TË FUNDIT
Vodhi 12% të GDP-së së vendit, dënohet 19 vite oligarku Kërkohej nga e gjithë Europa, bosi hungarez i drogës punonte si shofer taksie në Meksikë “Hormuzi nuk hapet”, negociatori Iranian: Është shkelur armëpushimi Puna e ëndrrave në Angli, 68.000 euro rrogë dhe akomodim në vilë… për t’u kujdesur për qenin 5 humbje radhazi, Chelsea shkarkon pas 106 ditësh trajnerin Gjigandi gjerman ul në tokë avionët, shkurtohen 20.000 fluturime
Vodhi 12% të GDP-së së vendit, dënohet 19 vite oligarku Kërkohej nga e gjithë Europa, bosi hungarez i drogës punonte si shofer taksie në Meksikë “Hormuzi nuk hapet”, negociatori Iranian: Është shkelur armëpushimi Puna e ëndrrave në Angli, 68.000 euro rrogë dhe akomodim në vilë… për t’u kujdesur për qenin 5 humbje radhazi, Chelsea shkarkon pas 106 ditësh trajnerin Gjigandi gjerman ul në tokë avionët, shkurtohen 20.000 fluturime
10° Tiranë, Pjesërisht me re

• Shqip
  • Serbisht
  • Polonisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
logo logo

• Shqip
  • Serbisht
  • Polonisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
Temat kryesore:
Lufta në Lindjen e Mesme Çmimi i naftës Edi Rama Bordi i Transparencës Forumi Ekonomik i Delfit
  • TË FUNDIT
  • SHQIPËRI
    • Aktualitet
    • Ekonomi
    • Kronikë
    • Politikë
    • Sociale
  • BOTË
    • Europa
    • Amerika
    • Lindja e Mesme
    • Nëpër botë
  • RAJON
    • Lajme
    • Kosovë
  • SPORT
    • Futboll
    • Kombëtarja
    • Basketboll
    • Formula 1
    • Shumësportësh
  • KULTURË
  • SHOWBIZ
  • LIFESTYLE
  • TEKNOLOGJI
Weather Parashikimi i motit
Search

NA NDIQNI

Temat kryesore:
Lufta në Lindjen e Mesme Çmimi i naftës Edi Rama Bordi i Transparencës Forumi Ekonomik i Delfit

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image

Edmond Sulaj

Rrokadë në Policinë e Shtetit, Hita “trazon” kupolën, drejtues të rinj tek Antiterrori dhe Operacionalja
Aktualitet

Rrokadë në Policinë e Shtetit, Hita “trazon” kupolën, drejtues të rinj tek Antiterrori dhe Operacionalja

Një sërë ndryshimesh janë bërë në kupolën drejtuese të Policisë së Shtetit. Skënder Hita ka firmosur ditën e sotme ndryshime në drejtimin e strukturës së Antiterrorit dhe forcës Operacionale.

21:21 2 h më parë22.04.2026.

Autori
Të fundit
Vodhi 12% të GDP-së së vendit, dënohet 19 vite oligarku
Europa

Hetimet tregojnë se fondet e përvetësuara janë përdorur për blerje luksoze, përfshirë një avion privat Embraer Legacy 650.

23:13 39 min më parë22.04.2026.

Autori
Kërkohej nga e gjithë Europa, bosi hungarez i drogës punonte si shofer taksie në Meksikë
Europa

Kërkohej nga e gjithë Europa, bosi hungarez i drogës punonte si shofer taksie në Meksikë

49-vjeçari u arrestua më 18 prill dhe më pas u transferua në Hungari. Aktakuza thotë se midis viteve 2014 dhe 2015 në Hungari , ai udhëhoqi një grup të organizuar kriminal që trafikonte kokainë dhe drogën sintetike MDMA, përfshirë anëtarë të familjes së tij.

22:58 54 min më parë22.04.2026.

Autori
“Hormuzi nuk hapet”, negociatori Iranian: Është shkelur armëpushimi
Lindja e Mesme

Përmes një postimi në rrjetin social X, ai u shpreh se kundërshtarët “nuk arritën objektivat përmes agresionit ushtarak dhe nuk do t’i arrijnë përmes presionit”

22:44 1 h më parë22.04.2026.

Autori
Puna e ëndrrave në Angli, 68.000 euro rrogë dhe akomodim në vilë… për t’u kujdesur për qenin
LIFESTYLE

Puna e ëndrrave në Angli, 68.000 euro rrogë dhe akomodim në vilë… për t’u kujdesur për qenin

Një çift nga Anglia po ofron page prej 68,000 eurosh dhe akomodim falas për të gjetur personin e duhur për t'u kujdesur për qenin e tyre.

22:30 1 h më parë22.04.2026.

