TË FUNDIT
As e treta e vërteta! S’ka Botëror për Italinë, Bosnja realizon ëndrrën Sylvinho gjen shkaqet e humbjes me Ukrainën Aksident i rëndë në Fier, 5 të plagosur Ukraina mbyll një cikël te Shqipëria, Sylvinho mbetet në Spanjë?! Një gol shuan ëndrrën amerikane për Kosovën, Turqia rikthehet në Botëror pas 24 vitesh Si u projektua Titaniku? Publikohet për herë të parë plani i anijes historike
As e treta e vërteta! S’ka Botëror për Italinë, Bosnja realizon ëndrrën Sylvinho gjen shkaqet e humbjes me Ukrainën Aksident i rëndë në Fier, 5 të plagosur Ukraina mbyll një cikël te Shqipëria, Sylvinho mbetet në Spanjë?! Një gol shuan ëndrrën amerikane për Kosovën, Turqia rikthehet në Botëror pas 24 vitesh Si u projektua Titaniku? Publikohet për herë të parë plani i anijes historike
8° Tiranë, Pjesërisht me re

• Shqip
  • Serbisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
logo logo

• Shqip
  • Serbisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
Temat kryesore:
Play off i Botërorit Lufta në Lindjen e Mesme Çmimi i naftës Protesta kombëtare Sali Berisha
  • TË FUNDIT
  • SHQIPËRI
    • Aktualitet
    • Ekonomi
    • Kronikë
    • Politikë
    • Sociale
  • BOTË
    • Europa
    • Amerika
    • Lindja e Mesme
    • Nëpër botë
  • RAJON
    • Lajme
    • Kosovë
  • SPORT
    • Futboll
    • Kombëtarja
    • Basketboll
    • Formula 1
    • Shumësportësh
  • KULTURË
  • SHOWBIZ
  • LIFESTYLE
  • TEKNOLOGJI
Weather Parashikimi i motit
Search

NA NDIQNI

Temat kryesore:
Play off i Botërorit Lufta në Lindjen e Mesme Çmimi i naftës Protesta kombëtare Sali Berisha

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image

Projekti i Titanikut

Si u projektua Titaniku? Publikohet për herë të parë plani i anijes historike
LIFESTYLE

Si u projektua Titaniku? Publikohet për herë të parë plani i anijes historike

Kur Titaniku u nis në udhëtimin e tij të parë të dështuar në prill të vitit 1912, ishte anija më e madhe, më luksoze dhe më e përparuar teknikisht që ka lundruar ndonjëherë në det.

22:42 2 h më parë31.03.2026.

Autori
Të fundit
As e treta e vërteta! S’ka Botëror për Italinë, Bosnja realizon ëndrrën
Futboll

Italia ka pësuar një tjetër goditje të rëndë në arenën ndërkombëtare, duke dështuar për herë të tretë radhazi të kualifikohet në Kupën e Botës, pas eliminimit dramatik ndaj Bosnje-Hercegovinës.

23:47 1 h më parë31.03.2026.

Autori
Sylvinho gjen shkaqet e humbjes me Ukrainën
Futboll

Pas një tjetër humbjeje zhgënjyese, trajneri i Kombëtares shqiptare, Silvinjo, ka pranuar hapur se skuadra e tij nuk ishte në nivelin e duhur ndaj Ukrainës, duke theksuar se problemi kryesor ishte gjendja mendore e lojtarëve pas eliminimit nga “play-off”-i.

23:41 1 h më parë31.03.2026.

Autori
Aksident i rëndë në Fier, 5 të plagosur
Kronikë

Një aksident i rëndë ka ndodhur mbrëmjen e së martës në aksin rrugor Fier-Patos, duke lënë të plagosur pesë persona.

23:19 2 h më parë31.03.2026.

