëndetësore.

13:46 3 h më parë30.03.2026.

Autori
Të fundit
Irani lëshon raketën e katërt drejt Turqisë, rrëzohet nga sistemet mbrojtëse të NATO-s
Lindja e Mesme

Irani lëshon raketën e katërt drejt Turqisë, rrëzohet nga sistemet mbrojtëse të NATO-s

Sipas njoftimit të ministrës së Mbrojtjes së Turqisë, raketa u rrëzua nga mbrojtja ajrore dhe raketore e NATO-s e vendosur në Mesdheun lindor.

16:52 7 min më parë30.03.2026.

Autori
"Do bombardojmë TEC-et, puset e naftës dhe ishullin Kharg", Trump kërcënon të zhdukë burimet e energjisë së Iranit
Lindja e Mesme

"Do bombardojmë TEC-et, puset e naftës dhe ishullin Kharg", Trump kërcënon të zhdukë burimet e energjisë së Iranit

Trump tha se ai preferon “të marrë naftën”, ndërsa po peshon vendimin për të pushtuar qendrën kryesore të eksportit të karburantit të Iranit në ishullin Kharg.

16:37 22 min më parë30.03.2026.

Autori
Bleu armë në SHBA për ta shitur në Angli, dënohet me burg 19-vjeçari shqiptar
Kronikë

Sipas hetimeve 19-vjeçari nga Hertfordshire bëri një porosi me një kompani amerikane për një "set trajnimi për qen" në mars 2025. Pakoja u kap nga Departamenti Amerikan për Sigurinë Kombëtare, i cili zbuloi se përmbante një pistoletë 9 mm dhe një set që përbëhej nga një karikator e silenciator.

16:20 39 min më parë30.03.2026.

Autori
Kosova pret Presidentin e ri, Kurti jep sinjale zgjidhjeje por jo emra: Do ftoj në takim liderët e opozitës
Kosovë

Kosova pret Presidentin e ri, Kurti jep sinjale zgjidhjeje por jo emra: Do ftoj në takim liderët e opozitës

I pyetur për mundësinë e tërheqjes së kandidaturave për president, përfshirë atë të Glauk Konjufca dhe Fatmire Kollçaku, Kurti u shpreh se gjithçka do të varet nga mundësitë ligjore dhe zhvillimet politike.

16:01 58 min më parë30.03.2026.

Autori
Frikë në ajër, turbulencat godasin avionin, plagoset stjuardesa
Europa

Një fluturim i kompanisë easyJet është goditur nga turbulencat, duke u detyruat të kthehej në aeroportin e nisjes.

15:45 1 h më parë30.03.2026.

Autori
Më të lexuarat
Akuzohet se abuzoi seksualisht me mbesën e mitur, 39-vjeçari: Sajesë nga kunata
Kronikë

Akuzohet se abuzoi seksualisht me mbesën e mitur, 39-vjeçari: Sajesë nga kunata

Një ngjarje e rëndë ka tronditur opinionin publik në Berat, ku një 39-vjeçar është lënë në burg pas akuzave për abuzim seksual ndaj një të miture në familje.

11:29 5 h më parë30.03.2026.

Autori
Zgjidhet drejtori i ri i Policisë së Shtetit
Kronikë

Zgjidhet drejtori i ri i Policisë së Shtetit

Pas një procesi konkurrues me disa kandidatë, Policia e Shtetit ka tashmë një drejtues të ri. Ministri i Brendshëm, Besfort Lamallari, ka konfirmuar emërimin e Skënder Hitës në detyrën e Drejtorit të Përgjithshëm të Policia e Shtetit.

11:49 5 h më parë30.03.2026.

Autori
Kosova, një hap larg historisë, Foda para Turqisë: Të përgatitur për çdo skenar
Futboll

Një hap larg historisë, Kosova përballet nesër me Turqinë në një ndeshje që mund të ndryshojë përgjithmonë fatin e futbollit të saj dhe të shkruajë kapitullin më të madh që nga krijimi i përfaqësueses.

12:01 4 h më parë30.03.2026.