Autori
5 humbje radhazi, Chelsea shkarkon pas 106 ditësh trajnerin
Futboll

Përkohësisht, drejtimin e ekipit do ta marrë Calum McFarlane deri në fund të sezonit. Ai do të nisë punën me ndeshjen gjysmëfinale të FA Cup kundër Leeds United.

22:16 1 h më parë22.04.2026.

Autori
Më të lexuarat
Rama poston pamje nga vizita në Abu Dhabi, takimi me Sheikun e Emirateve
Aktualitet

Rama poston pamje nga vizita në Abu Dhabi, takimi me Sheikun e Emirateve

Kryeministri Edi Rama ka postuar në rrjetet sociale pamje nga vizita e tij në Abu Dhabi ku është takuar me Presidentin Sheikh Mohammed Bin Zayed.

09:02 1 ditë më parë21.04.2026.

Autori
Siguria ushqimore, Kryeinspektori Sula paralajmëron kontrolle blic
Aktualitet

Siguria ushqimore, Kryeinspektori Sula paralajmëron kontrolle blic

Kryeinspektorati i Përgjithshëm do të kryejë kontrolle blic për sa i përket sigurisë ushqimore. Ka qenë vetë kreu i institucionit Dashnor Sula i cili i ka kërkuar qytetarëve që të denonconjnë.

14:32 9 h më parë22.04.2026.

Autori
200 turistë bllokohen në majë të kodrës, policia përleshje me armë me bandën
Nëpër botë

200 turistë bllokohen në majë të kodrës, policia përleshje me armë me bandën

Rreth 200 persona mbetën të bllokuar në majë të një vendi të njohur turistik në Rio de Janeiro gjatë një operacioni policor në favelën Vidigal të qytetit, sipas mediave lokale.

09:21 1 ditë më parë21.04.2026.

Autori
Aksident tragjik në Bullgari, përmbyset autobusi me ukrainas
Europa

Aksident tragjik në Bullgari, përmbyset autobusi me ukrainas

Një aksident i rëndë është regjistruar në juglindje të Bullgarisë, ku një autobus me shtetas ukrainas është përmbysur, duke shkaktuar dy viktima dhe disa të plagosur.

13:40 10 h më parë22.04.2026.

Autori
Garda Revolucionare iraniane kërcënon vendet e Gjirit: Do t’ju shkatërrojmë rafineritë
Lindja e Mesme

Garda Revolucionare iraniane kërcënon vendet e Gjirit: Do t’ju shkatërrojmë rafineritë

Pasdaranët pretendojnë se janë të përgatitur të përdorin strategji të reja ushtarake dhe të krijojnë befasi për kundërshtarët, duke lënë të kuptohet se infrastruktura energjetike e vendeve fqinje mund të jenë objektivat e radhës.

15:01 8 h më parë22.04.2026.

Autori
SHQIPËRI
Aktualitet

Një sërë ndryshimesh janë bërë në kupolën drejtuese të Policisë së Shtetit. Skënder Hita ka firmosur ditën e sotme ndryshime në drejtimin e strukturës së Antiterrorit dhe forcës Operacionale.

21:21 2 h më parë22.04.2026.

Autori
Aksident në Lushnjë, përplasen makina me motorin
Kronikë

Aksident në Lushnjë, përplasen makina me motorin

Drejtuesi i një motori ka mbetur i plagosur pasi u përplas nga një makinë në aksin Lushnjë-Fier.

20:52 3 h më parë22.04.2026.

Autori
Të shtëna me armë zjarri në Laç, qëllohet drejt një makine, identifikohen autorët
Kronikë

Të shtëna me armë zjarri në Laç, qëllohet drejt një makine, identifikohen autorët

Persona të armatosur kanë qëlluar me armë në drejtim të një mjeti në Laç. Policia i ka identifikuar dhe është vënë në ndjekje të tyre.

20:24 3 h më parë22.04.2026.

Autori
Zbardhet vrasja e 30-vjeçarit në Memaliaj, në kërkim dy vëllezër, arrestohen 3 të rinj
Kronikë

Zbardhet vrasja e 30-vjeçarit në Memaliaj, në kërkim dy vëllezër, arrestohen 3 të rinj

Nga hetimet rezulton se gjithçka nisi si një konflikt i menjëhershëm fizik mes shtatë personave. Gjatë përplasjes, dyshohet se Goxhaj ka qëlluar i pari me armë zjarri në drejtim të Dali Nelës, i cili mbeti i plagosur dhe ndodhet jashtë rrezikut për jetën.

20:05 3 h më parë22.04.2026.

Autori
BOTË
Europa

Hetimet tregojnë se fondet e përvetësuara janë përdorur për blerje luksoze, përfshirë një avion privat Embraer Legacy 650.

23:13 39 min më parë22.04.2026.