Autori
Ukraina mbyll një cikël te Shqipëria, Sylvinho mbetet në Spanjë?!
Futboll

Në një mbrëmje që pritej si reagim pas zhgënjimit ndaj Polonisë, Kombëtarja shqiptare nuk arriti të japë përgjigjen e duhur, duke u mposhtur minimalisht 1-0 nga Ukraina në një miqësore që nxori në pah problemet e vazhdueshme të skuadrës.

22:53 2 h më parë31.03.2026.

Autori
Një gol shuan ëndrrën amerikane për Kosovën, Turqia rikthehet në Botëror pas 24 vitesh
Futboll

Një gol shuan ëndrrën amerikane për Kosovën, Turqia rikthehet në Botëror pas 24 vitesh

Kosova është eliminuar nga “play-off”-i i Kupës së Botës, pasi u mposht minimalisht 0-1 nga Turqia në stadiumin “Fadil Vokrri”, në një ndeshje të luftuar deri në minutat e fundit.

22:47 2 h më parë31.03.2026.

Autori
Më të lexuarat
Akuzohet se abuzoi seksualisht me mbesën e mitur, 39-vjeçari: Sajesë nga kunata
Kronikë

Akuzohet se abuzoi seksualisht me mbesën e mitur, 39-vjeçari: Sajesë nga kunata

Një ngjarje e rëndë ka tronditur opinionin publik në Berat, ku një 39-vjeçar është lënë në burg pas akuzave për abuzim seksual ndaj një të miture në familje.

11:29 1 ditë më parë30.03.2026.

Autori
Zgjidhet drejtori i ri i Policisë së Shtetit
Kronikë

Zgjidhet drejtori i ri i Policisë së Shtetit

Pas një procesi konkurrues me disa kandidatë, Policia e Shtetit ka tashmë një drejtues të ri. Ministri i Brendshëm, Besfort Lamallari, ka konfirmuar emërimin e Skënder Hitës në detyrën e Drejtorit të Përgjithshëm të Policia e Shtetit.

11:49 1 ditë më parë30.03.2026.

Autori
Kosova, një hap larg historisë, Foda para Turqisë: Të përgatitur për çdo skenar
Futboll

Kosova, një hap larg historisë, Foda para Turqisë: Të përgatitur për çdo skenar

Një hap larg historisë, Kosova përballet nesër me Turqinë në një ndeshje që mund të ndryshojë përgjithmonë fatin e futbollit të saj dhe të shkruajë kapitullin më të madh që nga krijimi i përfaqësueses.

12:01 1 ditë më parë30.03.2026.

Autori
Integrimi në BE, Rama: Proces kompleks, rrit kapacitetet institucionale të vendit
Politikë

Integrimi në BE, Rama: Proces kompleks, rrit kapacitetet institucionale të vendit

Procesi i anëtarësimit të Shqipërisë në Bashkimin Evropian po hyn në një fazë vendimtare, ku qeveria thekson progresin e bërë dhe sfidat që mbeten përpara, ndërsa fokusi tashmë është zhvendosur te mbyllja e kapitujve të negociatave.

12:39 1 ditë më parë30.03.2026.

Autori
E akuzon për spiunazh, Kremlini dëbon diplomatin britanik
Europa

E akuzon për spiunazh, Kremlini dëbon diplomatin britanik

Tensionet mes Rusisë dhe Mbretërisë së Bashkuar janë përshkallëzuar sërish, pas vendimit të Moskës për të dëbuar një diplomat britanik, të cilin e akuzon për aktivitete spiunazhi ekonomik.

12:49 1 ditë më parë30.03.2026.

Autori
SHQIPËRI
Kronikë

Një aksident i rëndë ka ndodhur mbrëmjen e së martës në aksin rrugor Fier-Patos, duke lënë të plagosur pesë persona.

23:19 2 h më parë31.03.2026.