Autori
Integrimi në BE, Rama: Proces kompleks, rrit kapacitetet institucionale të vendit
Politikë

Integrimi në BE, Rama: Proces kompleks, rrit kapacitetet institucionale të vendit

Procesi i anëtarësimit të Shqipërisë në Bashkimin Evropian po hyn në një fazë vendimtare, ku qeveria thekson progresin e bërë dhe sfidat që mbeten përpara, ndërsa fokusi tashmë është zhvendosur te mbyllja e kapitujve të negociatave.

12:39 4 h më parë30.03.2026.

Autori
E akuzon për spiunazh, Kremlini dëbon diplomatin britanik
Europa

E akuzon për spiunazh, Kremlini dëbon diplomatin britanik

Tensionet mes Rusisë dhe Mbretërisë së Bashkuar janë përshkallëzuar sërish, pas vendimit të Moskës për të dëbuar një diplomat britanik, të cilin e akuzon për aktivitete spiunazhi ekonomik.

12:49 4 h më parë30.03.2026.

Autori
SHQIPËRI
Kronikë

Sipas hetimeve 19-vjeçari nga Hertfordshire bëri një porosi me një kompani amerikane për një "set trajnimi për qen" në mars 2025. Pakoja u kap nga Departamenti Amerikan për Sigurinë Kombëtare, i cili zbuloi se përmbante një pistoletë 9 mm dhe një set që përbëhej nga një karikator e silenciator.

16:20 39 min më parë30.03.2026.

Autori
“Çdo gjë për të hapur PD-në”, Berisha: Mijëra duan të anëtarësohen, nuk ka kush ua ofron
Politikë

“Çdo gjë për të hapur PD-në”, Berisha: Mijëra duan të anëtarësohen, nuk ka kush ua ofron

Një mesazh i qartë për riorganizim dhe zgjerim të strukturave ka ardhur nga drejtuesi i opozitës, i cili kërkon një qasje më aktive për afrimin e anëtarëve të rinj në parti.

14:41 2 h më parë30.03.2026.

Autori
“Jam shtatzënë, dua të lëviz jashtë vendit!” Lehtësohet masa e sigurisë për Ajola Xoxën
Kronikë

“Jam shtatzënë, dua të lëviz jashtë vendit!” Lehtësohet masa e sigurisë për Ajola Xoxën

Gjykata e Posaçme kundër Korrupsionit dhe Krimit të Organizuar ka pranuar kërkesën e Ajola Xoxës, bashkëshortes së kryebashkiakut Erion Veliaj, për ndryshimin e masës “detyrim paraqitje”.

14:28 2 h më parë30.03.2026.

Autori
Kronikë

Një ngjarje e rëndë është regjistruar në sistemin penitenciar, ku një i dënuar me burgim të përjetshëm ka humbur jetën pas përkeqësimit të gjendjes shëndetësore.

13:46 3 h më parë30.03.2026.

Autori
BOTË
Marco Rubio: Ka përçarje mes udhëheqësve të regjimit në Iran
Amerika

Marco Rubio: Ka përçarje mes udhëheqësve të regjimit në Iran

Sekretari i Shtetit i SHBA-ve, Marco Rubio tha në emisionin "Good Morning America" ​​të ABC News se janë krijuar "përçarje" në udhëheqjen e Iranit, por nuk zbuloi emrat e drejtuesve në Teheran me të cilët Uashingtoni po negocion fundin e luftës.

17:13 13 min më parë30.03.2026.

Autori
Lindja e Mesme

Sipas njoftimit të ministrës së Mbrojtjes së Turqisë, raketa u rrëzua nga mbrojtja ajrore dhe raketore e NATO-s e vendosur në Mesdheun lindor.

16:52 7 min më parë30.03.2026.

Autori
Lindja e Mesme

Trump tha se ai preferon “të marrë naftën”, ndërsa po peshon vendimin për të pushtuar qendrën kryesore të eksportit të karburantit të Iranit në ishullin Kharg.

16:37 22 min më parë30.03.2026.