Autori
Europa

49-vjeçari u arrestua më 18 prill dhe më pas u transferua në Hungari. Aktakuza thotë se midis viteve 2014 dhe 2015 në Hungari , ai udhëhoqi një grup të organizuar kriminal që trafikonte kokainë dhe drogën sintetike MDMA, përfshirë anëtarë të familjes së tij.

22:58 54 min më parë22.04.2026.

Autori
Lindja e Mesme

Përmes një postimi në rrjetin social X, ai u shpreh se kundërshtarët “nuk arritën objektivat përmes agresionit ushtarak dhe nuk do t’i arrijnë përmes presionit”

22:44 1 h më parë22.04.2026.

Autori
Gjigandi gjerman ul në tokë avionët, shkurtohen 20.000 fluturime
Europa

Gjigandi gjerman ul në tokë avionët, shkurtohen 20.000 fluturime

Sipas një njoftimi nga kompania, grupi Lufthansa po heq 20,000 fluturime me distanca të shkurtra jofitimprurëse nga oraret e tyre deri në tetor, duke kursyer rreth 40,000 ton vajguri, çmimi i të cilit është dyfishuar që nga fillimi i luftës në Iran.

22:03 1 h më parë22.04.2026.

Autori
RAJON
“Asnjë nuk i bën 80 vota”, Kurti paralajmëron zgjedhje pa fund nëse nuk zgjidhet presidenti
Kosovë

“Asnjë nuk i bën 80 vota”, Kurti paralajmëron zgjedhje pa fund nëse nuk zgjidhet presidenti

Kurti shtoi se mbajtja e zgjedhjeve të reja gjithashtu do t’iu kushtojë qytetarëve të Kosovës miliona euro nga buxheti i shtetit.

21:06 2 h më parë22.04.2026.

Autori
“Donin ta zhduknin”, rrëfehet nëna e 19 vjeçares shqiptare: Autorët të kalben në burg
RAJON

“Donin ta zhduknin”, rrëfehet nëna e 19 vjeçares shqiptare: Autorët të kalben në burg

Nëna hedh dyshime të forta mbi rrethanat e ngjarjes, duke pretenduar se vajza e saj mund të ketë qenë viktimë e një plani të paramenduar.

19:24 4 h më parë22.04.2026.

Autori
Abuzuan me fondet e BE, u hiqet imuniteti 13 deputetëve në Greqi
RAJON

Abuzuan me fondet e BE, u hiqet imuniteti 13 deputetëve në Greqi

Heqja e imunitetit nuk do të thotë se deputetët janë fajtorë, por u jep mundësi prokurorëve të vazhdojnë hetimet, të marrin në pyetje personat e përfshirë dhe, nëse ka prova, të çojnë çështjen në gjykatë.

19:11 4 h më parë22.04.2026.

Autori
Mali i Zi një hap larg BE, krijohet grupi i punës për traktatin e anëtarësimit
RAJON

Mali i Zi një hap larg BE, krijohet grupi i punës për traktatin e anëtarësimit

Ambasadorët e Komitetit të Përfaqësuesve të Përhershëm miratuan krijimin e një grupi pune ad hoc për të përgatitur Traktatin e Pranimit të Malit të Zi. Lajmi i raportuar nga Radiotelevizioni i Malit të Zi u konfirmua edhe nga presidenca Qipriote e Këshillit të BE-së.

18:13 5 h më parë22.04.2026.

Autori
SPORT
Futboll

Përkohësisht, drejtimin e ekipit do ta marrë Calum McFarlane deri në fund të sezonit. Ai do të nisë punën me ndeshjen gjysmëfinale të FA Cup kundër Leeds United.

22:16 1 h më parë22.04.2026.

Autori
Jo vetëm Barcelona, një tjetër gjigand kërkon shërbimet e shqiptarit
Futboll

Jo vetëm Barcelona, një tjetër gjigand kërkon shërbimet e shqiptarit

Aktualisht pjesë e TSG Hoffenheim, Asllani ka zhvilluar një sezon pozitiv, duke realizuar 9 gola dhe duke rritur ndjeshëm profilin e tij në Bundesliga.

21:50 2 h më parë22.04.2026.

Autori
Shqipëria “vishet me ar” në Batumi, Briken Calja kampion i Europës në peshëngritje
Shumësportësh

Shqipëria “vishet me ar” në Batumi, Briken Calja kampion i Europës në peshëngritje

Në stilin e shkëputjes, sportisti shqiptar u rendit në vendin e katërt me 153 kg, ndërsa në totalin e dygarëshit arriti në 340 kg, çka i siguroi medaljen e argjendtë, vetëm 1 kg më pak se rivali i tij kryesor.

20:38 3 h më parë22.04.2026.