Autori
Hakerimi i sistemit të drejtësisë, reagon AKSK: Nuk u prek sistemi jetik shqiptar
Aktualitet

Hakerimi i sistemit të drejtësisë, reagon AKSK: Nuk u prek sistemi jetik shqiptar

Paraditen e kësaj të marte u raportua se hakerat iranianë kishin sulmuar edhe faqen e Gjykatës së Lartë në Shqipëri. Këtë mbrëmje ka reaguar edhe Autoriteti Kombëtar për Sigurinë Kibernetike.

21:49 3 h më parë31.03.2026.

Autori
Zbulohet tuneli nëntokësorë i transportit të drogës nga Maroku në Spanjë
Kronikë

Zbulohet tuneli nëntokësorë i transportit të drogës nga Maroku në Spanjë

Një operacion i gjatë dhe i sofistikuar antidrogë në Spanjë ka çuar në zbulimin e një infrastrukture të fshehtë nëntokësore, që funksiononte si një rrjet i organizuar për trafikun ndërkombëtar të kanabisit mes Marokut dhe territorit spanjoll në Ceuta.

20:32 5 h më parë31.03.2026.

Autori
"Balla fsheh ftesat për opozitën", Berisha takohet me anëtarët e Asamblesë së KE
Politikë

"Balla fsheh ftesat për opozitën", Berisha takohet me anëtarët e Asamblesë së KE

Kreu i PD-së Sali Berisha ka folur për mediat pas takimit me dy anëtarë të Asamblesë së KE-së, ku ta se i ka informuar ata për ftesat që fsheh parlamenti për opozitën.

19:02 6 h më parë31.03.2026.

Autori
BOTË
“Lufta” SHBA-Kinë për një kabull në fund të detit
Nëpër botë

“Lufta” SHBA-Kinë për një kabull në fund të detit

Shtetet e Bashkuara të Amerikës po forcojnë ndikimin e tyre në infrastrukturën digjitale globale, duke shtyrë përpara një projekt strategjik që mund të ndryshojë balancat në komunikimet ndërkombëtare.

22:19 3 h më parë31.03.2026.

Autori
Në Bagdad rrëmbehet një gazetare, Papa: Trump të kthehet në tavolinë po do paqe
Lindja e Mesme

Në Bagdad rrëmbehet një gazetare, Papa: Trump të kthehet në tavolinë po do paqe

Gazetarja amerikane Shelly Kittleson, e cila mbulon Lindjen e Mesme për faqen e internetit të lajmeve Al-Monitor, është rrëmbyer në Bagdad.

21:29 4 h më parë31.03.2026.

Autori
Misioni Artemis, një astronaut italian do të shkojë në Hënë
Nëpër botë

Misioni Artemis, një astronaut italian do të shkojë në Hënë

Një astronaut italian do të shkojë në Hënë: kjo është ajo që parashikohet në marrëveshjen e nënshkruar sot në Uashington nga Adolfo Urso, Ministër i Ndërmarrjes dhe Prodhuar në Itali, me përgjegjësi për hapësirën, dhe Administratori i NASA-s Jared Isaacman.

21:14 4 h më parë31.03.2026.

Autori
"Mbroni civilët!", shefi i çështjeve humanitare të OKB-së apel Këshillit të Sigurimit
Lindja e Mesme

"Mbroni civilët!", shefi i çështjeve humanitare të OKB-së apel Këshillit të Sigurimit

Shefi i çështjeve humanitare i OKB-së i kërkoi Këshillit të Sigurimit të Kombeve të Bashkuara të mbrojë civilët libanezë, ndërsa Izraeli vazhdon bombardimet e tij kundër Hezbollahut në Liban.

20:16 5 h më parë31.03.2026.

Autori
RAJON
FOTOLAJM- "Kafe dhe çaj falas për tifozët turq"
Kosovë

FOTOLAJM- "Kafe dhe çaj falas për tifozët turq"

Prishtina pret sot në stadiumin "Fadil Vokrri" ndeshjen e vlefshme për Play off e Botërorit mes Kosovës dhe Turqisë. Në kryeqytet ka nisur festa, por ajo që bie në sy është një kafene.