Autori
Europa

Një fluturim i kompanisë easyJet është goditur nga turbulencat, duke u detyruat të kthehej në aeroportin e nisjes.

15:45 1 h më parë30.03.2026.

Autori
RAJON
Kosovë

I pyetur për mundësinë e tërheqjes së kandidaturave për president, përfshirë atë të Glauk Konjufca dhe Fatmire Kollçaku, Kurti u shpreh se gjithçka do të varet nga mundësitë ligjore dhe zhvillimet politike.

16:01 58 min më parë30.03.2026.

Autori
“Minon paqen e sigurinë’, ligjvënësit amerikan kërkojnë rikthimin e sanksioneve për Dodik
RAJON

“Minon paqen e sigurinë’, ligjvënësit amerikan kërkojnë rikthimin e sanksioneve për Dodik

Kërkesa vjen 5 muaj pasi SHBA hoqi të gjitha masat ndëshkuese kundër Dodikut, familjarëve dhe bashkëpunëtorëve të tij.

20:31 1 ditë më parë28.03.2026.

Autori
Tragjedi në Mesdhe, 22 emigrantë humbin jetën gjatë rrugës drejt Greqisë
RAJON

Tragjedi në Mesdhe, 22 emigrantë humbin jetën gjatë rrugës drejt Greqisë

Sipas të dhënave, emigrantët kanë humbur jetën nga kushtet ekstreme të motit dhe mungesa e ujit dhe ushqimeve.

19:31 1 ditë më parë28.03.2026.

Autori
Nga siguria e kufijve tek kapacitetet mbrojtëse, Kurti takon Macron, zbardhen detajet
Kosovë

Nga siguria e kufijve tek kapacitetet mbrojtëse, Kurti takon Macron, zbardhen detajet

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti u takua me presidentin francez Emmanuel Macron me të cilin bisedoi tema të ndryshme nga siguria e kufijve tek rritja e kapaciteteve mbrojtëse.

20:35 2 ditë më parë27.03.2026.

Autori
SPORT
Futboll

Një hap larg historisë, Kosova përballet nesër me Turqinë në një ndeshje që mund të ndryshojë përgjithmonë fatin e futbollit të saj dhe të shkruajë kapitullin më të madh që nga krijimi i përfaqësueses.

12:01 4 h më parë30.03.2026.

Autori
Zyrtare, Igor Tudor largohet nga Tottenham pas 44 ditësh
Futboll

Zyrtare, Igor Tudor largohet nga Tottenham pas 44 ditësh

Tottenham është ndarë nga Igor Tudor pas shtatë ndeshjesh dhe 44 ditësh, në një përpjekje të dëshpëruar për të ndaluar rrëshqitjen e tyre drejt rënies nga Premier League.

17:44 23 h më parë29.03.2026.

Autori
Pasojat e finales së Kupës së Afrikës, jep dorëheqjen sekretari i përgjithshëm i CAF
Futboll

Pasojat e finales së Kupës së Afrikës, jep dorëheqjen sekretari i përgjithshëm i CAF

Sekretari i përgjithshëm i Konfederatës së Futbollit Afrikan (CAF) ka dhënë dorëheqjen mes një kohe kaotike për futbollin në kontinent.

17:04 23 h më parë29.03.2026.

Autori
Verstappen: Mund të largohem nga Formula 1, nuk po e shijoj më
Formula 1

Verstappen: Mund të largohem nga Formula 1, nuk po e shijoj më

Max Verstappen mund të largohet nga Formula 1 në fund të sezonit, dy vjet para se të skadojë kontrata e tij me Red Bull (2028).

16:31 1 ditë më parë29.03.2026.

Autori
KULTURË
Ryan Gosling në vend të parë me filmin "Project Hail Mary"
KULTURË

Ryan Gosling në vend të parë me filmin "Project Hail Mary"

Ryan Gosling vazhdon të dominojë arkëtimet në Amerikën e Veriut. "Project Hail Mary", ku ai luan rolin e një profesori shkence të thirrur për të shpëtuar botën, konfirmoi renditjen e tij në vendin e parë në fundjavën e dytë me 54.5 milionë dollarë.