Autori
Do të presë ndeshjen hapëse të Botërorit 2026, shfaqet një vrimë në stadiumin “Azteka” në Meksikë
Futboll

Do të presë ndeshjen hapëse të Botërorit 2026, shfaqet një vrimë në stadiumin “Azteka” në Meksikë

Janë vërejtur vrima në dyshemenë e tribunave, e çara e madhe sheh direkt në trotuarin poshtë stadiumit, në dhjetëra metra lartësi.

12:44 11 h më parë22.04.2026.

Autori
KULTURË
'Armët ishin të zhurmshme, por gjithmonë kishte muzikë'
KULTURË

'Armët ishin të zhurmshme, por gjithmonë kishte muzikë'

Anëtarët e një prej grupeve më me ndikim të Sudanit, Aswat Almadina, janë të shpërndarë në të gjithë botën, duke shpresuar se muzika e tyre do të jetë një frymëzim për paqen në një komb të shkatërruar nga lufta.

22:57 3 ditë më parë19.04.2026.

Autori
Muzeu Historik Kombëtar drejt transformimit, zbulohet fasada e rikonstruktuar
KULTURË

Muzeu Historik Kombëtar drejt transformimit, zbulohet fasada e rikonstruktuar

Ministri i Kulturës, Blendi Gonxhja publikoi në rrjetet sociale pamje nga ndërhyrjet e realizuara në fasadën e Muzeut Historik Kombëtar dhe rezultatin përfundimtar. Muzeu Historik Kombëtar u mbyll për publikun më 15 mars 2024 dhe pritet të qëndrojë i mbyllur për katër vite.

10:02 4 ditë më parë18.04.2026.

Autori
Grua besnike, virgjëreshë apo martire tragjike? Kryevepra e shekullit të 16-të që... nuk është ajo që duket
KULTURË

Grua besnike, virgjëreshë apo martire tragjike? Kryevepra e shekullit të 16-të që... nuk është ajo që duket

Kompozimi të kujton fort Mona Lisën e Leonardo da Vinçit, por vepra e Rafaelit dallohet për qartësi dhe qetësi më të madhe. Vështrimi i gruas së re është më pak misterioz dhe më i qëndrueshëm, duke krijuar një ndjenjë kontrolli dhe ekuilibri.

09:28 9 ditë më parë13.04.2026.

Autori
Më e lartë se Kapitoli/ "Harku i trumfit"  i Uashingtonit, projekti i Shtëpisë së Bardhë
KULTURË

Më e lartë se Kapitoli/ "Harku i trumfit" i Uashingtonit, projekti i Shtëpisë së Bardhë

Shtëpia e Bardhë ka zbuluar vizatimet për një hark prej 250 këmbësh (76 metrash) që Donald Trump dëshiron të ndërtojë në kryeqytetin e SHBA-së.

16:01 11 ditë më parë11.04.2026.

Autori
SHOWBIZ
Aktori i njohur ndërron jetë në moshën 57-vjeçare
SHOWBIZ

Aktori i njohur ndërron jetë në moshën 57-vjeçare

Aktori dhe producenti amerikan Patrick Muldoon, i njohur për rolet e tij në telenovelën e famshme Days of Our Lives dhe filmin Starship Troopers, ka vdekur në moshën 57 vjeç.

13:27 1 ditë më parë21.04.2026.

Autori
Shuhet legjenda e “The Osmonds”
SHOWBIZ

Shuhet legjenda e “The Osmonds”

Bota e muzikës është në zi pas ndarjes nga jeta të Alan Osmond, një prej figurave kyçe të grupit të famshëm “The Osmonds”, i cili ka ndërruar jetë në moshën 76-vjeçare.

11:30 1 ditë më parë21.04.2026.

Autori
“People” shpall gruan më të bukur në botë për 2026-ën
SHOWBIZ

“People” shpall gruan më të bukur në botë për 2026-ën

Aktualisht 43 vjeçe, ajo po përgatitet për një vit të ngjeshur artistik, pasi pritet të marrë pjesë në 5 projekte filmike.

20:59 2 ditë më parë20.04.2026.

Autori
Nuk ka më kufij, ylli i kinemasë rikthehet në ekran pas vdekjes falë inteligjencës artificiale
SHOWBIZ

Nuk ka më kufij, ylli i kinemasë rikthehet në ekran pas vdekjes falë inteligjencës artificiale

Filmi “As Deep as the Grave” sjell në ekran aktorin e njohur amerikan Val Kilmer, i cili ndërroi jetë në vitin 2025, në moshën 65-vjeçare.

12:02 3 ditë më parë19.04.2026.

Autori
Temat kryesore:

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image
  • Impressum
  • Rreth nesh
  • Kushtet e Përdorimit
  • Njoftimi i Privatësisë
  • Kontakt Tirana

© 2026 Newsmax Media, Inc. Të gjitha të drejtat e rezervuara
News CMS for Publishers by Cubes