18:31 7 h më parë31.03.2026.

Autori
Në kulmin e luftës, Serbia siguron edhe tre muaj gaz nga Rusia pas bisedimeve Vuçiç-Putin
RAJON

Në kulmin e luftës, Serbia siguron edhe tre muaj gaz nga Rusia pas bisedimeve Vuçiç-Putin

Vuçiç theksoi gjithashtu se Serbia arriti të zgjasë kontratën e furnizimit me gaz me kushte të favorshme, me anë të së cilës vendi merr 6 milionë metra kub gaz në ditë me fleksibilitet për ditë më të ftohta ose të pafavorshme.

19:04 1 ditë më parë30.03.2026.

Autori
Dy herë në pak ditë, Kushtetuesja në Kosovë rrëzon sërish Presidenten Osmanin
Kosovë

Dy herë në pak ditë, Kushtetuesja në Kosovë rrëzon sërish Presidenten Osmanin

Osmani kishte kërkuar nga gjykata vlerësimin e një konflikti të kompetencave kushtetuese mes saj dhe grupeve parlamentare të Kuvendit të Kosovës, duke u bazuar në nenin 113 të Kushtetutës, në lidhje me procedurat për emërimin e anëtarëve të KQZ-së.

18:49 1 ditë më parë30.03.2026.

Autori
Kosova pret Presidentin e ri, Kurti jep sinjale zgjidhjeje por jo emra: Do ftoj në takim liderët e opozitës
Kosovë

Kosova pret Presidentin e ri, Kurti jep sinjale zgjidhjeje por jo emra: Do ftoj në takim liderët e opozitës

I pyetur për mundësinë e tërheqjes së kandidaturave për president, përfshirë atë të Glauk Konjufca dhe Fatmire Kollçaku, Kurti u shpreh se gjithçka do të varet nga mundësitë ligjore dhe zhvillimet politike.

16:01 1 ditë më parë30.03.2026.

Autori
SPORT
Futboll

Italia ka pësuar një tjetër goditje të rëndë në arenën ndërkombëtare, duke dështuar për herë të tretë radhazi të kualifikohet në Kupën e Botës, pas eliminimit dramatik ndaj Bosnje-Hercegovinës.

23:47 1 h më parë31.03.2026.

Autori
Futboll

Pas një tjetër humbjeje zhgënjyese, trajneri i Kombëtares shqiptare, Silvinjo, ka pranuar hapur se skuadra e tij nuk ishte në nivelin e duhur ndaj Ukrainës, duke theksuar se problemi kryesor ishte gjendja mendore e lojtarëve pas eliminimit nga “play-off”-i.

23:41 1 h më parë31.03.2026.

Autori
Futboll

Në një mbrëmje që pritej si reagim pas zhgënjimit ndaj Polonisë, Kombëtarja shqiptare nuk arriti të japë përgjigjen e duhur, duke u mposhtur minimalisht 1-0 nga Ukraina në një miqësore që nxori në pah problemet e vazhdueshme të skuadrës.

22:53 2 h më parë31.03.2026.

Autori
Futboll

Kosova është eliminuar nga “play-off”-i i Kupës së Botës, pasi u mposht minimalisht 0-1 nga Turqia në stadiumin “Fadil Vokrri”, në një ndeshje të luftuar deri në minutat e fundit.

22:47 2 h më parë31.03.2026.

Autori
KULTURË
Ryan Gosling në vend të parë me filmin "Project Hail Mary"
KULTURË

Ryan Gosling në vend të parë me filmin "Project Hail Mary"

Ryan Gosling vazhdon të dominojë arkëtimet në Amerikën e Veriut. "Project Hail Mary", ku ai luan rolin e një profesori shkence të thirrur për të shpëtuar botën, konfirmoi renditjen e tij në vendin e parë në fundjavën e dytë me 54.5 milionë dollarë.