19:44 21 h më parë29.03.2026.

Autori
Mozaiku i Tiranës me materiale nga antikiteti, Rama zbulon risitë për vizitorët
KULTURË

Mozaiku i Tiranës me materiale nga antikiteti, Rama zbulon risitë për vizitorët

Mozaiku i Tiranës daton që nga shekulli i III dhe u zbulua në vitet ’70 gjatë punimeve për ndërtimin e një blloku pallatesh në Tirana. Sot, ai përfaqëson një hapësirë moderne që shërben si platformë për prezantimin e mozaikëve më të rëndësishëm dhe destinacion i rëndësishën kulturor e turistik.

08:46 9 ditë më parë21.03.2026.

Autori
Shuhet Jurgen Habermas, një nga filozofët më me ndikim të shek. XX
KULTURË

Shuhet Jurgen Habermas, një nga filozofët më me ndikim të shek. XX

Jürgen Habermas, puna e të cilit mbi komunikimin, racionalitetin dhe sociologjinë e bëri atë një nga filozofët më me ndikim në botë dhe një figurë kyçe intelektuale në Gjermaninë e tij u shua në moshën 96 vjeçare.

09:02 15 ditë më parë15.03.2026.

Autori
Kitara ikonike e Pink Floyd shitet për 14.55 milionë dollarë, më e shtrenjta në histori
KULTURË

Kitara ikonike e Pink Floyd shitet për 14.55 milionë dollarë, më e shtrenjta në histori

David Gilmour e bleu këtë Fender Stratocaster në vitin 1970 nga Manny's Music në Manhattan.

11:40 16 ditë më parë14.03.2026.

Autori
SHOWBIZ
Ish-pjesëtari i Beatles nxjerr në treg albumin e ri
SHOWBIZ

Ish-pjesëtari i Beatles nxjerr në treg albumin e ri

Në moshën 83-vjeçare, ai vazhdon të mbetet një figurë ikonike e muzikës botërore.

20:58 3 ditë më parë26.03.2026.

Autori
“Ndihem keq”, Rosalia ndërpret në mes koncertin në Milano, u helmua me ushqim
SHOWBIZ

“Ndihem keq”, Rosalia ndërpret në mes koncertin në Milano, u helmua me ushqim

E shqetësuar dukshëm, këngëtarja iu drejtua publikut, duke kërkuar falje për ndërprerjen pikërisht në mes të koncertit. “Ndihem keq. U përpoqa të vazhdoja, por duhet ta ndërpres shfaqjen:, tha ajo.

08:52 4 ditë më parë26.03.2026.

Autori
Abuzoi me kamerieren në ’72, “Babai i Amerikës” detyrohet të paguajë 60 mln dollarë dëmshpërblim
SHOWBIZ

Abuzoi me kamerieren në ’72, “Babai i Amerikës” detyrohet të paguajë 60 mln dollarë dëmshpërblim

Gjatë gjyqit që zgjati dy javë u paraqitën prova se Cosby, tani 88 vjeç, e drogoi dhe më pas përdhunoi Donna Motzinger.

22:19 4 ditë më parë25.03.2026.

Autori
18 milionë euro në një foto! Ky është luksi në të cilin jetojnë Ronaldo dhe Georgina
SHOWBIZ

18 milionë euro në një foto! Ky është luksi në të cilin jetojnë Ronaldo dhe Georgina

Një foto e publikuar në rrjetet sociale nga partnerja e Cristiano Ronaldo, Georgina Rodriguez, ka tërhequr vëmendjen për luksin e jashtëzakonshëm që shfaq.

17:58 6 ditë më parë23.03.2026.

Autori
Temat kryesore:

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image
  • Impressum
  • Rreth nesh
  • Kushtet e Përdorimit
  • Njoftimi i Privatësisë
  • Kontakt Tirana

© 2026 Newsmax Media, Inc. Të gjitha të drejtat e rezervuara
News CMS for Publishers by Cubes