19:44 2 ditë më parë29.03.2026.

Autori
Mozaiku i Tiranës me materiale nga antikiteti, Rama zbulon risitë për vizitorët
KULTURË

Mozaiku i Tiranës me materiale nga antikiteti, Rama zbulon risitë për vizitorët

Mozaiku i Tiranës daton që nga shekulli i III dhe u zbulua në vitet ’70 gjatë punimeve për ndërtimin e një blloku pallatesh në Tirana. Sot, ai përfaqëson një hapësirë moderne që shërben si platformë për prezantimin e mozaikëve më të rëndësishëm dhe destinacion i rëndësishën kulturor e turistik.

08:46 10 ditë më parë21.03.2026.

Autori
Shuhet Jurgen Habermas, një nga filozofët më me ndikim të shek. XX
KULTURË

Shuhet Jurgen Habermas, një nga filozofët më me ndikim të shek. XX

Jürgen Habermas, puna e të cilit mbi komunikimin, racionalitetin dhe sociologjinë e bëri atë një nga filozofët më me ndikim në botë dhe një figurë kyçe intelektuale në Gjermaninë e tij u shua në moshën 96 vjeçare.

09:02 16 ditë më parë15.03.2026.

Autori
Kitara ikonike e Pink Floyd shitet për 14.55 milionë dollarë, më e shtrenjta në histori
KULTURË

Kitara ikonike e Pink Floyd shitet për 14.55 milionë dollarë, më e shtrenjta në histori

David Gilmour e bleu këtë Fender Stratocaster në vitin 1970 nga Manny's Music në Manhattan.

11:40 17 ditë më parë14.03.2026.

Autori
SHOWBIZ
Taylor Swift i bën homazh Elizabeth Taylor me një videoklip surprizë
SHOWBIZ

Taylor Swift i bën homazh Elizabeth Taylor me një videoklip surprizë

Taylor Swift i ka befasuar fansat duke publikuar një videoklip të ri për këngën e saj Elizabeth Taylor, të mbledhur nga orë të tëra pamjesh të perëndeshës së ndjerë të ekranit.

22:30 3 h më parë31.03.2026.

Autori
Dua Lipa i futet aktrimit, do ta shohim në filmin 'Peaked'
SHOWBIZ

Dua Lipa i futet aktrimit, do ta shohim në filmin 'Peaked'

Ylli i pop-it, njëherësh fituese e çmimit Grammy, i bashkohet prodhuesve të rinjë të filmave, kompanisë A24, me regji nga Molly Gordon, e cila gjithashtu bashkë-shkroi skenarin me Ali Levitan.

22:18 1 ditë më parë30.03.2026.

Autori
Ish-pjesëtari i Beatles nxjerr në treg albumin e ri
SHOWBIZ

Ish-pjesëtari i Beatles nxjerr në treg albumin e ri

Në moshën 83-vjeçare, ai vazhdon të mbetet një figurë ikonike e muzikës botërore.

20:58 5 ditë më parë26.03.2026.

Autori
“Ndihem keq”, Rosalia ndërpret në mes koncertin në Milano, u helmua me ushqim
SHOWBIZ

“Ndihem keq”, Rosalia ndërpret në mes koncertin në Milano, u helmua me ushqim

E shqetësuar dukshëm, këngëtarja iu drejtua publikut, duke kërkuar falje për ndërprerjen pikërisht në mes të koncertit. “Ndihem keq. U përpoqa të vazhdoja, por duhet ta ndërpres shfaqjen:, tha ajo.

08:52 5 ditë më parë26.03.2026.

Autori
Temat kryesore:

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image
  • Impressum
  • Rreth nesh
  • Kushtet e Përdorimit
  • Njoftimi i Privatësisë
  • Kontakt Tirana

© 2026 Newsmax Media, Inc. Të gjitha të drejtat e rezervuara
News CMS for Publishers by Cubes